Milepæl for Microsoft

41

Milepæl for Microsoft - Les om Xbox One som har solgt over 2 millioner eksemplarer på bare 18 dager. Oppdag hvorfor Xbox One er den mest innbringende konsollen akkurat nå og utforsk statistikken rundt brukermønstre og prestasjoner. Bli kjent med Microsofts satsing på Xbox One og de imponerende ytelsesfordelene til Xbox One X.

Milepæl for Microsoft

Microsoft har oppnådd en betydelig milepæl med sin Xbox-konsoll. På bare 18 dager har de solgt over 2 millioner eksemplarer av Xbox One. Dette gjør Xbox One til den mest innbringende konsollen akkurat nå. Ifølge Microsoft har det blitt solgt rundt 111 111 enheter hver dag i de 13 landene der konsollen ble lansert.

Sammenlignet med PlayStation 4, som solgte 2,1 millioner konsoller på 16 dager, er det vanskelig å sammenligne de to konkurrentene på grunn av deres tilstedeværelse i ulike markeder.

Test: Xbox One X - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Statistikk om Xbox One

Det er også interessant å se på bruksmønstrene til Xbox One-brukere. Hittil har brukerne brukt 83 millioner timer på å spille, se på TV og benytte seg av medieappene. Over 39 millioner "achievements" er låst opp, og Gamerscore er på imponerende 595 millioner.

TEST: Xbox One X er helt utrolig kraftig - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Microsofts satsing på Xbox One

Det har vært en spennende reise for Microsoft siden lanseringen av Xbox One i 2013. Selv om konsollen hadde en litt treg start på grunn av fokus på TV og Kinect, har Microsoft gjort betydelige endringer for å forbedre konsollens posisjon. Kinect er nå borte, TV-satsingen er nedprioritert, og spillene har fått større fokus. Microsoft har også jobbet med bakoverkompatibilitet, som gjør det mulig å spille både Xbox 360- og Xbox-spill på Xbox One.

Se også

Xbox One X - den kraftigste konsollen noensinne

En av de siste tilskuddene til Xbox One-familien er Xbox One X. Denne konsollen er betydelig kraftigere enn tidligere modeller og er Microsofts svar på PlayStation 4 Pro. Med hele 6 teraflops og en rekke andre ytelsesforbedringer, er Xbox One X den kraftigste konsollen på markedet.

Ytelsesfordeler med Xbox One X

Det er tre hovedområder der Xbox One X utmerker seg i forhold til andre konsoller: oppløsning, bildefrekvens og generell ytelse. Xbox One X har som mål å levere en ekte 4K UHD-opplevelse, noe som PlayStation 4 Pro ikke nødvendigvis kan matche. Mens PlayStation 4 Pro render spill i en oppløsning mellom 1080p og 4K, og deretter oppskalerer til 4K, fokuserer Xbox One X på å rendere spillene i faktisk 4K-oppløsning. Dette gir en mer imponerende visuell opplevelse for spillerne.

Valget mellom Xbox One X og PlayStation 4 Pro

Med Xbox One Xs imponerende ytelse og fokus på kvalitet, kan det være et attraktivt alternativ for spillentusiaster. Mens PlayStation 4 Pro har sine egne fordeler, som et bredere spillutvalg, er Xbox One X definitivt en konsoll å vurdere for de som ønsker den beste ytelsen og den mest imponerende visuelle opplevelsen.

Uansett hvilken konsoll man velger, er det tydelig at Xbox One for øyeblikket er den mest innbringende konsollen på markedet.

(Kilder: Xbox Wire via The Next Web)

TEST: Xbox One X er helt utrolig kraftig - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Folk spør også

Hvor mange Xbox er solgt?

Presentasjonen avslrte ogs at Xbox One og Xbox Series til sammen har solgt mer enn 78 millioner enheter, noe som betyr at vi endelig vet det finnes omtrent 58 millioner Xbox One-konsoller der ute. Det er mindre enn halvparten av de siste PlayStation 4-tallene vi fikk (117,2 millioner den 1. april 2022).

Fullstendig svar på www.gamereactor.no


Når kommer det en ny Xbox?

Microsoft ser ut til planlegge oppdateringer bde for Xbox Series X og Series S i 2024. I alle fall om vi skal tro rettsdokumenter fra Microsofts pgende rettssak mot den skalte Federal Trade Commission (FTC) rundt oppkjpet av Activision Blizzard.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er siste Xbox?

XBOX SERIES X Den raskeste, kraftigste Xbox noensinne.

Fullstendig svar på www.xbox.com


Hva heter den første Xboxen?

gen) Microsoft Xbox var den frste spillkonsollen som ble lansert av Microsoft i 2001. Med sin kraftige maskinvare og et stort utvalg av spill i ulike sjangere, ble Xbox en umiddelbar hit blant spillentusiaster over hele verden.

Fullstendig svar på retrospillkongen.no


Videoer

The War Is Over

Tilstanden til PlayStation og Xbox i 2024 | Spådommer og mer