Twitter relanserer abonnementstjenesten Blue

105

Les om Twitter sin relansering av abonnementstjenesten Blue, med nye tiltak for verifisering og fordeler for abonnenter. Finn ut mer om pris, tilgjengelighet og kommende funksjoner.

Twitter annonserte i helgen at de vil relansere sin abonnementstjeneste Blue. Den første versjonen av Blue ble forstyrret av misbruk da kontoer betalte for verifisering og deretter endret navn og utga seg for å være andre personer eller merker. For å forhindre slike problemer har Twitter nå implementert flere tiltak. Når man ønsker å få den blå "verifisert"-haken, må man oppgi et telefonnummer og kontoen vil bli gjennomgått av Twitter før verifiseringen vises. Eventuelle endringer av kontonavn, visningsnavn eller profilbilde vil føre til at verifiseringen blir midlertidig fjernet inntil kontoen blir manuelt gjennomgått av Twitter igjen.

Twitter Blue Subscription Service Relaunches Monday—Here's Everything You  Need To Know
Bildekilde: www.forbes.com

Flere typer verifiseringssymboler

Twitter planlegger også å introdusere gullfargede og grå verifiseringsikoner. Gullikoner vil være for selskaper, mens grå ikoner vil være for myndighets- eller multilaterale kontoer.

Twitter gir abonnementstjeneste en ny sjanse - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Fordeler ved Twitter Blue

Twitter Blue-abonnenter vil få flere fordeler enn bare den blå haken. De vil få prioritet på tjenesten, slik at deres tweets vil vises høyere opp i svar og søk. I tillegg vil de se halvparten så mange annonser som andre brukere. Abonnenter vil også kunne redigere egne tweets og laste opp videoer i høyere oppløsning (1080p). Disse funksjonene er imidlertid fortsatt listet som "kommer snart" hos Twitter.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 04:47 69
Er kreft i øyet farlig?
Nyheter 20.03.2024, 13:42 64
Hvilke iPhone kan ha iOS 16?

Pris og tilgjengelighet

Prisen for Twitter Blue-abonnementet vil fortsette å være åtte dollar for nettleserabonnementer, men hvis man abonnerer gjennom Twitter-appen i Apples App Store, vil prisen være 11 dollar på grunn av Apples andel. Twitter Blue er tilgjengelig i Storbritannia, USA, Australia og New Zealand, og selskapet forventer å utvide tilgjengeligheten til flere land i løpet av kort tid.

I tillegg til relanseringen av Twitter Blue, har Elon Musk bekreftet at Twitter vil øke det maksimale antallet tegn per tweet drastisk. Fra dagens 280 tegn vil brukere kunne skrive tweets med opptil 4000 tegn. Det er foreløpig ikke klart om denne utvidelsen kun gjelder for Twitter Blue-abonnenter eller om den vil gjelde for alle brukere.

Twitter Blue og den økte tegngrensen er begge forsøk på å forbedre brukeropplevelsen og gi mer funksjonalitet til Twitter-brukere. Det gjenstår å se om disse endringene vil være effektive i å dempe problemet med spam og robotkontoer på plattformen.

Twitter Blue"-verifiseringsmerket kommer tilbake 29. november
Bildekilde: www.showmetech.com.br

Folk spør også

Hva er Twitter Blue?

Brukere som vil ha det bl merket som viser at kontoen er verifisert, m n betale 8 dollar i mneden.

Fullstendig svar på e24.no


Hvordan svare på Twitter?

Ved trykke p de to pilene under en tweet, deler du den med alle som flger deg. Du kan ogs svare p den aktuelle tweeten ved trykke p svar-ikonet til venstre, eller markere den som en favoritt-tweet ved trykke p hjertet til hyre.

Fullstendig svar på www.online.no