Oppfølgeren til Nintendo Switch-konsollen forventes å komme i 2024

43

En rapport avslører at oppfølgeren til Nintendo Switch-konsollen er ventet å komme i siste halvdel av 2024. Les om de forventede funksjonalitetene, strategisk lanseringstidspunkt og mulige oppgraderinger i denne rapporten.

En rapport fra kilder til VGC og Eurogamer avslører at oppfølgeren til Nintendo Switch-konsollen er ventet å komme i siste halvdel av 2024. Informasjonen er basert på utviklerutgaver av konsollen som allerede er i omløp. Disse utviklerutgavene er sendt til sentrale spillutviklere på Nintendo-plattformen, noe som indikerer en mer direkte oppfølger til den originale Nintendo Switch-konsollen.

Hybridkonsoll med bærbar og stasjonær funksjonalitet

Den kommende konsollen forventes også å være en hybridkonsoll, som betyr at den vil kunne brukes både i håndholdt modus og koblet til en TV. Dette har vært en av de suksessfaktorene for Nintendo Switch, og det ser ut til at de ønsker å videreføre dette konseptet i oppfølgeren.

Nintendo tar grep for å unngå maskinvaremangel

Ifølge rapporten tar Nintendo også tiltak for å unngå rask utsolgt-situasjon og mangel på maskinvare, som vi har sett med PlayStation 5 de første årene etter lanseringen. Dette kan være gode nyheter for forbrukerne som ønsker å sikre seg den nye konsollen i løpet av lanseringsperioden.

Strategisk lanseringstidspunkt

Nintendo ser ut til å fortsette sin strategi med å lansere nye konsoller midt i syklusen til andre konkurrerende konsoller. Dette gjorde de også i 2017 da de lanserte Nintendo Switch, midt i syklusen til PlayStation og Xbox. Ved å velge dette tidspunktet kan Nintendo dra nytte av interessen for nye konsoller og samtidig minimere konkurransen fra de andre aktørene.

Ny Nintendo Switch kommer visst tidlig neste år - - Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

Innholdet i rapporten

Rapporten inneholder flere interessante opplysninger. Journalisten Andy Robinson, som sto bak et sentralt rykte før lanseringen av Wii U i 2011, er også ansvarlig for denne rapporten. Det gir rapporten en viss troverdighet basert på tidligere erfaringer.

Den første rapporten som avslørte Nintendo Switch sine originale egenskaper kom også fra Eurogamer i 2016. Dette viser at Eurogamer har hatt pålitelige kilder tidligere, og det kan styrke rapportens troverdighet.

Det er viktig å merke seg at rapporten er basert på rykter og at Nintendo ikke har bekreftet noe offisielt. Men med tanke på at det vil være over syv år siden lanseringen av Nintendo Switch, er det ikke overraskende at en oppfølger er på trappene.

Nintendo Switchs suksess og forventet nedgang i salg

Nintendo Switch har vært en stor suksess for Nintendo, men selskapet forventer at salget vil falle betydelig det kommende året. Dette kan samsvare med lanseringen av den nye konsollen, da forbrukere kan være mer interessert i å oppgradere til den nyeste modellen.

Leakede informasjoner og utviklerkonsoller

Tidligere i år ble det rapportert om utviklerkonsoller som hadde ankommet Spania. Dette ryktet skal ha kommet fra en person som tidligere har lekket informasjon om «Metroid Dread» før spillet var offisielt annonsert. Dette kan være et tegn på at utviklingen av spill til den nye konsollen allerede er i gang.

Nintendo Switch - – Kommer ny neste år
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Oppgraderinger og eksklusive spill

Rapporten hevder også at den nye konsollen kan ha oppgraderinger som støtte for 4K-grafikk og vil bli lansert med en rekke eksklusive spill. Dette inkluderer oppfølgere til kritikerroste titler som «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» og «Metroid Prime 4». Dette er gode nyheter for Nintendo-fans som venter spent på nye spill til plattformen.

Avsluttende tanker

Det er ikke overraskende at Nintendo planlegger en oppfølger til Nintendo Switch, med tanke på konsollens suksess og alder. Lanseringen av en ny konsoll kan gi en oppsving i salget og tiltrekke seg både eksisterende og nye Nintendo-fans. Mens rapporten er basert på rykter, er det flere elementer som tyder på at den kan være troverdig. Vi vil følge med på Nintendo sine offisielle kunngjøringer for å få bekreftet disse opplysningene, men det ser ut til at 2024 blir et spennende år for Nintendo-fans.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Rapport: Nintendo Switch-oppfølger kommer til neste år.

I 2014 ble spillets utgiver Mojang AB og rettighetene til Minecraft solgt til Microsoft. Mojang AB solgte rettighetene for Minecraft til Microsoft for en utrolig høy sum. Da dette skjedde, ble en del spillere skuffet, men endringene som har blitt gjort etter Microsoft kjøpte rettighetene, har for det meste vært positive.

Ports av Minecraft:

  • Java (Windows / OS X / Linux)
  • Raspberry Pi
  • Windows 10
  • Xbox 360
  • Xbox One
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation Vita
  • Nintendo Switch
  • New Nintendo 3DS

Folk spør også

Når kommer Nintendo Switch Pro?

VGC hevder at det er snakk om en ny konsoll, og det er dermed antageligvis ikke snakk om den beryktede Nintendo Switch Pro-konsollen som ble mye omtalt for noen r siden. Planen skal vre lansere den nye maskinvaren i siste halvdel av 2024.

Fullstendig svar på www.gamer.no


Hva er den nyeste Nintendo Switch?

Nintendo Switch – OLED Model er det nyeste tilskuddet til Nintendo Switch-familien med en fargesprakende 7-tommers OLED-skjerm, en justerbar ryggsttte og en helt ny dokkingstasjon med LAN-inngang. I tillegg fr du hele 64GB internminne og oppgraderte hyttalere som gjr den enda bedre nr du spiller p farten!


Hvilken Nintendo Switch bør man kjøpe?

For de aller fleste som skal ha en Switch, burde dette vre frstevalget. Dette er den nyeste modellen til Nintendo fra 2021, med oppgradert skjerm og lagringskapasitet. Den nye OLED-skjermen er betraktelig bedre enn skjermen til originalmodellen, og srger for rikere farger og bedre kontrast.


Er det verdt å kjøpe Nintendo Switch?

Nintendo Switch OLED er p alle mter et bra produkt. Skjermen er strre og leverer mer levende farger enn tidligere. Videre har konsollen ftt dobbelt s mye intern lagringsplass, og dockingstasjonen har n ogs ftt en ethernet-port. Etter min mening har Nintendo gjort en flott konsoll enda bedre.

Fullstendig svar på itavisen.no


Videoer

Dev kan ha lekket Nintendo Switch 2-utgivelsesdatoen!

STORT BEVIS Bekrefter en Nintendo Switch 2 i 2024?! [Rykte]

PBA Pro Bowling 2023 | Review | Switch

SnowRunner new player GUIDE: Steam & Nintendo Switch basics

Lego City Undercover Nintendo Switch OLED, Unboxing og Gameplay (Open World Free Roam Handheld Games

NBA 2K23 | Review | Switch

Red Dead Redemption | Review | Switch

PXN V10 vs V9: Entry-level steering wheel SHOWDOWN