Withings er tilbake på banen med Steel HR Sport

31

Franske Withings er tilbake på banen med lanseringen av sin nyeste smartklokke, Steel HR Sport. Denne hybridklokken kombinerer analoge visere med smarte funksjoner, inkludert hjertefrekvensmåling og varsler fra mobiltelefonen. Les mer for å få alle detaljene om denne spennende nyheten.

Franske Withings har i dag lansert sin nyeste smartklokke - Steel HR Sport. Denne hybridklokken kombinerer analoge visere med smarte funksjoner. Klokken har en OLED-skjerm som viser ulik informasjon, inkludert hjertefrekvens og varsler fra mobiltelefonen.

Til tross for at Withings tidligere ble kjøpt opp av Nokia, har Eric Carreel, en av Withings-grunnleggerne, kjøpt tilbake selskapet fra Nokia. Dermed er Withings-navnet tilbake, sammen med en ny logo.

Steel HR Sport er en videreutvikling av Steel HR-klokken som ble lansert under Nokias regime. Denne "Sport"-varianten bruker GPS-data fra tilkoblede smarttelefoner for å generere treningsrapporter, som nå inkluderer avstander og hastigheter.

I tillegg til treningsfunksjoner, tilbyr klokken funksjonaliteter som skrittelling, søvnmønsterovervåkning, registrering av treningsøkter (med støtte for over 30 ulike aktiviteter) og kontinuerlig pulsmåling.

Steel HR Sport er også vanntett ned til 50 meter, slik at den kan brukes under svømmetrening.

Lang batteritid skiller Withings-klokkene fra konkurrentene

En av de mest fremtredende forskjellene mellom Withings-klokkene og konkurrentene er batteritiden. Med et fravær av tunge operativsystemer og strømkrevende skjermer, kan Steel HR Sport vare i opptil 25 dager på en enkelt lading. Dersom klokken settes i strømsparemodus, kan batteritiden utvides ytterligere med 20 dager.

Steel HR Sport er tilgjengelig for salg fra i dag, men foreløpig har den ikke blitt funnet i norske butikker. Prisen er estimert til omtrent 2000 kroner.

Withings lanserer den eksklusive dykkerklokken ScanWatch Nova
Bildekilde: www.lydogbilde.no

ZeTime - den første smartklokken med fysiske visere

ZeTime er en ny smartklokke på Kickstarter som hevder å være den første i sitt slag i verden. Det som gjør ZeTime unik er at den kombinerer tradisjonelt klokkedesign med smartklokkedesign ved å ha fysiske visere over en berøringsskjerm.

For å løse problemet med viserne som kan komme i veien for berøringsskjermen, har utviklerne designet klokken slik at viserne kan flytte seg og gi enkel tilgang til berøringsskjermen. Dette muliggjøres ved bruk av en patentert teknologi.

ZeTime har sveitsisk kvalitetsdesign, med et klokkehus i rustfritt stål, en tykkelse på 12,8 millimeter, og en batteritid på opptil 30 dager. Den er også vanntett ned til 30 meter og har Gorilla Glass for beskyttelse. Klokken er utstyrt med en optisk pulsmåler og en smart krone for navigasjon gjennom menyer og funksjoner.

Klokken tilbyr også aktivitetssporing og treningsfunksjoner som ligner på andre produkter på markedet. ZeTime har vært en suksess på Kickstarter, der den har samlet inn 624 000 dollar, langt over målet på 50 000 dollar. Den kan sikres ved å støtte prosjektet med minst 139 dollar.

For mer informasjon, besøk Kickstarter-siden og se videoen for å få et bedre inntrykk av ZeTime.

Withings lanserer den eksklusive dykkerklokken ScanWatch Nova
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Samsung viser frem et smart lommeur

I tillegg til Withings og ZeTime, har også Samsung avduket sitt smarte lommeur.

Videoer

DEN ULTIMATE PACKING PEANUT PRANK! | Hur reagerar barnen? | Vi är Daviserna

24 timmars vistelse i vår bil! | ÖVRIG UTMANING | Vi är Daviserna

VI STYRADE BARNEN OVERSEAS! | Vi är Daviserna

On This Island Nature Is Left Alone

24 timmar i vår garage! | ÖVRIG UTMANING | Vi är Daviserna

24 HOURS AT TARGET GONE WRONG! 😱 | Vi är Daviserna

SENAST FÖR ATT LÄMNA ICE BUCKET VINNAR $ 10,000 | Vi är Daviserna

KAYLA VISAR HÄR HEMRIGA FRÅGOR | FÖRPACKNINGSDAG | Vi är Daviserna