Samsung avslører dato og nye hint for Galaxy S9

48

Galaxy S9 blir lansert den 25. februar på et Unpacked-arrangement i Barcelona. Få hint om "Camera reimagined" og forbedringer i kamerateknologi. Forvent samme design som Galaxy S8, men med raskere innmat og bedre kamera for mørke omgivelser. Les mer her!

Finnes det noe sirkus som er like stort som lanseringen av en ny iPhone? Nylanseringer i Samsungs Galaxy S-serie er iallfall ikke langt unna. Samsung har vært åpne om at årets utgave, Galaxy S9, blir lansert under mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona. Men nå har produsenten sluppet noen få detaljer til.

Galaxy S9 | Samsung Support Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Galaxy S9 lanseringsdato

En video selskapet har lagt ut annonserer at Galaxy S9 blir lansert den 25. februar på et Unpacked-arrangement i forkant av messen.

Her er Samsungs nye toppmodeller - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Hint om kameraet

Det mest interessante hintet som følger med lanseringen er uttrykket «Camera reimagined» – eller «kameraet gjenoppfunnet». Ifølge invitasjonen til arrangementet skal det også komme nye måter å dele bildene man har tatt på, uten at koreanerne sier noe særlig mer om hva akkurat det skal handle om.

Se også

Forbedringer i kamerateknologi

Galaxy S-serien har lenge vært kjent for sine avanserte kameraer. Galaxy Note 8, som kom i fjor høst, hadde en imponerende kamerabrikke på baksiden, men nå er tiden moden for å bytte ut eller forbedre kameraet i Galaxy S-serien.

Brikken som debuterte i Galaxy S7 i 2016, med 12 megapiksler og Canons Dual Pixel-teknologi, snudde opp ned på hva vi forventer av mobilkamera. Denne brikken tillot mobiltelefoner å ta skarpe bilder i dårlig lys, noe som ga en stor kvalitetsheving.

Luxury Mirror View Samsung Galaxy S9+ Flip-deksel
Bildekilde: www.mytrendyphone.no

ISOCELL Fast 2L9 bildebrikken

Samsung har avslørt at de har utviklet en ny bildebrikke kalt ISOCELL Fast 2L9. Denne brikken er både mer kompakt og raskere enn tidligere brikker av samme sort. Det er stor sannsynlighet for at denne bildebrikken vil dukke opp i Galaxy S9.

Sjekk ut "Galaxy S24 Ultra Titanium"! - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Forventninger til Galaxy S9

Galaxy S9 forventes å ha omtrent samme design som fjorårets Galaxy S8, men med forbedret og raskere innmat. Kameraet vil være høyt prioritert og forventes å være bedre til å ta bilder i mørke omgivelser, samt å ha en ny super slow motion-modus.

Med lanseringen av Galaxy S9 nærmer Samsung seg nok en gang en stor begivenhet innen mobilverdenen. Med nye hint om gjenoppfunnet kamerateknologi og spennende nye funksjoner, er det ingen tvil om at Samsung leverer innovative produkter som fortsetter å imponere.

Se også

Nyheter 12.05.2024, 01:29
Når kom Windows 8?
Nyheter 18.01.2024, 05:56 57
Hvem må betale NRK lisens?

Folk spør også

Hvilket år kom Samsung S9?

Selskapet melder at: “Galaxy S9 og S9 + vil vre tilgjengelig i Norge fra og med 16. mars 2018 i fargene Midnight Black, Coral Blue og den helt nye fargen Lilac Purple.” Veiledende priser: Galaxy S9 – 8 790 kroner.

Fullstendig svar på itavisen.no


Hvor mye koster Samsung Galaxy S9?

Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS Dual SIM 4GB RAM 64GB akkurat n er 1 523 ,-. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 2 butikker.


Hvordan restarte Samsung S9?

Hvis enheten din ikke har en fysisk hjemmeknapp, men har en separat strmknapp (for eksempel S8, S9, S10), trykker du p Volum opp, Bixby og Power- knappene samtidig til enheten din vibrerer og Samsung-logoen vises. Du kan da slippe alle knappene.

Fullstendig svar på www.samsung.com


Hvor mange GB har Samsung Galaxy S9?

Nkkelspesifikasjon

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Videoer

Classic Motorcycle Workshop Video Log 3 - Norton Commando road test etc

Lotus-Born Master: The Shambhala Access Code

Hubble - 15 years of discovery

SCP-432 Cabinet Maze | object class safe

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent

Noah 2.0

Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more

Roman Forum & Palatine Hill Tour - Rome, Italy - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours