Steam har fått ny flerspillerfunksjon

80

Oppdag Steam's nye flerspillerfunksjon, Remote Play Together, som lar deg spille lokal flerspiller med venner over nettet. Les mer om hvordan funksjonen fungerer og hvilke plattformer den støtter.

I dag, den 21. oktober 2023, kunngjorde Valve lanseringen av en spennende ny funksjon for sin populære spillplattform Steam. Den nye funksjonen, kalt "Remote Play Together", gir spillere muligheten til å spille lokal flerspiller med venner over nettet. Dette åpner opp for enda mer samarbeid og moro, selv om spillerne befinner seg på forskjellige steder geografisk.

Ny Steam-funksjon lar deg spille lokal flerspiller over nettet - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Hvordan fungerer Remote Play Together?

Remote Play Together gir deg muligheten til å spille typiske partyspill eller lokale samarbeidsspill med venner over nettet. Tidligere måtte man være fysisk tilstede på samme sted for å kunne spille disse spillene sammen, for eksempel ved å dele skjermen eller bruke delt skjermmodus. Nå kan du enkelt invitere venner til å delta i spillet, uavhengig av hvor de befinner seg.

Funksjonen strømmer video, lyd og stemmesamtaler mellom spillerne via nettet, slik at alle kan oppleve spillet i sanntid. Det beste av alt er at de som inviteres ikke trenger å eie eller installere spillet selv. Dette gjør det enkelt å samle venner til en spilleøkt uten noen ekstra kostnader eller inngangsbarrierer.

Steam Remote Play er offisielt lansert - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Støttede plattformer

Valve har utviklet Remote Play Together for å være kompatibelt med forskjellige plattformer. Du kan nå spille sammen med venner uavhengig av om de bruker Windows, Linux, macOS, iOS eller Android. Dette åpner opp for enda større muligheter for å koble seg sammen med venner og familie, uansett hvilke enheter de foretrekker å spille på.

Se også

Så enkelt er det å komme i gang

For å invitere venner til å spille sammen, trenger du bare å høyreklikke på deres navn i vennelista på Steam. Deretter kan du velge å invitere dem til spillet. Ifølge Valve kan opptil fire personer spille samtidig, og det kan være enda flere ved "raske forbindelser". Detaljene rundt dette utdypes ikke nærmere, men det gir uansett store muligheter for å ha en morsom spillopplevelse med flere venner samtidig.

Steam Remote Play er offisielt lansert - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Betaversjon og støttede spill

Remote Play Together ble først kunngjort som en kommende funksjon på Steams utviklerside, men nå har det endelig blitt lansert i betaversjon. Alle spill som har støtte for lokal flerspiller vil automatisk inkluderes i betatesten. Dette betyr at du kan starte med å utforske de eksisterende spillene dine og invitere venner til å være med på moroa.

Valve har også satt i gang et salg på en rekke aktuelle titler med støtte for Remote Play Together i forbindelse med lanseringen av den nye flerspillerfunksjonen. Dette gir deg muligheten til å utforske nye spill og oppleve dem sammen med vennene dine, uansett hvor dere befinner dere geografisk.

Avsluttende tanker

Steam har virkelig tatt flerspilleropplevelsen til nye høyder med lanseringen av Remote Play Together. Denne funksjonen gir spillere muligheten til å samarbeide og konkurrere med venner over nettet, uavhengig av geografisk avstand. Med støtte for forskjellige plattformer og enkel invitasjonsprosess, er det enklere enn noensinne å samle venner til en spilleøkt.

Valve har nok en gang vist seg som en ledende aktør i spillindustrien ved å introdusere innovative funksjoner som forbedrer spillernes opplevelse. Med Remote Play Together kan du oppleve flerspillermoro på en ny og spennende måte. Så start invitasjonene og nyt den nye flerspillerfunksjonen på Steam!

Hva vil Wiki fortelle oss?

Steam har fått ny flerspillerfunksjon

I oktober 2008 lanserte Ubisoft Montreal og Ubisoft spillet Far Cry 2, et førstepersonsskytespill som var den sanne etterfølgeren til det originale Far Cry-spillet. Spillet ble markedsført som en oppfølger til Far Cry, selv om det hadde helt nye spillfigurer og en ny handling. Crytek, utviklerne av det første Far Cry-spillet, var ikke involvert i utviklingen av Far Cry 2. Spillet kunne spilles på Microsoft Windows, PlayStation 3 og Xbox 360, og brukte Dunia-spillmotoren.

Far Cry 2 var satt i et oppdiktet afrikansk land og hadde en åpen verden med byer, innsjøer, ørkenområder og fiendtlige baser. Spillverdenen var rundt 52 kvadratkilometer stor, noe som var større enn Grand Theft Auto: San Andreas og The Elder Scrolls IV: Oblivion. Spillet brukte Dunia-spillmotoren til å bytte mellom dag og natt i sanntid, vise væreffekter og skape et realistisk naturmiljø. Dyrelivet var også en del av spillet og spilleren ble oppfordret til å spille på forskjellige måter for å takle utfordringene.

I tillegg til den åpne spillverdenen var Far Cry 2 også full av fiender. Spilleren måtte improvisere med været og tidspunktet på dagen for å angripe fiendtlige baser på riktig måte. Soldatene hadde en tidsplan for spising, soving og patruljering, og spilleren kunne dra nytte av dette. Kjøretøy var også tilgjengelig for spilleren, som båter, hangglidere, biler og små lastebiler.

I spillets handling måtte spilleren finne og drepe en våpenhandler kjent som The Jackal, som var ansvarlig for borgerkrigen i det fiktive afrikanske landet ved å selge våpen til begge sider. Spillet ga spilleren flere valg og avslutninger på grunn av de dynamiske elementene i spillet.

Far Cry 2 fikk positive anmeldelser fra kritikere.

Folk spør også

Er det trygt å kjøpe på steam?

Det er for det meste trygt laste ned spill og utvidelser i store nettbutikker som Steam og Epic Games Store, men det er ogs mulig installere programvare fra andre – og mindre kjente – kilder. Da kan man ende opp med skadelig programvare p maskinen.

Fullstendig svar på www.online.no


Hvordan spille på Steam?

Logg inn p Steam-klienten p datamaskinen med det installerte spillet du har lyst til spille.Logg s inn p Steam p en annen datamaskin eller en stttet enhet med Steam Link-appen installert.Fra der kan du starte og spille spillet eksternt fra Steam-biblioteket.

Fullstendig svar på help.steampowered.com


Videoer

Hvordan lage et Steam flerspillerspill i Unity - Hosting og bli med i lobbyer

Den RASKESTE måten å dele spill på Steam [2023]

Steam Visibility: How Games Get Surfaced to Players

Just a SnowRunner EPIC to STEAM game save transfer guide

The Dangerous History of Transatlantic Steamship Travel - IT'S HISTORY

Top 25 Survival Games to Play with Friends | Co-op Survival PC Games

Steam Bending 9 Sheep Wagon Bows at a Time | Fundamentals of Bending

CS2 Update: How to get beta access.