Sonys helt nye mobilserie - Xperia X-serien

34

Les om Sonys nye Xperia X-serie med spennende kamerafunksjoner og nye materialer. Utforsk de forskjellige modellene og deres unike egenskaper her.

Stikkordene er spennende kamerafunksjoner og nye materialer.

Sonys nye toppmobil tar 960 bilder i sekundet
Bildekilde: www.aftenposten.no

Sony lanserer Xperia X-serien

I går lanserte Sony en helt ny serie mobiltelefoner kalt Xperia X. Denne serien består av tre modeller: Xperia XA, Xperia X og Xperia X Performance. Mens Xperia XA har en plastbakside, er de to andre modellene utstyrt med en bakside i aluminium. Dette gjør dem mindre utsatt for skader sammenlignet med tidligere Xperia Z-modeller.

Vanntetthet og materialvalg

En av de skuffende nyhetene er at de to rimeligste modellene i Xperia X-serien ikke er vanntette, som tidligere Sony-telefoner har vært. Derimot er Xperia X Performance IP68-sertifisert og kan tåle både vær og vann. En positiv nyhet er at Sony har gått bort fra glass på baksiden og erstattet det med aluminium, noe som gir en mer holdbar konstruksjon.

Sonys nye toppmobil tar 960 bilder i sekundet
Bildekilde: www.aftenposten.no

Xperia X - En kompakt telefon med avrundet baksidedesign

Xperia X har en størrelse som virker tiltalende for mange, med en femtommer skjerm som gjør telefonen relativt kompakt sammenlignet med dagens modeller. Den er utstyrt med en Qualcomm Snapdragon 650-prosessor som gir en jevn og rask brukeropplevelse. Telefonen kjører på Android 6.0.1 og har et rent og brukervennlig menydesign.

Spennende kamerafunksjoner

En av de mest innovative funksjonene i Xperia X-serien er prediktiv autofokus. Dette innebærer at telefonen forsøker å forutsi objekters bevegelser og fokusere på dem. I tillegg har de to toppmodellene hybridfokus som sikrer rask og presis autofokus. Xperia X kan også ta opp video i 4K HDR-oppløsning, noe som gir fantastisk bildekvalitet.

Se også

Nyheter 11.02.2024, 16:06 50
Når er det salg etter jul?
Nyheter 07.02.2024, 00:52 49
Når slutter Windows 10?

Xperia C6 - En kommende gigantmobil med 6-tommers skjerm

Ryktene sier at Sony snart vil lansere en billigere modell kalt Xperia C6. Denne telefonen vil ha en imponerende 6-tommers skjerm og et spenstig design. Xperia C6 vil trolig ha et front- og bakkamera på 13 megapiksler, samt støtte for tvilling-SIM-kort. Telefonen ser ut til å ha en kombinasjon av Xperia XA og Xperia C5 Ultra-design.

21:9-format for en unik visningsopplevelse

Sony ønsker å skille seg ut fra andre produsenter ved å lansere tre telefoner med 21:9-format. Dette formatet er ideelt for å se filmer og musikkvideoer, da det gir en optimal visningsopplevelse for slikt innhold. Telefonene er smale og enklere å holde, til tross for sin store skjermstørrelse. Sony har valgt å beholde en liten ramme øverst for å plassere kamera, høyttaler og antenner.

Spillmobil inspirert av Wii - VG
Bildekilde: www.vg.no

Konklusjon

Sonys nye Xperia X-serie imponerer med spennende kamerafunksjoner og bruk av nye materialer. Xperia X er en kompakt og brukervennlig telefon, mens Xperia C6 ser ut til å være en kommende gigantmobil med imponerende spesifikasjoner. Med 21:9-formatet skiller Sony seg ut fra konkurrentene og gir en unik visningsopplevelse. Vi ser frem til å teste Xperia X Performance og se hvordan den håndterer vann og tøffe forhold.

Er Gopros minste verdt pengene?
Bildekilde: www.bt.no

Folk spør også

Hvordan restarte Sony?

Trykk lenge p strmknappen. Trykk p Restart (Start p nytt) i menyen som pnes. Enheten startes p nytt automatisk.

Fullstendig svar på www.sony.no


Hvordan skru av Sony Xperia?

Hvis du vil sl av enheten ved trykke lenge p strmknappen, finner og trykker du p [Innstillinger] gt; [System] gt; [Bevegelser] gt; [Av/p-meny], og deretter trykker du p [Hold for starte assistenten]-bryteren for deaktivere funksjonen.

Fullstendig svar på helpguide.sony.net


Videoer

Car Tent Camping in the Rain - Fast Tent - Wilderness

A Scholar's Deep Dive Into UFOs & Religion | Diana Pasulka

CAMPING in -17c windchill Freezing Wind Storm - Tent and Tarp

CAMPING in the RAIN and SNOW - Tent - FREEZING - Dog - ASMR

DETROIT EVOLUTION - Detroit Become Human Fan Film / Reed900 Film

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent

MY BEST KEPT SECRET! The big comeback to Got2Go

CAMPING in RAIN STORM - Elevated Tent - Freezing Mountain - Dog