Steam har fått en fullstendig overhaling

108

Sjekk ut Steam's omfattende oppdatering som har forbedret brukeropplevelsen på verdens største spillplattform. Les om nye funksjoner, forbedret kodebehandling, og en frisk visuell identitet. Utforsk også Assassin's Creed III's opplevelse på Steam etter oppdateringen.

Steam, verdens største spillplattform, har nettopp gjennomgått en omfattende oppdatering som har fått brukere over hele verden til å juble. Med en rekke nye funksjoner, både visuelle og praktiske, har Valve virkelig tatt brukeropplevelsen til et nytt nivå.

Steam :: Steam News :: Oppdatert skrivebordsklient på Steam
Bildekilde: steamcommunity.com

Noterfunksjon for en mer interaktiv spillopplevelse

En av de mest spennende nye funksjonene på Steam er implementeringen av notater under spill. Brukere kan nå enkelt ta notater mens de spiller, og disse notatene vil være synlige på skjermen gjennom et valgfritt vindu. Dette gjør det enklere enn noen gang å huske strategier, løsninger eller andre tanker som oppstår underveis i spillet. Notatene vil også synkroniseres på tvers av enheter og være tilgjengelige i offline-modus, noe som gir en sømløs spillopplevelse uansett hvor du er.

Steam tar opp kampen mot Discord - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Forbedret kodebehandling for en bedre ytelse

En av de mest betydningsfulle oppdateringene på Steam ligger i endringen av hvordan kode deles mellom forskjellige enheter og moduser. Ved å implementere en delt kodebase, sørger Valve for at oppdateringer gjelder samtidig på tvers av skrivebordsklienten, Big Picture-modus og Steam Deck. Dette sikrer en jevnere opplevelse og raskere tilgang til nye funksjoner og forbedringer.

Se også

En ny visuell identitet for Steam

I tillegg til de usynlige oppdateringene har Steam også fått en frisk og moderne visuell oppdatering. Dialogvinduer, menyer, skrifttyper og farger har blitt nøye gjennomgått og oppdatert for å gi en mer intuitiv og behagelig brukeropplevelse. Både topp- og bunntekst, innstillinger og skjermbildebehandling har fått et nytt og forbedret utseende. Den oppgraderte visuelle identiteten til Steam gjør det enda mer tiltalende og enkelt å navigere gjennom plattformen.

Steam :: Steam News :: Oppdatert skrivebordsklient på Steam
Bildekilde: steamcommunity.com

Assassin's Creed III: En ny opplevelse på Steam

En av de mest etterlengtede spillene som har dra nytte av Steam's omfattende oppdatering er Assassin's Creed III. Dette populære action-eventyrspillet, utviklet av Ubisoft Montreal og utgitt av Ubisoft, har fått en betydelig forbedring i spillopplevelsen takket være den nye oppdateringen.

Assassin's Creed III benytter seg av en helt ny spillmotor kjent som AnvilNext, som gir en mer sømløs flyt i både kamp og parkour. Spillet kan nå håndtere folkemengder på opptil to tusen, en betydelig forbedring fra tidligere motorer. Dette gir en mer realistisk og engasjerende opplevelse for spillerne.

Spillet har også nyheter innen helsesystemet, sniking og free-running. Helsesystemet har blitt oppdatert slik at karakteren regenererer helsen ved å være utenfor kamp en stund. Sniking har blitt forbedret med muligheten til å gjemme seg i busker, blant sivile eller bak hjørner. Free-running inkluderer nå klatring i trær og bruk av dem som fluktveier eller angrepsposisjoner. Disse oppdateringene åpner opp for nye og spennende muligheter i spillet.

Kampsystemet i Assassin's Creed III har også fått en total overhaling, fra et to-knappsystem til et enknappsystem. Spillerne kan nå kontre motstandere ved å trykke én knapp og deretter velge hva de ønsker å gjøre videre. Karakteren kan nå også holde våpen i begge hender, noe som gir muligheten til å bruke dual-wielding-teknikker.

Grafikken i Assassin's Creed III har også fått en betydelig oppgradering takket være den nye spillmotoren. Spilleren vil legge merke til detaljer som spor i snø, realistisk vær og mer naturlige bevegelser for karakteren. Disse visuelle forbedringene bidrar til å skape en mer levende og engasjerende spillverden.

Med Steam's fullstendige overhaling og oppdateringer som har brakt både visuelle og praktiske forbedringer, er det ingen tvil om at plattformen fortsetter å heve standarden for spilldistribusjon og brukeropplevelse. Enten du er en ivrig gamer eller ny til Steam, vil du definitivt nyte godt av de nye funksjonene og oppdateringene som nå er tilgjengelige på plattformen.

Valve har begynt betateste Big Picture-modusen
Bildekilde: root-nation.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Steam har fått en fullstendig overhaling. Assassin's Creed III, utviklet av Ubisoft Montreal og utgitt av Ubisoft, introduserer en ny spillmotor kjent som AnvilNext. Spillet tar i bruk denne nye spillmotoren for å gi en bedre flyt i både kamp og parkour. Denne oppgraderingen tillater nå håndtering av folkemengder på opptil to tusen, en betydelig forbedring fra tidligere motorer som kun taklet opptil hundre mennesker.

Assassin's Creed III tar også i bruk nye elementer som bidrar til en mer dynamisk spillopplevelse. Helsesystemet er oppdatert, hvor karakteren regenererer helsen ved å være ute av kamp lenge nok. Sniking har blitt forbedret, og spilleren kan nå skjule seg i høye busker, stå mellom sivile eller sitte på en benk, og til og med stå bak hjørner. Dette åpner opp for nye muligheter innen snikmyrding, der timing og posisjon ikke lenger er nøkkelen.

Free-running har også fått en oppgradering, og spilleren trenger nå kun å holde inne én knapp for å begynne å løpe fritt. En annen nyhet er muligheten til å klatre i trær og bruke dem som fluktveier eller angrepsposisjoner, noe som tidligere ikke har vært mulig i Assassin's Creed.

Kampsystemet har gjennomgått en total overhaling og går fra et to-knappsystem til et enknappsystem. Spilleren kan nå kontre motstanderen ved å trykke én knapp og deretter bestemme hva de vil gjøre med motstanderen. Karakteren holder også våpen i begge hender, i stedet for bare en, noe som gir muligheten til å bruke såkalt dual wielding.

Grafikken i Assassin's Creed III har også blitt fullstendig forandret takket være den nye spillmotoren. Karakteren etterlater nå spor i dyp snø når han beveger seg, og klærne reagerer naturlig på været i spillet. Denne oppgraderingen gir spillet en visuell forbedring og bidrar til å skape en mer realistisk spillverden.