Sharp drar sløret av Aquos S2 – en mobil nesten helt uten rammer

44

Les om den nye Sharp Aquos S2-mobilen uten rammer. Imponerende design, kraftig ytelse og utmerket kamerafunksjonalitet. Pris og tilgjengelighet også inkludert.

2017 blir virkelig året for rammeløse mobiler. Sharp har nylig avduket sin nye modell, Aquos S2, som har designmessige egenskaper som skiller seg ut. Den nye mobilen har mange likheter med Android-skapernes Essential Phone og iPhone 8 når det gjelder utseende.

Sharp announces Aquos S2 with bezel-less display and dual-cam: Digital  Photography Review
Bildekilde: www.dpreview.com

Et moderne og slående design

Ved første øyekast vil man raskt legge merke til at Aquos S2 nesten ikke har noen rammer på sidene og øverst. Dette gir en imponerende visuell opplevelse. Frontkameraet er elegant plassert øverst på skjermen, noe som bidrar til å opprettholde det minimalistiske designet. Sharp har valgt å gi skjermens hjørner en annerledes form - de er kantede i stedet for buede, noe som gir en unik estetikk.

Смартфон Sharp Aquos S2 - 4/64Gb и как не попасть на проблемы / Смартфоны и  мобильные телефоны / iXBT Live
Bildekilde: www.ixbt.com

Kraftig ytelse og lagringskapasitet

Aquos S2 kommer i to utgaver. Den mest velutstyrte versjonen har den pålitelige mellomklassebrikken Snapdragon 660, 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass. Denne modellen er ideell for brukere som ønsker høy ytelse og stor lagringskapasitet. Den litt rimeligere varianten er utstyrt med Snapdragon 630, 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass. Begge utgavene har en imponerende 5,5-tommers skjerm med en oppløsning på 2040 x 1080 piksler, som gir klare og skarpe bilder.

Se også

Utmerket kamerafunksjonalitet

På baksiden av Aquos S2 finner man en dobbel, vertikal kameraløsning med oppløsninger på 12 og 8 megapiksler. Dette gir brukerne muligheten til å ta fantastiske bilder med dybdeeffekter. Frontkameraet har også en oppløsning på 8 megapiksler og er ideelt for selvportretter og videosamtaler.

Beste små mobiler 2023: Kompakte mobiler med liten skjerm | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Pris og tilgjengelighet

Aquos S2 er foreløpig tilgjengelig på det kinesiske markedet. Den rimeligste utgaven har en pris på 2500 yuan, mens den dyreste koster 3500 yuan. Dette tilsvarer henholdsvis rundt 2900 og 4100 kroner. Det er foreløpig usikkert om eller når Sharp vil lansere Aquos S2 utenfor Kina.

Med sitt imponerende design og solide spesifikasjoner, er Sharp Aquos S2 definitivt en mobil verdt å vurdere for brukere som søker en rammeløs opplevelse og god ytelse.

SHARP AQUOS S2 officially coming on August 14, will be announced Aug 8 -  GSMArena.com news
Bildekilde: www.gsmarena.com

Videoer

Hur man hårdåterställer Sharp Aquos SHV40

Hur man hårdåterställer SHARP Aquos R2 – Använd återställningsläge