Sonos lanserer sin minste høyttaler så langt: Roam

49

Sonos har nettopp avduket sin nyeste høyttaler, Roam, som er deres minste høyttaler til nå. Denne bærbare Bluetooth-høyttaleren er ideell for både innendørs og utendørs bruk, og er designet for å levere førsteklasses lydkvalitet og enkel brukervennlighet.

Sonos har nylig avduket sin nyeste høyttaler, kalt Roam, som er deres minste høyttaler til dags dato. Denne bærbare Bluetooth-høyttaleren kan brukes både inne og ute, og er designet for å gi enestående lydkvalitet og brukervennlighet.

Test av Sonos Roam: Innfrir forventningene, men er ikke for alle - fvn.no
Bildekilde: www.fvn.no

Design og egenskaper

Sonos Roam er en kompakt høyttaler med en avrundet, trekantet design og den ikoniske Sonos-logoen på en av sidene. Den er IP67-sertifisert, noe som betyr at den er både støv- og vannresistent, og kan til og med være under vann i opptil en halvtime uten å ta skade. Dette gjør den ideell for utendørs bruk, enten det er på stranden, ved bassenget eller på campingturen.

Tross sin lille størrelse lover Sonos at Roam leverer kraftig lyd. Selv om de ikke ga mye detaljert informasjon under lanseringen, er det forventet at høyttaleren vil imponere med sin lydkvalitet og evne til å fylle rommet med musikk.

Roam er en Wi-Fi-høyttaler som kan kobles sammen med andre Sonos-høyttalere, og den støtter også Bluetooth-tilkobling. Dette gir brukerne muligheten til å ta med seg høyttaleren enkelt på farten uten å være avhengig av et lokalt nettverk. Den har også innebygd mikrofon, slik at den kan brukes med stemmestyringsassistenter som Google Assistent eller Alexa.

TEST: Sonos Roam, JBL Charge 5 - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Portabilitet og brukervennlighet

Sonos Roam er utformet med portabilitet i tankene. Med en vekt på bare 430 gram er den lett å ta med seg overalt. Den har også en batteritid på opptil 10 timer, noe som gjør den ideell for utendørsaktiviteter eller lange dager på stranden.

Oppsettet av Roam er enkelt og brukervennlig. Det tar bare noen få minutter å koble den til et eksisterende Sonos-system, og den vil være klar til bruk med en gang. Sonos-appen gir også tilgang til et bredt utvalg av strømmetjenester, slik at du kan spille favorittmusikken din uansett hvor du er.

Se også

Pris og tilgjengelighet

Sonos Roam er tilgjengelig til en pris av 1790 kroner, noe som gjør den mer tilgjengelig for et bredere publikum enn tidligere modeller. Den kommer i fargene hvit og svart, og designet passer sømløst inn med Sonos' øvrige høyttalere.

Med Sonos Roam har selskapet oppfylt et behov for en ultraportabel og velspillende høyttaler som passer perfekt til både innendørs og utendørs bruk. Den leverer god lydkvalitet, enkel brukervennlighet og en overkommelig pris, noe som gjør den til et attraktivt valg for musikkelskere på farten.

Test: Sonos Roam
Bildekilde: hardworkout.no

Folk spør også

Hva er forskjell på Sonos Roam og Sonos Roam sl?

Sonos Roam SL er den samme portable hyttaleren som Roam, men uten mikrofonen. Prislappen er et par hundrelapper lavere.

Fullstendig svar på www.elektronikkbransjen.no


Hvordan plassere Sonos høyttalere?

Visse overflater kan pvirke kvaliteten p det trdlse signalet. Unng plassere Sonos-produkter p metall-, betong-, murstein- eller marmoroverflater. Ikke plasser Sonos-produkter opp, eller direkte ved siden av, andre trdlse enheter som en trdls ruter, trdls telefon eller babycall.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Hvordan slå av Sonos roam?

For sl Roam helt av, trykk og hold inne knappen p baksiden av Roam i minst 5 sekunder. Du vil hre en tone, og status-LED-lyset p forsiden vil sls av.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Hvordan bruke Sonos roam?

pne Sonos-appen for iOS eller Android. Trykk p Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg p Sonos-kontoen din. Trykk p Legg til p hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Flg trinnene i appen for konfigurere Roam og legge til musikktjenester.

Fullstendig svar på support.sonos.com