Denne GoPro-konkurrenten har fysisk stabilisering innebygget

82

DJI Osmo Action er en imponerende konkurrent til GoPro, som leverer slående video- og bildekvalitet i en liten og lett innpakning. Dette actionkameraet er ideelt for eventyrlystne mennesker, adrenalinsøkere og ikke minst vloggere. Les mer om DJI Osmo Action og dens fysiske stabilisering her.

DJI Osmo Action er en imponerende konkurrent til GoPro, som leverer slående video- og bildekvalitet i en liten og lett innpakning. Dette actionkameraet er ideelt for eventyrlystne mennesker, adrenalinsøkere og ikke minst vloggere.

Design og byggekvalitet

DJI Osmo Action har en kompakt og lett konstruksjon som ligner mye på GoPro-modellene. Med målene 65×42×35 mm og en vekt på 124 gram, er det enkelt å ta med seg overalt. Kameraet har en 2,25" touchskjerm på baksiden og en 1,4" skjerm på fremsiden. På toppen finner vi en Power-knapp og en Record-knapp, mens det er en QS-knapp (Quick Shot) og ladeport på venstre side.

Det unike med DJI Osmo Action da det først kom på markedet for to år siden, var at det var det eneste actionkameraet med en skjerm foran som gjorde det mulig å se deg selv mens du filmet. Nå har imidlertid GoPro kommet med en lignende løsning på deres Hero 9 Black, som tilbyr både front- og bakskjerm samtidig. DJI kan forbedre Osmo Action ved å tillate begge skjermene å være aktive samtidig gjennom en programvareoppdatering.

Sammenlignet med dagens marked, er DJI Osmo Action blitt litt gammeldags. GoPro Hero 9 Black har for eksempel integrerte uttrekkbare føtter som gjør det enkelt å montere kameraet på forskjellige fester og tilbehør uten å bruke en ramme. GoPro har også innebygd GPS, slik at du kan se hvor bildene og videoene er tatt på kartet. DJI Osmo Action mangler disse funksjonene og har derfor noe å ta igjen.

Fysisk stabilisering innebygget

En av hovedattraksjonene til denne GoPro-konkurrenten er den innebygde fysiske stabiliseringen. DJI Osmo Action har en motorisert, horisontal stabilisator som gir deg stabile bilder uten å måtte kjøpe ekstra gimbal-produkter. I tillegg har kameraet elektronisk stabilisering som fjerner uønsket risting og vibrasjoner i hektiske omgivelser. Med en 150-graders vidvinkellinse kan Osmo Action fange inn mest mulig av omgivelsene.

Kameraet tilbyr opptak i imponerende 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund, og i 1080p-oppløsning kan du filme med opptil 120 bilder per sekund for å lage saktefilm. Stillbilder tas med en oppløsning på 12 megapiksler. DJI Osmo Action har også en innebygd redigeringsfunksjon kalt "assisted editing", som lar deg finne de mest interessante øyeblikkene fra videoen automatisk og lage en kortfilm. Du kan enkelt dele videoene dine på sosiale medier.

Konklusjon

DJI Osmo Action er en imponerende konkurrent til GoPro med sin fysiske stabilisering og gode bildekvalitet. Selv om det mangler noen av de nyeste funksjonene som GoPro Hero 9 Black har, er det fortsatt et kraftig actionkamera som passer perfekt for eventyrlystne mennesker og vloggere. Med DJI Osmo Action kan du ta opp slående videoer og ta fantastiske bilder uansett hvor du er.

Beste actionkamera 2023: Disse modellene er best i test | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Videoer

Never Buy Another GoPro:- Use THIS Camera Instead!

Why Action Camera's Electronic Stabilization is So Smooth

DOOGEE T20 - GENNEMGANG og TEST AF EN GOD BUDGET-TABLET