Sennheiser lanserer mindre og billigere Ambeo-lydplanke

31

Sennheiser har lansert Ambeo Soundbar Plus, en mindre og rimeligere versjon av den populære Ambeo-lydplanken. Denne frittstående 7.1.4-lydplanken gir en imponerende surroundlydopplevelse med ni høyttalerelementer og totalt 400 watt forsterkerkraft. Ambeo Soundbar Plus er et attraktivt alternativ for hjemmekinoentusiaster som ønsker kraftig lyd uten behov for ekstra bakhøyttalere. Les mer på 32Chip.

Sennheiser, kjent for sin høykvalitetslyd, har nå lansert en ny versjon av sin populære Ambeo-lydplanke. Den nye modellen, kalt Ambeo Soundbar Plus, er mindre og rimeligere enn sin forgjenger, uten å gå på kompromiss med lydkvaliteten.

Verdens første frittstående 7.1.4-lydplanke

Ambeo Soundbar Plus er verdens første frittstående 7.1.4-lydplanke, noe som betyr at den leverer en imponerende surroundlydopplevelse med totalt sju vanlige surroundkanaler, én basskanal og fire høydekanaler. Dette oppnås takket være ni høyttalerelementer, inkludert tre forovervendte, to sidevendte og to oppovervendte aluminiumselementer, i tillegg til to firetommers basshøyttalere. Den totale forsterkerkraften er på 400 watt, som sikrer høy effekt og klar lyd.

En mer kompakt design

En av fordelene med Ambeo Soundbar Plus er den mindre og mer kompakte designen sammenlignet med sin storebror, Ambeo Max. Med en høyde på 7,5 centimeter (7,7 med bein) passer den enkelt under de fleste TV-er uten å dekke over skjermen. Den er også cirka 20 centimeter smalere og veier betydelig mindre enn Ambeo Max. Dette gjør Ambeo Soundbar Plus mer allsidig og enklere å integrere i ulike hjemmekinooppsett.

En konkurrent til populære lydplanker

Ambeo Soundbar Plus konkurrerer direkte med populære lydplanker som Sonos Arc og Harman Kardon Citation Multi. Med sin avanserte teknologi og imponerende lydytelse, er den et attraktivt alternativ for hjemmekinoentusiaster som ønsker en kraftig lydopplevelse uten behov for ekstra bakhøyttalere.

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini - Lydplanker - Komplett.no
Bildekilde: www.komplett.no

Krympet luksus-lydplanke: Vi tester Sennheisers Ambeo Plus

Sennheisers Ambeo-lydplanke har alltid vært kjent for sin imponerende lydkvalitet, men den høye prisen har gjort den utilgjengelig for mange. Derfor har Sennheiser nå lansert Ambeo Plus, en mindre og mer prisvennlig lydplanke, sammen med en tilhørende subwoofer kalt Ambeo Sub.

Ambeo Plus er spesielt designet for å passe perfekt under TV-er som står på en benk, med en høyde på 7,7 centimeter (inkludert bein). Den er også betydelig smalere enn sin storebror, Ambeo Max, og tilbyr en slankere profil som passer inn i forskjellige interiører.

Med totalt ni høyttalerelementer og en effekt på 400 watt, leverer Ambeo Plus en kraftig og detaljert surroundlydopplevelse. Den støtter populære lydformater som Dolby Atmos og DTS:X, og gir et bredt og imponerende lydbilde.

For å få mest mulig ut av lydopplevelsen anbefales det å kombinere Ambeo Plus med Ambeo Sub. Subwooferen tilbyr dyp og kraftig bass, med en frekvensrespons ned til 27 Hz og en forsterkerkraft på 350 watt. Kombinasjonen av Ambeo Plus og Ambeo Sub gir en komplett og engasjerende lydopplevelse som virkelig bringer filmene og musikken til live.

Romkorreksjon og tilkoblingsmuligheter

Ambeo Soundbar Plus har innebygd romkorreksjon, som tilpasser lyden til rommet den befinner seg i. Dette sikrer optimal lydkvalitet uavhengig av akustikken i rommet. Romkorreksjonen er rask og enkel å utføre, og bidrar til å skape den beste lydopplevelsen.

Når det gjelder tilkoblingsmuligheter, kan Ambeo Soundbar Plus enkelt kobles til hjemmenettverket gjennom Google Home-appen. Den har også eARC på HDMI-utgangen, som gjør det enkelt å koble til TV-en og få den beste lyden fra ulike kilder. Med to HDMI-innganger kan man også koble til andre enheter som spillkonsoller eller mediespillere.

En imponerende lydopplevelse

Ambeo Soundbar Plus imponerer med sitt store lydbilde og detaljerte lydytelse. Selv uten ekstra bakhøyttalere leverer den en imponerende surroundlydopplevelse som virkelig trekker deg inn i handlingen. Den balanserte klangen og kraftige bassen gjør den ideell for både filmer og musikk.

Med Sennheisers nye Ambeo Soundbar Plus får du en mindre og rimeligere alternativ til den eksklusive Ambeo Max. Den leverer like imponerende lydopplevelse, uten å ta opp like mye plass i stuen. Uansett om du er film- eller musikkelsker, vil Ambeo Soundbar Plus gi deg den kraftfulle og engasjerende lyden du fortjener.

TEST: Sennheiser Ambeo Soundbar – Verdens bedste soundbar
Bildekilde: www.lydogbillede.dk