Sonos sine nye høyttalere: Design, funksjonalitet og fremtidige planer

50

Sonos er snart klare til å lansere sine nye høyttalere. Få en titt på de kommende modellene og deres forventede priser. Oppdag det avrundede designet og forbedringer i funksjonalitet. Les mer om Sonos' planer for fremtidige produkter og enkel oppsettprosess.

Sonos, en ledende produsent av lydprodukter, er snart klare til å lansere sine nye høyttalere. Bilder av de kommende modellene har allerede lekket, og amerikanske The Verge har fått tak i pressebildene og har også avslørt omtrentlige priser.

Test av Sonos Roam: Innfrir forventningene, men er ikke for alle - fvn.no
Bildekilde: www.fvn.no

De nye modellene

De to nye høyttalermodellene fra Sonos heter Sonos Era 100 og Sonos Era 300. Era 100 ser ut til å være en etterfølger til Sonos One, mens Era 300 plasserer seg mellom Era 100 og dagens toppmodell Sonos Five.

Prisen for Sonos Era 100 forventes å være rundt 2500 norske kroner, mens Sonos Era 300 vil bli litt dyrere med en prislapp på omtrent 4500 kroner. Selv om Era 300 er dyrere enn Era 100, er den fortsatt rimeligere enn Sonos Five.

Sonos lanserer to nye smarthøyttalere
Bildekilde: www.aftenposten.no

Design og funksjonalitet

Sonos Era 100 og Era 300 har fått et nytt og mer avrundet design sammenlignet med dagens modeller, Sonos One og Sonos Five. Bildene viser også at høyttalerne vil ha oppadgående elementer som bidrar til å forbedre romlyden.

The Verge hevder at Sonos Era 300 vil gi den beste lydkvaliteten blant alle Sonos-høyttalere. Det er også forventet at begge Era-modellene vil støtte automatisk romkorrigering, men det er uklart om denne funksjonen vil kreve brukerinteraksjon eller om høyttalerne vil være i stand til å gjøre alt automatisk.

Se også

Fremtidige produkter

Sonos har tidligere annonsert at de planlegger å utvide sin produktportefølje med nye kategorier. Det er mulig at Sonos vil lansere trådløse hodetelefoner i nær fremtid, et produkt som tidligere har blitt ryktet.

The Verge nevner også at det kan være en oppdatering på vei for Sonos Move, deres største bærbare høyttaler. Det er vanlig for Sonos å lansere nye produkter i mars eller april, så vi kan forvente å få mer informasjon om dette snart.

Sonos kommer med to nye høyttalere på en gang - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Oppsett og tilkobling

Sonos tilbyr brukere en enkel oppsettprosess gjennom deres S2-app. Appen veileder deg gjennom tilkoblingen av Sonos-anlegget til en ny ruter eller et Wi-Fi-nettverk. Du kan følge trinnene i appen for å komme i gang og sikre en problemfri oppsettprosess.

Test av Sonos Era 100 og Era 300: Sonos nye høyttalere treffer på mye, men  har noen overraskende mangler - smp.no
Bildekilde: www.smp.no

Folk spør også

Hvordan koble til Sonos høyttalere?

pne Sonos-appen for iOS eller Android. Trykk p Konfigurere et nytt anlegg, og opprett eller logg p Sonos-kontoen din. Trykk p Legg til p hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Flg trinnene i appen for konfigurere SYMFONISK-hyttaleren og legge til musikktjenester.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Kan Sonos stå på badet?

Sonos One SL gir fantastisk lyd, selv om den blir plassert ved en vegg eller p en hylle. Den gir best ytelse nr du lar det vre en avstand p minst 2,5 cm rundt baksiden av hyttaleren. Den tler fuktighet, s du kan bruke den p badet.


Hvor mange Sonos enheter kan man koble sammen?

Hvor mange hyttalere kan jeg koble til i ett system samtidig? I et godt nettverk vil rundt 30 hyttalere vanligvis fungere helt fint. Lyden er ikke begrenset til ett rom. Det er nr du legger til flere hyttalere at Sonos-systemet virkelig viser hva det er godt for.

Fullstendig svar på www.ikea.com


Hva trenger man til Sonos?

Du har sannsynligvis allerede tre av tingene du trenger til Sonos, nemlig en smarttelefon, et trdlst hjemmenettverk (wi-fi) og en streamingtjeneste for musikk (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, Napster m. fl.).

Fullstendig svar på www.hifiklubben.no


Videoer

Topp 3 Sonos-høyttalere i 2024 👌

Sonos Move 2 Review - Hear the BASS! 🔥

Slik får du usynlig lyd – gjør det selv!

Sonos Era 100 Review vs HomePod 2 - Hear the SOUND Difference! 🔥

Legge til Sonos Surround-høyttalere: Våre tre beste tips

Kom enkelt i gang med platespilleren – en prisvennlig guide

Sonos Sub Gen 3: Elevating Your Audio Experience with Deep and Powerful Bass - A Detailed Review

Beste Sonos-høyttalere: Kjøpeveiledning