Philips med ny generasjon Android-TV-er

12

Opplev den nyeste generasjonen Android-TV-er fra Philips. Utforsk funksjonene og forbedringene som kommer med Philips' nyeste generasjon Android-TV-er. Les mer hos 32Chip.


TV Philips 48" 4K UHD Android TV 48OLED907
Bildekilde: www.elon.no

Introduksjon

Philips har nylig lansert sin andre generasjon TV-er basert på Googles Android-operativsystem. Alle TV-ene som kommer i 2015 vil være basert på den nyeste Android-utgaven, versjon 5.0 Lollipop. Dette åpner opp for flere muligheter for apputviklere og gir brukerne tilgang til et bredt utvalg av apper, filmer, musikk og spill via Google Play Store. I tillegg har Philips implementert sin egen Smart-TV-plattform som tilbyr leiefilmer, ulike spill- og TV-tjenester og online spilltjenester som OnLive. Denne artikkelen vil utforske de nye funksjonene og forbedringene som kommer med Philips' nyeste generasjon Android-TV-er.


Philips Smart TV 2015 – hjertet i det tilkoblede hjem - Philips TV & Sound
Bildekilde: news.cision.com

Android 5.0 Lollipop

Ved å basere sine TV-er på Android 5.0 Lollipop, har Philips sikret at brukerne får tilgang til den nyeste versjonen av Android-operativsystemet. Dette betyr at de kan dra nytte av de nyeste funksjonene og oppdateringene fra Google. Android 5.0 Lollipop gir også apputviklere en unik mulighet til å lage apper som fungerer sømløst på tvers av TV, mobil og nettbrett. Dette gjør det enklere for utviklere å nå ut til et bredt publikum og skape en enhetlig opplevelse på tvers av enheter.


Se også

Google Play Store og Philips Smart-TV-plattform

En av de mest spennende funksjonene på de nye Android 5.0-TV-ene fra Philips er tilgangen til Google Play Store. Her kan brukerne laste ned og installere et bredt utvalg av apper, filmer, musikk og annet innhold. Dette åpner opp for en verden av underholdning rett fra TV-skjermen. I tillegg har Philips sin egen Smart-TV-plattform som tilbyr leiefilmer, ulike spill- og TV-tjenester, og online spilltjenester som OnLive.

Med det oppdaterte og forbedrede brukergrensesnittet kan brukerne enkelt navigere og få tilgang til alle disse tjenestene. Philips har jobbet hardt for å sikre en intuitiv og brukervennlig opplevelse, og med de nyeste TV-ene har de gjort store fremskritt på dette området.


Philips Ambilight 77" OLED+ Smart TV 4K UHD OLED908/12 - TV-er -  KomplettBedrift.no
Bildekilde: www.komplettbedrift.no

Full HD- og 4K-modeller

Philips' nye Android-TV-er vil bli tilgjengelig i både Full HD- og 4K (Ultra HD)-modeller. Dette gir brukerne muligheten til å velge den oppløsningen som passer best til deres behov og budsjett. Full HD-modellene vil levere en skarp og detaljert bildekvalitet, mens 4K-modellene tar det hele til et nytt nivå med en utrolig høy oppløsning. Uansett hvilken modell man velger, kan man forvente en imponerende visuell opplevelse med levende farger og skarpe detaljer.


Philips 85" "The One" 4K UHD Ambilight 85PUS8808/12 - TV-er - Komplett.no
Bildekilde: www.komplett.no

Konklusjon

Philips' nyeste generasjon Android-TV-er bringer en rekke spennende funksjoner og forbedringer til brukerne. Med Android 5.0 Lollipop får man tilgang til den nyeste versjonen av operativsystemet og en sømløs opplevelse på tvers av enheter. Google Play Store og Philips Smart-TV-plattform gir et bredt utvalg av apper, filmer, musikk og spill rett fra TV-en. Enten man velger en Full HD- eller 4K-modell, kan man forvente en imponerende visuell opplevelse. Philips har virkelig tatt Android-TV til et nytt nivå, og disse TV-ene er et godt valg for alle som ønsker en avansert og brukervennlig TV-opplevelse.

Se også