Samsung avdekker nyttig tyveri-funksjon på sine Smart TV-er

71

Les om den nye "Samsung TV Block" funksjonen som bekjemper tyveri på Samsung Smart TV-er. Oppdag hvordan funksjonen fungerer og dens potensielle anvendelse i tyveritilfeller. Vær oppmerksom på bekymringer knyttet til personvern og sikkerhet.

Den koreanske elektronikkgiganten Samsung har nylig avdekket en nyttig funksjon på sine Smart TV-er som kan bidra til å bekjempe tyveri. Funksjonen, kjent som «Samsung TV Block», ble oppdaget i en brukerstøtte-melding tidligere denne måneden i forbindelse med en serie tyverier fra Samsungs varehus i Sør-Afrika.

Samsung har avdekket nyttig tyveri-funksjon på sine Smart TV-er - Diskuter  artikler (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Hvordan fungerer «Samsung TV Block»?

«Samsung TV Block» er en innebygd funksjon som er forhåndsinstallert på alle Samsung Smart TV-produkter. Hensikten med denne funksjonen er å sikre at kun rettmessige eiere kan bruke TV-en. Når TV-en er koblet til internett, aktiveres funksjonen automatisk. Dette er en nødvendig prosess for at Samsungs Smart TV-er skal kunne tas i bruk.

Når TV-en er koblet til internett, blir serienummeret til TV-en sjekket mot Samsungs servere. Hvis serienummeret er rapportert inn som stjålet, vil funksjonen som blokkerer TV-en bli aktivert. Dette betyr at tyven ikke lenger vil kunne bruke TV-en, selv om den er fysisk i deres besittelse.

Samsung har også forsikret brukerne om at det ikke vil være noe problem å deaktivere funksjonen dersom den ved et uhell blir slått på. Dette gir eierne trygghet og fleksibilitet i bruk av TV-en.

Sammenlign de beste 55" TV-modellene | Samsung Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Potensiell anvendelse i andre tyveritilfeller

Foreløpig har «Samsung TV Block»-funksjonen kun blitt brukt i forbindelse med tyveriene i Sør-Afrika. Imidlertid har Samsung påpekt at denne funksjonen også har potensial til å bli brukt i andre tilfeller av tyveri. Dette kan være til stor nytte for brukere som opplever tyveri av sine Smart TV-er.

Bekymringer og sikkerhet

Mens denne funksjonen har blitt positivt mottatt av mange, har den også fått noe kritikk. Journalist Matthew Humphries i PCMag påpeker at noen brukere kan bli urolige over tanken på at deres TV kan deaktiveres når som helst i fremtiden uten forvarsel.

Det er også en bekymring om potensielle sikkerhetsrisikoer. Humphries advarer om at «Samsung TV Block»-funksjonen kan åpne opp for muligheten for hackere å deaktivere TV-er dersom de klarer å bryte seg inn i Samsungs systemer. Dette er en bekymring som må tas på alvor, og Samsung bør fortsette å oppdatere og forbedre sikkerheten rundt denne funksjonen for å beskytte brukernes personvern og trygghet.

Samsung 32" Q50 QLED TQ32Q50A - TV-er - Komplett.no
Bildekilde: www.komplett.no

Konklusjon

«Samsung TV Block» er en nyttig funksjon på Samsungs Smart TV-er som kan bidra til å bekjempe tyveri og sikre at kun rettmessige eiere kan bruke TV-en. Mens funksjonen har sine fordeler, er det viktig å være oppmerksom på potensielle bekymringer knyttet til personvern og sikkerhet. Samsung bør fortsette å forbedre sikkerhetsaspektene rundt denne funksjonen for å beskytte brukernes interesser.

Folk spør også

Hva er Smart Hub på Samsung TV?

Med Smart Hub kan du raskt og enkelt se alle OTT-apper (Netflix, YouTube, Prime Video), i tillegg til forskjellige VOD og live streamingtjenester levert av Samsung Smart-TV. Den er stilt inn til vises p bunnen av skjermen for enkel tilgang.

Fullstendig svar på www.samsung.com


Hvordan legge til apper på Samsung Smart TV?

Last ned apper og spill Rull til Apper fra Android TV-startskjermen.Velg Google Play Butikk-appen .Bla gjennom eller sk etter apper og spill. For bla gjennom: G opp eller ned for se ulike kategorier. ... Velg appen eller spillet du vil ha.Flg veiledningen p skjermen for installere appen eller fullfre kjpet.

Fullstendig svar på support.google.com


Hva er fordelen med Smart TV?

En smart TV gir deg tilgang til en verden av innhold som strekker seg utenfor direktesendte TV-kanaler. Du kan bruke apper, streame, bla og handle – alt p Samsungs fascinerende TV-apparater. En smart TV blir fort midtpunktet i hjemmekinoanlegget og gir deg tilgang til en hel verden av filmer, serier og nettinnhold.

Fullstendig svar på www.samsung.com


Hvordan få inn kanaler på Samsung TV?

Page 1 SAMSUNG SMART TV KANALSK.Trykk HJEM knapp p fjernkontrollen. Trykk p KILDE (se nednefor) ... Deretter p KRINGKASTING (se nedenfor. Deretter p INNSTILLINGER FOR AUTOMATISK KANALSK (se nedenfor)Deretter velg AUTOMATISK KANALSK (se nedenfor) ... S velger du frst SKEMODUS rask og NETTVERK velg for endre alt

Fullstendig svar på cnd.no