Sjekk finalistene i «Project CSX»

93

Oppdag de fem spennende finalistene i "Project CSX" - et prosjekt der ZTE ba publikum om hjelp til å lage et kult nytt produkt. Les om mobiltelefonen med øyesporing, de smarte mobildekslene, den programmerbare hansken, den ultimate brukeropplevelsen og den vanntette VR-dykkemasken med utvidet virkelighetsteknologi. Stem på din favoritt og vær med på å forme fremtidens mobilteknologi. | 32Chip

Sjekk finalistene i «Project CSX»

I august i år kunne vi melde om et nytt fremstøt fra kinesiske ZTE som innebar å invitere publikum til å komme med idéer til et nytt, mobilt produkt under navnet «Project CSX». Nå melder ZTE at de innsendte idéene er kokt ned til fem «finalister», som alle er mildt sagt spesielle.

Mobiltelefon med øyesporing og festefunksjon

Ett av konseptene er en mobiltelefon som er i stand til å spore øyebevegelsene til brukeren, for på denne måten å utføre ulike oppgaver uten fysisk berøring. I tillegg har mobilen en bakside bestående av en form for «lim» som gjør at du kan feste mobilen på overflater foran deg. Denne løsningen skal sørge for stabilitet mens du bruker øyesporingsfunksjonen, samt bedre komfort.

«Smarte» mobildeksler med spillkontroller og elektronisk blekk

En annen idé er «smarte» mobildeksler som blant annet kan by på innebygget spillkontroller som kan dras ut og en egen skjerm med elektronisk blekk som kan legges over hovedskjermen.

Programmerbar hanske for oppgaveløsning og læring

«Powerglove» er navnet på en slags hanske som kan programmeres ved hjelp av en egen mobilapp. Meningen med dette produktet er at det kan hjelpe brukeren å utføre bestemte oppgaver og på den måten lære nye ferdigheter, for eksempel spille piano, men også bistå i rehabilitering.

Ultimat brukeropplevelse og kombinert programvare

Den fjerde idéen er nok den minst spennende, og er rett og slett en mobiltelefon som skal kombinere egenskapene til ZTE-modellen Axon 7 med Nexus-aktig programvare for å gi brukere den «ultimate» brukeropplevelsen.

Vanntett VR-dykkemaske med utvidet virkelighet

Den femte og siste idéen ZTE har plukket ut til å gå videre er noe så spenstig som en «VR-dykkemaske». Dette er en vanntett maske som bruker «utvidet virkelighet»-teknologi til å gi deg informasjon mens du er ute og svømmer, og som fanger opp omgivelsene og håndkommandoer med et innebygget kamera.

De fem idéene kan stemmes over nå på Project CSX-siden, hvor du også kan finne mange flere detaljer om de ulike produktene.

Brukernes bidrag til innovasjon

ZTE har tatt et unikt steg ved å involvere publikum i utviklingen av et nytt mobilprodukt gjennom «Project CSX». Denne folkefinansierte mobilkonseptet har gitt brukerne muligheten til å sende inn forslag til et mobilt produkt som benytter mobilnettverk, Bluetooth eller Wi-Fi. Kravene til forslagene var at de måtte være teknologisk realistiske og overkommelige for folk flest.

Prosjektet har resultert i fem spennende og innovative idéer, hver med sitt eget særpreg. Med mobiltelefonen som kan spore øyebevegelser og festes på overflater, kan brukerne oppleve en ny form for interaksjon uten fysisk berøring. De «smarte» mobildekslene med innebygget spillkontroller og elektronisk blekk gir brukerne muligheten til å utvide funksjonaliteten til mobilen på en kreativ måte.

«Powerglove»-hansken er et annet unikt konsept som muliggjør programmering av oppgaveløsning og læring, og har potensial til å hjelpe brukere med ulike ferdigheter. Med fokuset på brukeropplevelsen kombinerer ZTE den beste programvaren fra Axon 7 og Nexus for å skape den ultimate opplevelsen for brukerne.

Den mest spenstige idéen er uten tvil VR-dykkemasken som bruker utvidet virkelighet-teknologi for å gi informasjon og fange opp omgivelsene og håndkommandoer mens man svømmer. Dette er et nytt nivå av opplevelse og interaksjon under vann.

Det er nå opp til publikum å stemme over de fem finalistene på Project CSX-siden og avgjøre hvilket av konseptene som blir realisert. ZTE har virkelig vist seg å være innovative ved å inkludere brukernes bidrag i produktutviklingen, noe som gir en unik mulighet for forbrukerne å forme fremtidens mobilteknologi.

For mer informasjon om hvert produkt og for å stemme på din favoritt, besøk Project CSX-siden før 31. august.