Slik blir årets «The Frame»

59

Samsungs «The Frame»-TV har blitt en stor suksess siden den ble lansert i 2017. Opplev årets variant med et spesielt anti-refleks-belegg som gir TV-en et mer matt og papiraktig preg, og gjør den enda mer lik et ekte kunstverk. Les om historien, forbedringene og prisinformasjonen her.

Samsungs «The Frame»-TV har blitt en stor suksess siden den ble lansert i 2017. Det unike konseptet med å etterligne utseendet til et kunstverk har appellert til norske forbrukere, som er kjent for å ha større dingsebudsjett enn mange andre land. Nå, i 2022, kommer en ny variant av The Frame med et spesielt anti-refleks-belegg som gir hele skjermen et mer matt og papiraktig preg, og dermed gjør den enda mer lik et ekte kunstverk.

Nå kommer årets TV-modeller i butikkhyllene. Dette bør du se etter.
Bildekilde: www.aftenposten.no

Historien om The Frame

Da den første The Frame-TV-en ble lansert i 2017, var bildekvaliteten ikke like imponerende som på Samsungs andre high-end-TV-er, og man betalte en premium-pris for et ikke-premium bildepanel. Men i senere tid har Samsung forbedret bildekvaliteten på The Frame, og den ligner nå mye mer på selskapets andre high-end-TV-er. Det som gjør The Frame unik er at man kan slenge på en bilderamme rundt kanten, slik at den virkelig ser ut som et kunstverk hengende på veggen.

Samsung og FRAME IT lanserer nye rammer til The Frame
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Årets nye anti-refleks-belegg

På årets variant av The Frame har Samsung introdusert et spesielt anti-refleks-belegg som dekker hele skjermen. Dette belegget gir en matt overflate og reduserer refleksjoner, noe som gjør at TV-en ser enda mer ut som et ekte kunstverk. Nøyaktig hvordan dette vil oppleves i praksis er foreløpig ukjent, da vi ikke har fått sett det selv. Men det er spennende å tenke på mulighetene dette gir for å ha en TV som virkelig smelter inn i rommet som en del av interiøret.

Se også

Nyheter 10.02.2024, 12:33 48
Når kommer BMW i7 til Norge?
Nyheter 11.02.2024, 16:04 47
Hvem kjøpte Twitter?

Forbedringspotensial

Selv om The Frame har blitt svært populær blant nordmenn, har den fortsatt noen ulemper. En av ulempene med store flatskjermer er at de kan virke livløse og svarte når de ikke er i bruk. Dette gjelder også for The Frame. Men ved å bruke TV-en som en bilderamme eller kunstverk når den ikke er i bruk, får man noe ekstra som gjør opp for dette. Med The Frame kan man klipse på rammer med ulike farger rundt TV-en, for å matche den med resten av interiøret. Dette gir en ekstra estetisk dimensjon til TV-opplevelsen.

Samsung: Ny 2020-versjon av The Frame snart i butikk
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Pris og tilgjengelighet

Prismessig er The Frame nå lavt priset på grunn av pågående Black Week-salg hos flere forhandlere. En 65-tommers modell kan fås for så lite som 13.990 kroner, mens den vanligvis koster rundt 19.000 kroner. Det er også verdt å merke seg at The Frame kommer i ulike størrelser, men de mest avanserte er 55-, 65-, 75- og 85-tommers modellene med flere innganger og høyere bildefrekvens.

Samlet sett ser det ut til at årets «The Frame» fra Samsung vil fortsette å imponere med sitt unike konsept som kombinerer kunst og teknologi. Det nye anti-refleks-belegget gir TV-en et enda mer autentisk utseende som et kunstverk, og muligheten til å tilpasse rammen gjør den til en del av interiøret. Med god bildekvalitet og et attraktivt prisnivå er det ingen tvil om at The Frame vil fortsette å være et viktig produkt for Samsung, både her i Norge og globalt.

ÅRETS TV 2022/2023: SAMSUNG THE FRAME (2022)
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Folk spør også

Hva er spesielt med the frame?

The Frame gir mulighet for se to skjermer samtidig, slik at du kan kjre en treningskt samtidig som du ser favorittprogrammet ditt eller en film. Koble til mobilen og srg for at du gjr velsene riktig. Tilpass videoformatet og lydalternativene, og f full kontroll med hva du ser p og hvordan.

Fullstendig svar på www.elon.no


Er The Frame en god TV?

The Frame er ikke bare en god Smart-TV med flott bildekvalitet og all verdens funksjoner, men den gir deg ogs utallige kreative muligheter til bruke den som elektronisk bilderamme p veggen. Da kan du nyte bde dine egne bilder og all verdens kunstverk, og du bestemmer helt selv hvordan TV-en skal presentere dem.

Fullstendig svar på www.hifiklubben.no


Hvor mye strøm bruker the frame?

Energihndtering

Fullstendig svar på www.bruksanvisningpdf.no


Er The Frame 4K?

The Frame kommer med 4K Ultra HD-opplsning, UHD-oppskalering og HDR 100. Du fr alltid nyaktig fargegjengivelse, bevegelsesskarphet og kontrast, uansett hvilket program du ser p. The Frame bruker en enkel optisk kabel for koble skjerm til One Connect-boksen.