LGs nye OLED er ekstremt tynn

76

LG har imponert på CES-messen i Las Vegas med sin nyeste OLED-modell som kan klistres på veggen. Opplev en imponerende bildekvalitet, Dolby Atmos-lydteknologi og en fleksibel løsning for plassering med LGs nye OLED-TV.

LG har imponert på CES-messen i Las Vegas med sin nyeste OLED-modell som kan klistres på veggen. Denne nye modellen byr på en utrolig slank design som kan gi enhver rominnredning et løft. Med en utrolig tynn profil og magnetiske festemekanismer kan TV-en enkelt monteres rett på veggen, nesten som et veggbilde.

TEST: LG OLED G3 (OLED65G3) – Beste OLED-TV hittil?
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Imponerende bildekvalitet

LGs nye OLED-TV har alt man kan forvente av en toppmodell. Den har et imponerende sortnivå og farger som virkelig popper. Fargene er mettede og livlige, og sort er så dypt som det lar seg gjøre å få det. Dette skyldes OLED-teknologien som gir en individuell pikselkontroll og dermed mulighet for perfekt svartfarge.

Dessuten støtter TV-en Dolby Vision, en avansert HDR-løsning som gir enda bedre kontrast og fargedetaljer. Med Dolby Atmos-lydteknologi kan man også oppleve en imponerende lydopplevelse. Den medfølgende lydplanken, som er integrert i TV-en, er utstyrt med to høyttalere som gir en krystallklar og fyldig lyd.

TEST: LG OLED G2 (OLED65G2) – OLED-TV for de ekstra kresne
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Fleksibel løsning for plassering

Med sin slanke design er det naturlig at elektronikken som tar seg av bildebehandlingen og innganger ikke får plass i selve skjermen. LG har derfor valgt å pakke alt inn i en spesiell avlang og rund lydplanke som også fungerer som et veggfeste. Denne lydplanken støtter også Dolby Atmos, noe som gir en imponerende surroundlydopplevelse.

Ved å kombinere TV og lydplanke i én enhet har LG skapt en fleksibel løsning som tar minimalt med plass og gir rommet et stilrent utseende. TV-en kan enkelt monteres på veggen ved hjelp av magnetiske festemekanismer og gir inntrykk av å være et kunstverk på veggen.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 03:58 68
Når kom Samsung Galaxy S9+?
Nyheter 20.03.2024, 13:42 64
Hvilke iPhone kan ha iOS 16?
Nyheter 13.02.2024, 04:31 65
Hvordan gå ut av inkognito?

Bredt utvalg av modeller

LGs nye OLED-kolleksjon for 2023 kommer i ulike størrelser og modeller for å imøtekomme ulike behov og preferanser. I tillegg til den ekstremt tynne W7-serien, som er tilgjengelig i størrelsene 65 og 77 tommer, har LG også åtte andre tynne OLED-modeller. Disse modellene er tilgjengelige i størrelser fra 55 til 77 tommer og kommer i seriene G7, E7, C7 og B7.

Alle modellene i LGs nye OLED-kolleksjon støtter Dolby Vision og Dolby Atmos, noe som sikrer en førsteklasses bilde- og lydopplevelse. Med sin slanke design og imponerende teknologi er disse TV-ene virkelig et flott tillegg til ethvert hjem.

Pris og tilgjengelighet for LGs nye OLED-TV-er er foreløpig ikke kjent, men det er forventet at de ikke vil være de rimeligste alternativene på markedet. Med deres imponerende bildekvalitet og slanke design kan de imidlertid være verdt prisen for de som ønsker det beste av det beste.

Så sjekk ut LGs nye OLED-TV og nyt en kinoopplevelse i ditt eget hjem med denne ekstremt tynne og stilige TV-en som passer perfekt på veggen!

LG 77" OLED 4K Smart TV OLED77G2
Bildekilde: www.elon.no