Telenor skrur opp prisene på tvilling-SIM til 99 kroner

28

Les om Telenors kunngjøring om å øke prisene på tvilling-SIM-kortet til 99 kroner per måned fra 1. april 2024. Finn ut hva et tvilling-SIM-kort er, hvorfor det er en prisøkning, hvilke fordeler som fortsatt tilbys, og vurder alternativer fra andre mobiloperatører.

I dag, den 15. mars 2024, kunngjorde Telenor at de vil øke prisene på tvilling-SIM-kort til 99 kroner. Denne prisendringen vil tre i kraft fra og med 1. april 2024 og vil gjelde for både nye og eksisterende kunder.

Telenor skrur opp prisene på tvilling-SIM til 99 kroner - Diskuter artikler  (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Hva er et tvilling-SIM-kort?

Et tvilling-SIM-kort er et ekstra SIM-kort som kan brukes sammen med hoved-SIM-kortet på samme abonnement. Dette gir brukerne muligheten til å bruke samme abonnement på to forskjellige enheter samtidig, for eksempel en mobiltelefon og en nettbrett.

Telenor kutter sitt billigste abonnement - Tek.no : r/norge
Bildekilde: www.reddit.com

Bakgrunnen for prisøkningen

Ifølge Telenor er årsaken til prisøkningen på tvilling-SIM-kortet kostnadsøkninger i forbindelse med drift og vedlikehold av nettverket. Selskapet oppgir også at de stadig investerer i å forbedre nettverkstjenestene og tilby mer pålitelig og raskere mobilkommunikasjon til sine kunder.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 09:38 54
Når kommer PS5 pro ut?
Nyheter 12.05.2024, 01:28
Er 100gb mye?

Nye priser og fordeler

Med den kommende prisøkningen vil tvilling-SIM-kortet koste 99 kroner per måned. Telenor hevder imidlertid at denne prisen fortsatt er konkurransedyktig i forhold til tilsvarende tjenester hos andre mobiloperatører.

Til tross for prisøkningen vil Telenor fortsette å tilby flere fordeler med tvilling-SIM-kortet. Brukere vil fremdeles kunne dele datakvoter mellom enhetene og beholde de samme abonnementsfordelene på begge SIM-kortene.

Billigste mobilabonnement for bedrift 2024 (Stor guide) | Finn billigste
Bildekilde: finnbilligste.no

Påvirkning for kundene

For eksisterende kunder som allerede har et tvilling-SIM-kort, vil prisøkningen gjelde fra og med 1. april 2024. De vil bli varslet om endringen via e-post eller SMS.

For nye kunder som ønsker å skaffe seg et tvilling-SIM-kort etter 1. april 2024, vil de automatisk bli belastet den nye prisen på 99 kroner per måned.

Alternativer og sammenligning

Som nevnt tidligere hevder Telenor at deres pris for tvilling-SIM-kortet fortsatt er konkurransedyktig i markedet. Imidlertid kan det være verdt å vurdere alternativer fra andre mobiloperatører for å sammenligne priser og fordeler.

En liste over mobiloperatører og deres tilbud kan hjelpe kunder med å ta en informert beslutning. Her er noen populære alternativer:

Mobiloperatør Pris for tvilling-SIM-kort Andre fordeler
Telenor 99 kr/måned Data deling, abonnementsfordeler på begge SIM-kortene
Telia 89 kr/måned Ubegrenset tale og SMS, ekstra datapakker
Ice 79 kr/måned Billigere datapakker, fleksible abonnementer

Det anbefales å undersøke de individuelle tilbudene fra hver mobiloperatør for å finne det som passer best for hver enkelt bruker.

Se også

Oppsummering

Telenor kunngjorde i dag at de vil øke prisene på tvilling-SIM-kortet til 99 kroner per måned fra og med 1. april 2024. Dette skyldes økte kostnader knyttet til drift og vedlikehold av nettverket. Tross prisøkningen vil Telenor fortsette å tilby fordeler som deling av datakvoter og abonnementsfordeler på begge SIM-kortene. Det er verdt å vurdere alternativer fra andre mobiloperatører for å sammenligne priser og fordeler.