Her er produktene leserne våre gleder seg mest til

122

Telefoner som leserne våre gleder seg mest til er Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z1 Compact og kommende iPhone 6. Blant spillprodukter for PC er Asus' ROG Swift PG278Q skjermen og Razer Blade Pro 14 ettertraktede. Interessen for annet datautstyr inkluderer Samsung UE55H8005 TV-en og Synology Diskstation DS414j.

Telefoner som er mest i vinden

I følge vår tjeneste Prisguide er det telefoner som leserne våre gleder seg mest til. For noen måneder siden var det Samsung Galaxy S5 som toppet listen, men nå har den blitt utfordret av andre produkter. Likevel er det fortsatt mange som venter på når telefonen vil falle under en prisgrense de har satt selv. En annen telefon som det ryktes mye om og som har stor interesse er den kommende iPhone 6.

Dette er de ti mest leste artiklene på Forskersonen i 2023
Bildekilde: www.forskersonen.no

Etterspørsel etter mobiltelefoner og datautstyr

Mobiltelefoner er svært populære blant nordmenn, og det vises også i vår Prisguide. Samsung Galaxy S5 er det produktet som flest venter på i øyeblikket. Mange ønsker også å få beskjed når prisen på Sony Xperia Z1 Compact faller. Den ryktede Apple iPhone 6 er også ettertraktet, men befinner seg litt lenger ned på listen. Når det gjelder spillprodukter for PC, er det Asus' ROG Swift PG278Q skjermen som topper listen. Denne spillskjermen er utstyrt med Nvidias G-Sync teknologi og lover en silkemyk spillopplevelse uten hakking og riving i bildet.

Det er også stor interesse for hele spillmaskiner, spesielt Razer Blade Pro 14, en tynn spillbærbar. Interessen for den ferdige versjonen av VR-brillene Oculus Rift er også betydelig. Videre er det en buet entusiast-TV fra Samsung, UE55H8005, som har fanget oppmerksomheten til mange. Til slutt, når vi kommer forbi spillutstyret, er det en kommende billig-NAS fra Synology, Diskstation DS414j, som venter på å komme i norske butikker.

Ukeblader fortsetter å falle på papir - voksne kvinner er de mest trofaste  leserne | Kampanje
Bildekilde: kampanje.com

Mobiltelefoner i fokus

Mobiltelefoner er den mest populære kategorien blant alle produktene vi dekker. Mange venter på Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z1 Compact. Apple iPhone 6 og Sonys PlayStation 4 er også ettertraktede produkter.

Populære spillprodukter for PC

Blant spillprodukter for PC er Asus' ROG Swift PG278Q skjermen svært populær. Denne skjermen er utstyrt med Nvidias G-Sync teknologi, som gir en jevn spillopplevelse. Razer Blade Pro 14, en tynn spillbærbar, er også ettertraktet, sammen med den kommende VR-brillen Oculus Rift.

Her kommer Norges mest avanserte møbellager
Bildekilde: www.tungt.no

Interesse for annet datautstyr

Foruten spillutstyr, er det også stor interesse for den buede entusiast-TV-en fra Samsung, UE55H8005. Denne TV-en har fått gode anmeldelser, men prisen er fortsatt litt for høy for mange. En kommende billig-NAS fra Synology, Diskstation DS414j, er også populær blant leserne våre.

Samlet sett er det tydelig at leserne våre har stor interesse for mobiltelefoner, spillprodukter for PC og annet datautstyr. Prisguide er et nyttig verktøy for å finne laveste pris på disse produktene, samt å sette opp prisvarslinger for å få beskjed når prisen faller under en grense man har satt selv.

Årets spill 2022 - - Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

Videoer

Staysman & Lazz - En godt stekt pizza

På sporene av en gammel sivilisasjon? 🗿 Hva om vi har tatt feil på fortiden vår?

Webinar: "Det har aldri vært viktigere å få maks ut av markedsføringsbudsjettet"

Mat & Ernæring EP13 | Enmagede Dyr: Svin, Villsvin | Birger Svihus

Kan vi ri inn en farlig hest? | Episode 29 (Norsk Hestetrening)

Sminkesamling del 4: Foundation

Eline Borger Rognli: Ulike rusmidler som risikofaktorer for psykose (del 1)

Bilcamping i Rain on Mountain - Taktelt - Hund