Snapdragon 845 er lansert

45

Få oversikt over Snapdragon 845s imponerende funksjoner, inkludert 4K HDR videoopptak, nedhastigheter på 1,2 Gbps og forbedret kunstig intelligens. Opplev en ny standard for mobilytelse med Snapdragon 845-baserte modeller.

Gir blant annet videoopptak i 4K HDR.

Qualcomm's Snapdragon 845 doubles down on cameras and AI
Bildekilde: www.engadget.com

Introduksjon

I dag kunngjorde Qualcomm offisielt lanseringen av deres nyeste mobilbrikke, Snapdragon 845. Denne nye brikken byr på en rekke forbedringer i forhold til den forrige generasjonen, inkludert bedre ytelse, kunstig intelligens, videokvalitet og strømforbruk. Med spennende funksjoner som 4K HDR videoopptak og støtte for nedhastigheter på opptil 1,2 gigabit per sekund, ser Snapdragon 845 ut til å være en lovende oppgradering for neste generasjons mobiler.

Qualcomm Snapdragon 845 - Notebookcheck-ru.com
Bildekilde: www.notebookcheck-ru.com

Ytelse og Grafikk

Snapdragon 845 er utstyrt med åtte Kryo-kjerner basert på den nye Kryo 385-arkitekturen. Denne nye arkitekturen gir en betydelig forbedring på opptil 25 prosent når det gjelder ytelse innen spilling, oppstart av apper og krevende applikasjoner i forhold til Snapdragon 835. I tillegg kommer brikken med en ny grafikkprosessor, Adreno 630, som ifølge Qualcomm har 30 prosent bedre grafikkytelse og energieffektivitet sammenlignet med Adreno 540-prosessoren som finnes i Snapdragon 835.

Se også

Videoopptak

Snapdragon 845 skiller seg ut med støtte for opptak i Ultra HD Premium-format, som inkluderer 4K-oppløsning, HDR og 10-bits fargedybde. Denne brikken gir hele 64 ganger større fargeinformasjon ved videoopptak og avspilling sammenlignet med forrige generasjon. Med muligheten til å vise én milliard fargenyanser, setter Snapdragon 845 en ny standard for videokvalitet på mobiler. I tillegg har brikken også støtte for sakte film med opptil 480 bilder per sekund i 720p-oppløsning.

Snapdragon 845 разбираем флагманский процессор — Обзоры на mobila shop
Bildekilde: mobila.shop

Kunstig Intelligens

Snapdragon 845 har et stort fokus på kunstig intelligens og leverer tre ganger høyere ytelse når det gjelder kunstig intelligens-oppgaver sammenlignet med forgjengeren. Dette åpner opp for bedre og mer naturlig stemmestyring, avanserte personlige assistenttjenester og forbedret VR-teknologi. Med Snapdragon 845 kan brukerne oppleve en mer intelligent og interaktiv mobilopplevelse.

SoC Qualcomm Snapdragon 845: чего ожидать от флагманских смартфонов в  2018-м?
Bildekilde: www.ixbt.com

Nettverkshastighet

En annen imponerende funksjon i Snapdragon 845 er det nye X20 LTE-modemet. Dette modemet støtter nedhastigheter på opptil 1,2 gigabit per sekund, noe som gir en imponerende hastighet for nedlasting og nettsurfing på mobilen. Med denne hastigheten kan brukerne nyte raskere og sømløs tilkobling til nettverket, uansett hvor de befinner seg.

Se også

Ytelsestest og Fremtidige Modeller

Snapdragon 845 har allerede blitt testet av ulike nettsteder, og resultatene er lovende. Sammenlignet med Snapdragon 835 viser ytelsestestene en betydelig økning, spesielt når det gjelder grafikkytelse. Testene viser at Snapdragon 845 gir opptil 26 prosent høyere ytelse i grafisk ytelsesverktøy som AnTutu og mellom 28 og 42 prosent høyere ytelse i GFXBench sammenlignet med Snapdragon 835-mobilene.

Selv om ytelsestester gir oss en ide om den generelle ytelsen til brikken, er det viktig å huske at den daglige ytelsen på mobilen avhenger av flere faktorer. Likevel ser det ut til at Snapdragon 845 leverer det den lover og kan forventes å være en kraftig brikke for fremtidige modeller.

Qualcomm Snapdragon 845 - WikiMovel
Bildekilde: wikimovel.com

Avsluttende Tanker

Snapdragon 845 bringer spennende nye funksjoner og forbedringer til neste generasjons mobiler. Med bedre ytelse, 4K HDR videoopptak, støtte for nedhastigheter på opptil 1,2 gigabit per sekund og forbedret kunstig intelligens, setter denne brikken en ny standard for mobilytelse. Selv om den ennå ikke er tilgjengelig for allmennheten, ser det ut til at Galaxy S9 vil være blant de første modellene som vil dra nytte av Snapdragon 845s kraft. Vi kan se frem til å oppleve en mer imponerende mobilopplevelse med Snapdragon 845-baserte modeller.

Kilder: Qualcomm, Cnet, AnandTech

Everything you need to know about Qualcomm's Snapdragon 845
Bildekilde: www.androidauthority.com

Videoer

The Red Magic 8S Pro series launched with a custom Snapdragon 8 Gen 2 SoC, up to 24GB of RAM

This is Sennheiser MTW4 😲 Still buy MTW3 now? - My thoughts

The Real KING?! 👑 Denon PerL Pro Review (vs Technics, Sony, Jabra, Devialet, B&W)

BLOOD ANGELS SUCCESSOR CHAPTERS - Sanguine Brotherhood | Warhammer 40k Lore

OnePlus 12: Your Next Tech Obsession Revealed!

2023 TCL Global Flagship Product Launch

(1863) Håkon C Hartvedt: Intervjues av Hardang under CD slippet i juli + synger 2 sanger

Clash of Clans Through the Years - Clash Fest