Surface 3 - En rimeligere alternativ til Surface Pro 3

55

Les om den nye PC-nettbrettet Surface 3 fra Microsoft. Denne rimeligere versjonen av Surface Pro 3 kjører Windows 8.1 og tilbyr en fullverdig PC-opplevelse. Oppdag design, skjerm, ytelse, tilkoblingsmuligheter og prisinformasjon i denne grundige gjennomgangen av Surface 3.

Introduksjon

I dag, den 10. januar 2024, har Microsoft åpnet for forhåndsbestillinger av deres nye PC-nettbrett, Surface 3. Dette brettet er en rimeligere versjon av Surface Pro 3 og kjører en fullverdig versjon av Windows 8.1. I denne artikkelen vil vi gi deg en grundig gjennomgang av Surface 3 og alle de spennende funksjonene det har å tilby.

Test: Surface 3 - sterk lillebror
Bildekilde: www.cw.no

Design og skjerm

Surface 3 ligner både på forgjengeren Surface 2 og den nyere Surface Pro 3 når det gjelder design. Den er imidlertid tynnere og lettere enn Surface 2 og har en fot som kan åpnes i tre faste posisjoner. Den kommer i den samme aluminiumsgrå fargen som tidligere modeller. En spesiell egenskap ved Surface 3 er skjermen, som har et 3:2-format. Dette er et format som mange foretrekker for arbeidsskjerm, da det gir plass til flere applikasjoner. Skjermen har en oppløsning på 1280 x 1920 punkter, kjent som Full HD Plus. Det er imidlertid viktig å merke seg at filmer i standard 16:9-format ikke vil fylle hele skjermen.

Test: Surface 3 - sterk lillebror
Bildekilde: www.cw.no

Ytelse og programvare

Surface 3 er utstyrt med en firekjernet Intel Atom x7-prosessor, som gir god ytelse for vanlige PC-programmer. Dette er en betydelig oppgradering fra tidligere Surface-brett som kjørte en forkrøplet versjon av Windows kjent som Windows RT. Med Surface 3 kan brukere glede seg over å kunne kjøre alle vanlige Windows-programmer uten begrensninger. Microsoft tilbyr også et års abonnement på Office 365 Personal med kjøpet av Surface 3, som inkluderer programmer som Word, Powerpoint, Excel og OneNote.

Se også

Nyheter 25.04.2024, 12:37 16
Når kommer iOS 17 ut?
Nyheter 10.02.2024, 12:33 48
Når kommer BMW i7 til Norge?

Tilbehør og tilkoblingsmuligheter

Surface 3 kommer med en ny displayport og en ladeport som bruker standard Micro USB. Dette gir brukerne fleksibilitet til å bruke eksisterende kabler og ladere. Surface 3 er også vifteløs, noe som gjør den stillegående. Batteritiden er imponerende og varer opptil 10 timer ved normal bruk. Det finnes også mulighet for å koble til nødbatteri med USB-port(er) for ekstra strømkapasitet.

PC i nettbrett-klær
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Pris og tilgjengelighet

Surface 3 kommer i to modeller: en med 64 GB lagringsminne og 2 GB arbeidsminne, og en med 128 GB lagringsminne og 4 GB arbeidsminne. Prisene starter fra 5400 kroner for den første modellen. Det følger også med tastatur og penn som tilbehør, men dette kan øke prisen med rundt 1000 kroner. Selv om prisen er litt høyere enn forventet, får man likevel mye kraftig maskinvare og en fullverdig PC-opplevelse til en konkurransedyktig pris.

TEST: MICROSOFT SURFACE 2 OG SURFACE PRO 2 - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Konklusjon

Surface 3 er en rimeligere alternativ til Surface Pro 3 og tilbyr en fullverdig PC-opplevelse i et nett og bærbart format. Den kraftige Intel Atom x7-prosessoren gjør det mulig å kjøre alle vanlige PC-programmer, og den stillegående drift gjør den ideell for både arbeid og underholdning. Med den fleksible tilkoblingsmuligheten og det medfølgende tastaturet og pennen, er Surface 3 et godt valg for de som ønsker en allsidig og økonomisk PC-løsning.

Se også

Videoer

Kaffeevollautomat kaufen für 2023 ☕ Die 10 besten Kaffeevollautomaten im Vergleich [3 Preisklassen]

Making the Piston & Reassembly! | Hitachi ZX470 Cylinder Rebuild | Part 3

Autocamping bei Regen am Berg - Dachzelt - Hund

Power On: The Story of Xbox | Chapter 5: The Red Ring of Death

The Concrete Blonde II of II #3 Harry Bosch 🇬🇧 CC ⚓ by Michael Connelly 1993

Beste APPLE Watch ULTRA-Klone – VWAR Ultra MAX, H11 Ultra UPGRADE, HK8 Pro, IWO Ultra 3, ZD8 Ultra

Using Wet Grit To Clean A Filthy V12 Jaguar Engine! | Workshop Diaries | Edd China

Thorium.