Spennende gamingnytt fra Asus

62

Asus har lansert flere spennende gamingprodukter, inkludert ROG Swift OLED PG27AQDM-skjermen, ROG Azoth-mekanisk tastatur og trådløs spillmus utviklet med profesjonelle spillere. Opplev imponerende bildekvalitet, lynrask responstid og avansert teknologi for en optimal gaming-opplevelse.

Asus ROG Swift OLED PG27AQDM: En imponerende gaming-skjerm

Asus, en av de store aktørene innen gaming, har lansert flere spennende produkter på årets CES-messe. Blant disse er Asus ROG Swift OLED PG27AQDM, en 27-tommers skjerm med OLED-teknologi. Med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler og en imponerende oppdateringshastighet på opptil 240 bilder per sekund, er denne skjermen et godt valg for aktive spillere.

Det som virkelig skiller seg ut med denne skjermen er den utrolige bildekvaliteten. Med OLED-teknologi får du et perfekt sortnivå og en kraftig lysstyrke på opptil 1000 nits. Dette gir en svært realistisk og immersiv spillopplevelse. I tillegg har skjermen en responstid på kun 0,3 millisekunder, noe som sikrer en lynrask og responsiv gaming-opplevelse.

Prisen på skjermen er foreløpig ikke kjent, men med de imponerende spesifikasjonene og OLED-teknologien kan det forventes at den vil ligge i den øvre prisklassen. Likevel, for dedikerte gamere som ønsker det beste av det beste, kan denne skjermen være vel verdt investeringen.

Republic of Gamers
Bildekilde: webshop.asus.com

Asus ROG Azoth: Det ultimate mekaniske tastaturet

Asus har tatt inspirasjon fra DIY-scenen og lansert et mekanisk tastatur som setter en ny standard for ferdigbygde spilltastaturer - Asus ROG Azoth. Dette tastaturet har imponert med sin revolusjonerende design og funksjonalitet.

ROG Azoth skiller seg ut fra mengden ved å tilby en overlegen skriveopplevelse. Tastene er svært responsive og har en behagelig følelse under bruk. Dette er et tastatur som virkelig er skapt for de som bruker tastaturet mye, enten det er journalister, forfattere, utviklere eller dedikerte gamere.

En av de mest imponerende funksjonene til ROG Azoth er den avanserte RGB-belysningen. Dette tastaturet gir deg full kontroll over fargevalg og effekter, slik at du kan tilpasse tastaturet til din personlige stil. I tillegg har tastaturet en robust konstruksjon som sikrer lang holdbarhet.

Prisen på Asus ROG Azoth er ennå ikke offentliggjort, men med tanke på den imponerende funksjonaliteten og designen, kan det forventes at prisen vil ligge i den høyere prisklassen. Likevel, for de som verdsetter kvalitet og funksjonalitet, kan dette tastaturet være vel verdt investeringen.

Best i test gaming grafikkort 2023: De beste valgene for et ultimat oppsett  - Teknoteket
Bildekilde: teknoteket.no

Trådløs spillmus utviklet i samarbeid med profesjonelle spillere

Asus har også lansert en trådløs spillmus som er utviklet i samarbeid med profesjonelle spillere. Denne spillmusen kombinerer avansert teknologi med ergonomisk design for å gi deg den ultimate gaming-opplevelsen.

Spillmusen har en høy presisjonssensor som sikrer nøyaktig og responsiv styring under gameplay. Den trådløse tilkoblingen er stabil og pålitelig, slik at du kan bevege deg fritt uten å bekymre deg for forsinkelser eller tap av signal.

Ergonomien til spillmusen er også nøye utformet for å gi optimal komfort under lange spilløkter. Den passer godt i hånden og har programmerbare knapper som kan tilpasses etter dine behov.

Prisen på den trådløse spillmusen er foreløpig ikke kjent, men med tanke på den avanserte teknologien og samarbeidet med profesjonelle spillere, kan det forventes at prisen vil ligge i den øvre prisklassen. Likevel, for dedikerte gamere som verdsetter kvalitet og ytelse, kan denne spillmusen være et godt valg.

Videoer

Windows 10 Optimize Performance - 15 Steps

Rediscovering Lost Legends: 27 more Forgotten RPG Games

Hunt plains game with Super Safaris, South Africa

WRC 10 vs Dirt Rally 2.0: Which is the best rally game?

Power On: The Story of Xbox | Chapter 1: The Renegades

Call of Dragons - The Next BIG Mobile Game? (Call of Dragons Gameplay)

SnowRunner Phase 4 update 'New Frontiers' explained

The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All