Nye bilder av Samsung Galaxy S24 lekket

103

Oppdag spennende designendringer og funksjoner i de lekkede bildene av Samsung Galaxy S24-serien. Les mer om forventet lanseringsdato, spesifikasjoner, og AI-programvare på 32Chip.

Samsungs kommende Galaxy S24-serie har blitt gjenstand for lekkede bilder som viser spennende endringer i design og funksjonalitet. Nettstedet Windows Report har fått tak i disse bildene, som avslører at telefonen vil ha en rekke forbedringer sammenlignet med fjorårets Galaxy S23-serie.

Galaxy S24 har de første bildene lekket i video
Bildekilde: www.showmetech.com.br

Designendringer

Ifølge de lekkede bildene vil Galaxy S24-serien ha en flat skjerm med skarpere kanter sammenlignet med tidligere modeller. Dette designvalget blir også bekreftet av X-brukeren David Martin, som har delt bilder av det angivelige Galaxy S24 Ultra.

En annen spennende nyhet er at de nye modellene forventes å bli lansert allerede 17. januar 2024, noe som er tidligere enn tidligere år der Samsungs Galaxy-serie vanligvis ble lansert mot slutten av februar.

Galaxy S24 har de første bildene lekket i video
Bildekilde: www.showmetech.com.br

Flaggskipet Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra vil være flaggskipet blant Samsungs nye mobiler, og ryktene tilsier at den vil komme i fire forskjellige farger. Telefonen forventes å ha titanrammer, noe som ikke er overraskende da Apple nylig introduserte dette på sine Pro-modeller. Dette vil gjøre telefonene lettere sammenlignet med tidligere modeller.

En annen spennende nyhet er at Samsung forventes å lansere ny AI-programvare på Galaxy S24-serien, basert på Gauss-modellen. Denne teknologien vil tillate sanntids-oversettelse av meldingsapper på over et dusin språk, samt optimalisering av batteritid og andre funksjoner.

Det har også blitt rapportert om en ny AI-drevet "Zoom Anyplace" kamerafunksjon som forventes å bli lansert på en fremtidig enhet, men det er usikkert om den vil være tilgjengelig på Galaxy S24 Ultra.

Spesifikasjoner og funksjoner

Galaxy S24 Ultra vil trolig beholde sin 6,8-tommers skjerm med QHD+-oppløsning og 120 Hz bildeoppfriskning, som den nåværende S23 Ultra har. Den vil også være utstyrt med en ny Snapdragon 8 gen 3-prosessor og tilgjengelig med lagringskapasiteter på 256 GB, 512 GB og 1 TB. Alle modellene vil ha 12 GB arbeidsminne.

Frontkameraet på Galaxy S24 Ultra vil ha 12 megapiksler med Dual Pixel autofokus, mens hovedkameraet vil være en oppgradert 50MP 5x telefoto-kamera. Den nye modellen vil også få bedre dampkammerkjøling og støtte for Wi-Fi 7.

Batterikapasiteten forventes å være den samme som dagens S23 Ultra, nemlig 5 000 mAh.

Galaxy S24 har de første bildene lekket i video
Bildekilde: www.showmetech.com.br

Endringer i Galaxy S24 Ultra

Det har også blitt lekket bilder av Galaxy S24 Ultra som viser noen små, men interessante forskjeller sammenlignet med forgjengeren. Telefonen vil ha en særegen titanramme i sølv, som gir den et moderne preg. Designet er også mer kantete, spesielt på toppen og bunnen av telefonen.

Andre endringer inkluderer en ny design for høyttalerdelen, som nå har én enkelt åpning i stedet for flere små hull. Sideknappene ser også ut til å være litt bredere, og det er mulig at S-Pen også vil ha en ny utforming.

Forsiden av Galaxy S24 Ultra vil ha en flat skjerm med tydeligere og mer ensartede kanter, noe som gir telefonen en mer rektangulær formfaktor.

Lansering og tilgjengelighet

Samsung forventes å lansere Galaxy S24-serien, inkludert Plus- og Ultra-modellene, på et Galaxy Unpacked-arrangement den 17. januar 2024 i San Jose, California. Forhåndsbestillingene vil sannsynligvis åpne rett etter lanseringen, og de første leveransene forventes å begynne den 26. januar i de største markedene, inkludert USA og Sør-Korea.

Med de lekkede bildene og informasjonen vi har fått, øker forventningene til Samsungs kommende flaggskipmobil, Galaxy S24 Ultra. Designendringene og de nye funksjonene gir oss et glimt av hva vi kan forvente oss av denne imponerende telefonen.

Nye bilder viser forskjeller på Galaxy S23 Ultra og Galaxy S24 Ultra
Bildekilde: www.lydogbilde.no