Sony slipper to nye Xperia-modeller

98

Sony har nylig lansert to nye Xperia-modeller, Xperia C5 Ultra og Xperia M5, med imponerende kameraer og avanserte funksjoner. Les mer for å oppdage hva som skiller disse modellene fra resten av Xperia-serien.

Xperia M5 og C5 Ultra

I forkant av den kommende dingsemessen IFA i Berlin, har Sony allerede nå lansert to nye mobiltelefoner - Xperia C5 Ultra og Xperia M5. Begge modellene har et 13 megapikslers frontkamera for å ta flotte selfier. Den store forskjellen mellom de to er at Xperia M5 er vanntett og har et hovedkamera med en oppløsning på hele 21,5 megapiksler. Dette gjør den til den høyest oppløste kameramobilen i Xperia-serien.

Xperia M5 skiller seg også ut ved å bruke autofokus med fasedeteksjon, en teknikk vanligvis brukt i speilreflekskameraer. Telefonen har en fem tommer stor full-HD-skjerm og er godt utstyrt med støtte for 4G-frekvenser, tre gigabyte RAM og en åttekjernet systembrikke.

Xperia C5 Ultra er en større modell med en skjerm på seks tommer og vanlig full-HD-oppløsning. Den har også åtte kjerner i systembrikken, men er noe svakere i ytelse sammenlignet med Xperia M5.

Begge telefonene har en design som ligner på Xperia Z3-variantene og Xperia M4 Aqua, med avrundede kanter og støtputer i hvert hjørne for å beskytte mot fallskader. Sony har også videreført sin vanntette design uten behov for mange luker eller tettinger. En enkel luke for minnekort og SIM-kort er plassert på telefonens side. Xperia M5 støtter Micro-SD-kort på opptil 200 GB, noe som er det største tilgjengelige på markedet.

Slik er Sonys nye flaggskip - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Nye Xperia-modeller med dobbelt SIM-kort og bedre Facebook-støtte

I tillegg til Xperia M5 og C5 Ultra har Sony også introdusert to nye Xperia-modeller med dobbelt SIM-kort og forbedret Facebook-støtte. Dette gir brukerne muligheten til å ha to telefonnumre aktivert samtidig på samme enhet.

Xperia Miro er rettet mot prisbevisste telefonkjøpere og har en enkeltkjernet prosessor på 800 MHz. Den kjører den nyeste versjonen av Android, med Sonys tilpasninger. Telefonen har et kamera med fem megapikslers oppløsning og LED-blits.

Xperia Tipo er også en rimelig modell med en 3,2 tommer stor skjerm. Den har en tre megapikslers oppløsning og er utstyrt med en enkeltkjernet prosessor. Begge telefonene har Wi-Fi, støtte for 3G og mulighet for lagring på Micro-SD-kort.

SONY VIL MED I KAMERAKAMPEN
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Ny design og avanserte funksjoner i Xperia XZ2 og XZ2 Compact

Sony har nylig lansert Xperia XZ2 og XZ2 Compact med en helt ny design. De har eliminert de store rammene rundt skjermen og erstattet den firkantede designen med rundere former. Begge modellene tilbyr også avanserte funksjoner for å gi en bedre underholdningsopplevelse.

Xperia XZ2 har en utvidet 5,7 tommers Full HD+ HDR-skjerm med et 18:9-format for å gi den beste filmopplevelsen. Telefonen kan vise HDR-innhold takket være Sonys Bravia TV-teknologi og X-reality for mobil. Xperia XZ2 har også et dynamisk vibrasjonssystem som gjør opplevelsen av innholdet mer engasjerende ved å gi vibrasjoner som samsvarer med lyden.

Telefonen har også Sonys kraftigste Xperia-høyttaler med S-Force Front Surround for en forbedret lydopplevelse. Den støtter også Hi-Res Audio og har DSEE HX-teknologi for oppskalering av lyd. Med Bluetooth-teknologien LDAC kan man nyte nær høyoppløst lyd med trådløse høyttalere og hodetelefoner.

På kamerafronten har Xperia XZ2 en oppgradering med verdens første filmopptak med HLG-format (Hybrid Log Gamma) i en smarttelefon. Telefonen kan ta opp 4K-video med HDR og har også en super slow motion-funksjon som kan ta opp 960 bilder per sekund i full HD-oppløsning.

3D Creator-appen, som lar brukerne lage 3D-skanninger av objekter og ansikter, er også tilgjengelig i Xperia XZ2. Den har fått enda mer fleksibilitet, og nå kan man også bruke selfiekameraet til å lage 3D-skanninger.

Med Xperia XZ2 og XZ2 Compact ønsker Sony å tilby mer enn bare en telefon, men en underholdningsmaskin for film, musikk og bilder.