Denne klokken lader mobilen din på farten – og får strøm fra solen

70

Oppdag Uvolt Watch - klokken som lader mobilen din på farten ved hjelp av solenergi. Aldri bekymre deg for lavt batterinivå igjen med denne praktiske batteripakken på håndleddet. Les mer om hvordan denne klokken sikrer deg strøm uansett hvor du er. | 32Chip

Kickstarter-klokken Uvolt Watch er et innovativt produkt som sikrer at du aldri går tom for strøm på mobilen din. Denne klokken fungerer som en praktisk batteripakke du kan ha på håndleddet.

Det som gjør Uvolt Watch unikt er at den benytter solcellepanel for å generere strøm. Dette gjør deg uavhengig av tradisjonelle ladeløsninger når du stadig opplever lavt batterinivå på mobilen din.

Oppladbar ekstrabatteri for mobil

Klokken er utstyrt med et oppladbart ekstrabatteri som kan enkelt fjernes når det er fulladet. Batteriet har innebygd Lightning-, MicroUSB eller USB-C-kontakt avhengig av hva slags mobilenhet du har. Det finnes også en trådløs variant for mobiler som støtter trådløs induksjonslading.

Oppladingen via solcellepanelet på toppen av klokken er ikke like effektiv som vanlig lading. Ifølge utviklerne tar det omtrent én full dag med solskinn å lade opp batteriet i klokken.

Trådløs ladestasjon for hjemmebruk

Klokken leveres med en egen trådløs ladestasjon som kan brukes hjemme. Denne ladestasjonen lader opp ekstrabatteriet i klokken på kun 45 minutter, slik at du har et fulladet batteri når du starter dagen.

Kapasitet og brukstid

Batteripakken har en kapasitet på 600 mAh, som ifølge utvikleren skal kunne gi deg rundt fem timer med ekstra tale, tre timer med Internett-surfing og tre timer med videostrømming på mobilen din.

Kickstarter-prosjekt og priser

Prosjektet har allerede samlet inn 108 000 dollar, overgått sitt mål på 100 000 dollar, med 17 dager igjen. Den endelige utsalgsprisen for Uvolt Watch vil ligge på 200 dollar. På Kickstarter kan du imidlertid sikre deg et eksemplar nå ved å love bort 100 dollar.

Uvolt Watch gir deg dermed en praktisk og miljøvennlig løsning for å lade mobilen din på farten. Med solcellepanel og et oppladbart ekstrabatteri kan du være sikret strøm uansett hvor du er.

Guide til solcelleoplader | Solcellelader til mobilen | Solarcamp.dk
Bildekilde: solarcamp.dk

En annen Kickstarter-løsning for mobilbrukere

En annen interessant Kickstarter-dings for mobilen er PowerLite. Dette produktet fungerer som en ekstern telefonblits og batteripakke i ett.

PowerLite kan festes på baksiden av telefonen din og gir deg både en kraftig blits og en portabel ladebank. Den har også en batteriindikator på forsiden og en knapp på siden som kan brukes som fjernstyrt utløserknapp til mobilen.

Produktet støtter både iOS og Android-enheter og har en innebygd kabel. PowerLite er kompakt og kan til og med festes på nøkkelknippet ditt. Prisen for en PowerLite er 19 dollar, og den forventes å sendes ut i juni.

Med PowerLite får du en praktisk løsning for å forbedre mobilen din med en ekstra kraftig blits og en bærbar ladebank.

Sådan får du mobilen til at holde strøm hele dagen | Samvirke
Bildekilde: samvirke.dk

PowerWatch 2 - En smartklokke som aldri trenger lading

Matrix PowerWatch ble nylig oppgradert til PowerWatch 2, en smartklokke som bruker termoelektrisk teknologi for å lade seg selv ved hjelp av kroppsvarmen din. Denne nye versjonen har også fått solcellelading som en ekstra funksjon.

PowerWatch 2 har en innebygd GPS, LCD fargeskjerm, kompass og pulsmåler. Den er vanntett ned til 200 meter og har flere funksjoner for aktivitetsmåling, inkludert distanse, skritt og søvn. Klokken støtter også tredjeparts-plattformer som Apple HealthKit og Google Fit.

Utsalgsprisen for PowerWatch 2 vil være 500 dollar, men den kan forhåndsbestilles nå for 200 dollar. Dette er en høy pris sammenlignet med andre smartklokker på markedet, men den unike ladekapasiteten gjør den til et interessant alternativ for de som ønsker en klokke som aldri trenger å lades.

Med PowerWatch 2 kan du være sikker på å alltid ha strøm på håndleddet, enten det er fra kroppsvarme eller solenergi.

Se også

Folk spør også

Hvorfor går mobilen fort tom for strøm?

Hvis du er en flittig bruker av mobilen lader du trolig ofte. Sosiale medier, surfing og strmming av musikk, tmmer mobilen raskt for strm, og mobilen rekker ikke en full dag. Det er en myte at det er pne apper som er de strste synderne nr det gjelder batteriforbruk.

Fullstendig svar på www.komplett.no


Hvor mye strøm bruker en mobiltelefon?

I Norge ligger et gjennomsnittlig rsforbruk av strm i enebolig p omtrent 20 000 kWh (Fjordkraft). lade mobiltelefonen vil derfor utgjre 0.03% av ditt rlige forbruk av strm.

Fullstendig svar på ungenergi.no