Den beste bærbare under 10.000 kroner

123

Les vår vurdering av de beste bærbare datamaskinene under 10.000 kroner. Finn ut hvilken Lenovo Yoga-modell som passer best for deg - enten du trenger god batteritid og et egnet skjermformat for bilderedigering, eller ekstra kraft til tunge apper og bedre kamera.

Introduksjon

En god bærbar datamaskin er essensiell for studenter og andre som jobber mye på en bærbar i løpet av dagen. I denne artikkelen skal vi se nærmere på den beste bærbare datamaskinen under 10.000 kroner. Etter å ha testet flere ulike modeller, har vi funnet to vinnere fra Lenovo Yoga-serien som utmerker seg på ulike områder.

Bærbar PC, Laptop | De beste bærbare til 10 000 kr
Bildekilde: www.nettavisen.no

Lenovo Yoga 2021-modell

Denne Yoga-modellen, som vi refererer til som en 2021-modell på grunn av forrige generasjons prosessor, er et godt valg for deg som ikke trenger den aller beste ytelsen og ikke bruker eller bryr deg om kameraet. Maskinen er stilig å se på, lett og har et solid design i aluminium. Skjermen er en juvel og egner seg godt for bilderedigering med sitt 16:10-format og høye oppløsning. Batteritiden er suveren, og maskinen er svært responsiv og rask til normal bruk. Tastaturet og pekeplaten er blant de beste i testen. Denne Yoga-modellen er blant de billigste i testen og er et supert valg for studenter og kontorister som ikke trenger tunge programmer.

Asus ZenBook 14 UX3402 i5/16/512 14" bærbar PC (Ponder Blue) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Lenovo Yoga årets modell

Den andre vinneren i testen er årets modell av Lenovo Yoga. Denne modellen har den høyeste ytelsen i testen og passer godt for de som trenger ekstra kraft til tunge apper som videoredigering eller modellering. Kameraet på denne modellen er også bedre enn på 2021-modellen. Ytelsen er rå, og maskinen er veldig responsiv og rask. Skjermen er av høy kvalitet og egner seg godt for multitasking. Denne modellen er noe dyrere enn 2021-modellen, men gir deg ekstra kraft og bedre kamera.

Sammenligning og vurderinger

I tabellen nedenfor kan du se en sammenligning av de viktigste egenskapene til hver av de bærbare modellene i testen:

Modell Ytelse Skjerm Batteritid Tastatur og pekeplate Kamera Pris
Lenovo Yoga 2021-modell God Høy kvalitet, 16:10-format Suveren Blant de beste Dårlig Billigst i testen
Lenovo Yoga årets modell Høyest i testen Høy kvalitet, egnet for multitasking God God kvalitet Bedre enn 2021-modellen Noe dyrere enn 2021-modellen
Bærbar pc: Konklusjon
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Oppsummering

Samlet sett er begge Lenovo Yoga-modellene gode valg, avhengig av dine behov og budsjett. Hvis du ikke trenger den raskeste ytelsen og ikke bruker kameraet mye, er 2021-modellen det beste valget. Den har et stilig design, god batteritid og en skjerm egnet for bilderedigering. Hvis du derimot trenger ekstra kraft til tunge apper og et bedre kamera, bør du velge årets modell. Prisen er noe høyere, men du får en mer kraftfull maskin.

Uansett hvilken modell du velger, er begge Lenovo Yoga-modellene blant de beste bærbare datamaskinene du kan få under 10.000 kroner. Med deres gode ytelse, kvalitetsskjerm og brukervennlige tastatur og pekeplate, er de ideelle følgesvenner for studenter og andre som trenger en pålitelig og allsidig bærbar datamaskin.

Sjekk ut vår tidligere samletest av bærbare under 6.000 kroner hvis prisklassen vi har valgt er for høy for ditt budsjett. Der finner du en testvinner som egner seg for mange på strammere budsjett.

Bærbar PC, Laptop | De beste bærbare til 10 000 kr
Bildekilde: www.nettavisen.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

MacBook er også kåret til den beste bærbare datamaskinen til under 10 000 kr av databladet PC World Norge.

Folk spør også

Hva koster en god pc?

Hvis du nsker en gaming-PC som kan kjre de nyeste spillene p hy grafikkinnstilling med hy bildefrekvens, kan prisen ligge p rundt 10 000-25 000 kroner. For de som nsker det ypperste av gaming-ytelse, kan prisen p en gaming PC ligge p over 30 000 kroner.

Fullstendig svar på www.gamera.no


Hva er en VivoBook?

VivoBook-serien fra Asus er prisgunstige, lette og enkle brbare. De har berringsflsom skjerm, og det gjr dem velegnet sammen med Windows 8. Vivo-ene har skjermer fra 11,6- til 15,6-tommer.

Fullstendig svar på www.klikk.no


Når kom bærbar PC?

Den frste datamaskinen man kunne sitte med i fanget, ble introdusert av Apple i 1991. Denne typen datamaskin kalles ofte laptop. Laptoper har integrert pekeenhet og tastaturet er plassert lengre frem slik at brukeren hadde sttte for hndleddene. Dermed trengte man ikke et bord for bruke den.


Hvilken laptop til studie?

Ytelse. Velg en brbar datamaskin med tilstrekkelig prosessorkraft (CPU) og minne (RAM) for hndtere oppgavene dine effektivt. For de fleste studenter vil en Intel Core i5- eller AMD Ryzen 5-prosessor med minst 8 GB RAM vre tilstrekkelig. Tekniske studier kan kreve ytterligere ytelse, og dedikert grafikkort (GPU).

Fullstendig svar på www.elkjop.no