AOC og Porsche har designet en skjermfot vi virkelig har sansen for

Les om AOC og Porsche sitt samarbeid om å designe stilfulle skjermer med funksjonalitet. Få informasjon om pris, spesifikasjoner, og designegenskaper.

Den taiwanske skjermprodusenten AOC har lansert flere nye skjermmodeller de siste månedene, og i samarbeid med Porsche Design har de utviklet to modeller som appellerer spesielt til de stilbevisste. De nye modellene, PDS241 og PDS271, har nå blitt priset.

AOC er begyndt at sælge Porsche Design Agon Pro-gamingskærmen til $2350 |  Gagadget.com
Bildekilde: gagadget.com

Pris og spesifikasjoner

PDS241 er en 24-tommers skjerm som er tilgjengelig i norske nettbutikker til en pris på rundt 1900 kroner. Storebroren PDS271, med 27 tommer, har en pris på cirka 2900 kroner.

Innenfor prissegmentet er skjermene relativt rimelige, men de har kun vanlig full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Begge modellene har IPS-paneler med en responstid på 5 ms og en lysstyrke på 250 nits.

Når det gjelder fargegjengivelse, dekker skjermene 100 prosent av sRGB-skalaen og 90 prosent av NTSC-skalaen. De har også teknologi for reduksjon av blått lys og flimring, som gjør dem behagelige å bruke over lengre tidsperioder.

AOC PD27 27-tommers skjerm | AOC-skjermer | AOC Monitors
Bildekilde: aoc.com

Design og funksjonalitet

Det er designet som virkelig står i fokus med de nye skjermene fra AOC, med assistanse fra designselskapet Studio F. A. Porsche, som eies av den kjente bilprodusenten Porsche.

Resultatet er et par minimalistiske skjermer med svært slanke rammer og en tynn livvidde på bare 5,2 millimeter. Skjermene er utstyrt med en stilfull, asymmetrisk fot som skjuler kablene og gir et rent og pent utseende.

AOC og Porsche samarbeid

Dette samarbeidet mellom AOC og Porsche har ført til skjermer som ikke bare er stilige, men også funksjonelle. Skjermene er nesten rammeløse på tre av sidene og har en innsynsvinkel på 178 grader.

Skjermene, PDS241 og PDS271, er utstyrt med AH-IPS-paneler som gir en god bildekvalitet. Begge modellene vil være tilgjengelige i juni i år, og de veiledende prisene i Norge er henholdsvis 2039 kroner og 2779 kroner.

Dessuten har skjermene teknologier for reduksjon av blått lys og flimring, noe som gjør dem behagelige for øynene selv under lengre bruk. AOCs skjermer gir dermed en kombinasjon av stil og funksjonalitet.

32 tommers Porsche Design-skærm fra AOC
Bildekilde: www.lydogbillede.dk

Avsluttende tanker

AOC og Porsche har virkelig skapt noe imponerende med disse nye skjermene. Med et elegant og minimalistisk design, kombinert med gode bildeegenskaper og funksjoner for øyehelse, er disse skjermene et flott valg for de som ønsker både stil og ytelser.

Med konkurransedyktige priser er det ingen tvil om at AOC og Porsche har levert produkter som virkelig appellerer til de stilbevisste forbrukerne. Hold øynene åpne for lanseringen av disse skjermene i juni og oppgrader din arbeidsstasjon med et snev av luksus og innovasjon.

31" AOC AGON PRO PD32M Porsche Design 4K UHD 144Hz USB 90W Hub Speakers - 1  ms - Skærm
Bildekilde: www.proshop.dk