Snart Samsung-lansering: Dette tror ryktebørsen kommer

32

Den kommende Samsung-lanseringen har skapt spenning og forventninger blant teknologiinteresserte. Les om ryktebørsens spådommer om oppdateringer og nye funksjoner for Flip- og Fold-serien, samt forventninger til Galaxy S24-serien. Gled deg til Galaxy Unpacked arrangementet den 26. juli. - 32Chip

Introduksjon

Den 26. juli vil Samsung arrangere lanseringseventet Galaxy Unpacked i Seoul, Sør-Korea. Som vanlig har ryktebørsen vært aktiv med både spekulasjoner og lekkasjer om hva som kan forventes på arrangementet. I denne artikkelen vil vi oppsummere ryktebørsens spådommer om de kommende Samsung-modellene.

Snart Samsung-lansering: Dette tror ryktebørsen kommer - Diskuter artikler  (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Flip-serien: Fortsatt fokus på klapptelefoner

Samsung har valgt slagordet "Join the flipside" for lanseringsarrangementet, og en videosnutt av den kommende modellen i Flip-serien har blitt delt. Det er ingen hemmelighet at Samsung vil fortsette å lage smarttelefoner i klapptelefon-utforming. Selv om Samsung ikke har gitt detaljer om den nye modellen, har det vært flere lekkasjer og spekulasjoner.

Z Flip 5:

Tidligere pålitelige kilder som Winfuture har allerede sluppet offisielle produktbilder for flere av produktene som skal lanseres. For Z Flip 5 viser bildene en endring i designet. Skjermen når telefonen er lukket blir større enn tidligere modeller, på omtrent 3,4 tommer i forhold til 1,9 tommer på Z Flip 4. Det forventes også at skjermen vil støtte apper, lignende Fold-versjonen, noe som gjør det mulig å bruke optimaliserte apper når telefonen er klappet igjen. Det er også antatt at hengselet vil bli redesignet for å gjøre "bretten" mindre synlig.

Z Fold 5:

Også Z Fold-serien forventes å få en ny versjon, og fokuset ser ut til å være på hengselet. Lekkede bilder viser en designendring som gjør at det ikke er noe mellomrom mellom de to innerskjermene når telefonen er sammenbrettet. Dette vil også gjøre telefonen tynnere i sammenbrettet tilstand. Til tross for forbedringer forventes oppdateringene å være relativt små.

Sniktitt: Samsung Galaxy S9 og S9+ - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Spesifikasjoner og ytelse

Ifølge Geekbench-oppføringer vil Z Flip 5 og Z Fold 5 trolig være utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2-brikken, som også finnes i Galaxy S23-serien. Begge modellene kan forventes å ha 8 GB internminne, og det er også mulig at Z Fold 5 vil ha en versjon med 12 GB internminne.

Galaxy S24-serien: Nye rykter

Galaxy Unpacked 2024 er også ventet å avsløre den kommende Galaxy S24-serien. Det har vært flere rykter og lekkasjer rundt disse modellene.

Design og egenskaper

Rundt Galaxy S24-serien har det vært spekulasjoner om en flat OLED-skjerm med opptil 2600 nits lysstyrke og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. De to minste modellene vil sannsynligvis være laget av aluminium, mens Ultra-modellen kan være laget av titan. Det har også vært rykter om en ny funksjon kalt Galaxy AI, som inkluderer Live Translate for sanntids oversettelse av telefonsamtaler.

Pris og tilgjengelighet

Ifølge den tyske tech-journalisten Roland Quandt kan man forvente ulike priskategorier for Galaxy S24-serien. Den billigste modellen med 128 GB lagringsplass vil trolig ha en pris på 11 490 kroner, mens den dyreste varianten, Galaxy S24 Ultra med 1 TB lagringsplass, kan koste hele 22 490 kroner.

OPPDATERT: Kanskje billigere enn du tror - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Konklusjon

Samsungs kommende lanseringsevent, Galaxy Unpacked, har skapt spenning og forventninger blant teknologiinteresserte. Ryktebørsen har gjort flere spådommer om hva som kan komme på arrangementet. Med oppdateringer og nye funksjoner for både Flip- og Fold-serien, samt forventningene til Galaxy S24-serien, vil Samsung fortsette å utfordre markedet for brettemobiler. Vi gleder oss til å se hva som blir avslørt på Galaxy Unpacked den 26. juli.

Derfor bør du vente med å kjøpe ny mobil
Bildekilde: www.dagbladet.no

Folk spør også

Når kommer Samsung S24?

Samsung Galaxy S24-serien vil vre tilgjengelig for forhndsbestilling fra og med 17. januar og vil vre tilgjengelig for kjp hos utvalgte forhandlere fra 23. januar. Galaxy S24 Ultra vil vre tilgjengelig til en veiledende utsalgspris fra 17 990 NOK.

Fullstendig svar på news.samsung.com


Når kommer Samsung Flip 5?

For bde Flip og Fold lover Samsung for vrig fire generasjoner med OS-oppgraderinger (fra Android 13) og fem r med sikkerhetsoppdateringer. Bde Z Flip 5 og Z Fold 5 blir tilgjengelig for forhndsbestilling fra og med i dag, og kommer i butikk 11. august.