Slik funker «Spaces» - Googles helt nye delingstjeneste

41

Oppdag Googles helt nye delingstjeneste kalt «Spaces», som samler de viktigste tjenestene på ett sted og gir en enkel og allsidig delingsopplevelse. Les mer her.

Google har nylig lansert en spennende ny mobilapp kalt «Spaces», som revolusjonerer måten vi deler og samhandler med andre på. Denne innovative kommunikasjonsappen samler de viktigste tjenestene på ett sted og gir brukerne en sømløs opplevelse.

Google lanserer ny delingstjeneste - Dataporten.net
Bildekilde: www.dataporten.net

Enkel og allsidig deling

Spaces-appen integrerer funksjoner fra populære Google-tjenester som YouTube, søk og Chrome, og tilbyr brukerne muligheten til å opprette felles «rom» for deling av videoer, artikler, bilder og mer. Dette betyr at man ikke lenger trenger å bytte mellom ulike applikasjoner for å dele innhold med andre.

Ved å opprette rom rundt bestemte temaer kan brukerne invitere venner, familie eller kolleger til å delta i delingen. Dette kan gjøres via tekstmeldinger, sosiale medier, e-post eller på andre måter. Når noen deler noe nytt i rommet, vil det være synlig for alle deltakerne, slik at man alltid er oppdatert på det som skjer.

Delingsøkonomiens betydning for norsk økonomi – i dag og i fremtiden
Bildekilde: vista-analyse.no

Effektiv organisering og søk

En av fordelene med Spaces-appen er den effektive organiseringen av innholdet. Hvert innlegg har sin egen samtale, slik at det er enkelt å holde oversikt og følge med på diskusjoner. Appen tilbyr også en søkefunksjon som gjør det enkelt å finne tidligere delt innhold i rommene.

Plattformtilgjengelighet

Spaces-appen er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter. Brukere kan laste ned appen fra henholdsvis App Store og Google Play. I tillegg kan Spaces også brukes direkte i nettleseren på både mobil og datamaskin.

Haxi: Innspill til Samferdselsdepartementet | PDF
Bildekilde: www.slideshare.net

Spennende fremtidige planer

Google har store ambisjoner for Spaces-appen og har allerede presentert den på den prestisjetunge I/O-konferansen. Dette indikerer at det vil bli kontinuerlig utvikling og forbedring av tjenesten i fremtiden.

For mer informasjon om Spaces-appen og hvordan du kan komme i gang, besøk appens offisielle produktside.

Google fortsetter å være en aktiv aktør på app-fronten, og lanseringen av Spaces-appen er et nytt bevis på deres innovative tilnærming til kommunikasjon og deling.

Konklusjon

Som en revolusjonerende delingstjeneste tilbyr «Spaces» brukerne muligheten til å samle alle viktige tjenester på ett sted og gjøre deling til en sømløs affære. Denne appen gir enkel og allsidig deling, effektiv organisering av innhold og plattformtilgjengelighet på både mobil og nettleser. Med Googles fortsatte engasjement for apputvikling, vil Spaces-appen sannsynligvis bli enda mer imponerende i fremtiden.

Se også

Folk spør også

Hva er spaces?

Spaces inngr i IWG-nettverket, verdens strste leverandr av fleksible arbeidsomrder. Med andre merkevarer, deriblant Regus, Signature, HQ og mange flere, fr medlemmene vre gratis tilgang til tusenvis av coworking-omrder og business lounger rundt om i verden – i pningstidene.