Beoplay HX: Lang batteritid og imponerende funksjoner

40

Les om de nye B&O Beoplay HX hodetelefonene som tilbyr lang batteritid, imponerende funksjoner og et elegant design. Er de verdt investeringen? Finn ut her.

Introduksjon

Bang & Olufsen har nylig lansert sine nye hodetelefoner, Beoplay HX, som tilbyr lang batteritid og en prislapp i den øvre prisklassen. Disse trådløse hodetelefonene kommer med imponerende funksjoner og et elegant design som forventes av B&O. I denne artikkelen vil vi utforske de forskjellige egenskapene til Beoplay HX og vurdere om de er verdt investeringen.

Beoplay HX - Наши роскошные наушники | B&O Play | Beoplay | Bang & Olufsen
Bildekilde: bang-olufsen.by

Design og farger

Beoplay HX har et klassisk B&O-utseende med en moderne vri. Hodetelefonene er tilgjengelige i sort farge, mens hvit og hvit/brun utførelse vil bli tilgjengelig senere. Vekten på 285 gram og bruk av materialer som lammeskinn med minneskum for putene og storfeskinn og aluminium for hodebøylen og justeringsbøylene, bidrar til å sikre komfort under bruk.

B&O Beoplay HX – eksklusive hodetelefoner i ikonisk design
Bildekilde: www.hifiklubben.no

Batteritid

Batteritiden er en av hovedfunksjonene til Beoplay HX. Med støykansellering aktivert, kan hodetelefonene vare opptil 35 timer på ren batteridrift. Hvis du ikke trenger fullstendig støyisolasjon, kan de vare opptil 40 timer. Dette er en imponerende batteritid som gir deg muligheten til å nyte musikk i lange perioder uten behov for hyppig lading.

Se også

Lyd og tilkobling

Beoplay HX bruker Bluetooth 5.1 for trådløs tilkobling, og har støtte for kodekene aptX Adaptive, AAC og SBC. Dette sikrer en pålitelig og høykvalitets lydoverføring. Hodetelefonene kan også brukes med en vanlig 3,5 mm minijackplugg for kablet tilkobling.

B&O Beoplay HX – eksklusive hodetelefoner i ikonisk design
Bildekilde: www.hifiklubben.no

Støydemping og samtalekvalitet

Beoplay HX har avansert digital støyreduksjon (Adaptive Active Noise Cancellation) som automatisk tilpasser seg omgivelsene dine. Dette gir en forbedret opplevelse ved blokkering av uønsket støy. Hodetelefonene er også utstyrt med to nye mikrofoner som lover bedre samtalekvalitet under telefonsamtaler.

Bang & Olufsen Beoplay HX Sand
Bildekilde: beoplaystore.ru

App-tilpasning

Ved hjelp av Bang & Olufsens app for både Android og iOS, kan du tilpasse lyden og støyreduksjonen etter dine preferanser. Dette gir deg muligheten til å skreddersy lytteopplevelsen basert på dine personlige preferanser.

Se også

Nyheter 11.02.2024, 16:04 47
Hvem kjøpte Twitter?
Nyheter 13.02.2024, 03:58 68
Når kom Samsung Galaxy S9+?

Pris og tilgjengelighet

Beoplay HX har en veiledende pris på 5399 norske kroner, noe som plasserer dem i den øvre prisklassen. Hodetelefonene er tilgjengelige i fargene Sand (lys grå), Timber (brun/sølv) og Black Anthracite (sort).

B&O Beoplay HX – eksklusive hodetelefoner i ikonisk design
Bildekilde: www.hifiklubben.no

Konklusjon

Beoplay HX fra B&O tilbyr en imponerende batteritid, avansert støydemping og justerbar lydtilpasning i et elegant design. Til tross for prisen, leverer disse hodetelefonene høy kvalitet og en førsteklasses lytteopplevelse. Hvis du er ute etter et par trådløse hodetelefoner med lang batteritid og imponerende funksjoner, kan Beoplay HX være et godt valg for deg.

B&O Beoplay HX – eksklusive hodetelefoner i ikonisk design
Bildekilde: www.hifiklubben.no