Hvordan få batteriet til å vare lenger på iPhone?

36

Hvordan få batteriet til å vare lenger på iPhone? Lær nyttige metoder og tips for å forlenge batteritiden på din iPhone. Juster lysstyrken, slå av unødvendige funksjoner, begrens bakgrunnsoppdateringer og mer.

Hvordan få batteriet til å vare lenger på iPhone?

I dagens teknologiske verden er smartphones som iPhone blitt en integrert del av livene våre. Men en vanlig bekymring blant iPhone-brukere er hvor raskt batteriet tømmes. Det kan være frustrerende å stadig måtte lade telefonen, spesielt når man er på farten. Heldigvis finnes det flere metoder og tips som kan hjelpe deg med å forlenge batteritiden på din iPhone. I denne artikkelen vil vi se nærmere på disse metodene.

1. Juster lysstyrken på skjermen

Skjermlyset forbruker mye strøm, så ved å senke lysstyrken på skjermen kan du spare betydelig batteritid. Du kan enten justere lysstyrken manuelt eller bruke funksjonen "Auto Brightness" som tilpasser seg omgivelsene. For å justere lysstyrken manuelt går du til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke, og dra glidebryteren til ønsket lysnivå.

2. Slå av unødvendige funksjoner

Din iPhone har flere funksjoner som kan være nyttige, men som også bidrar til raskt batteritap. Eksempler på slike funksjoner inkluderer Bluetooth, Wi-Fi, GPS og push-e-post. Ved å slå av disse funksjonene når du ikke trenger dem, kan du spare mye batteritid. Du kan enkelt slå av disse funksjonene ved å gå til Innstillinger og deaktivere dem der.

3. Begrens bakgrunnsoppdateringer

Noen apper har funksjoner for å oppdatere seg i bakgrunnen, noe som kan være nyttig for å motta oppdateringer i sanntid. Men dette kan også bidra til batteritap. Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdatering i bakgrunnen for å begrense hvilke apper som får oppdatere seg automatisk i bakgrunnen. Du kan også deaktivere bakgrunnsoppdateringer for spesifikke apper under Innstillinger > Generelt > Appoppdateringer> Appnavn.

4. Slå på strømsparingsmodus

iPhone har en innebygd strømsparingsmodus som kan forlenge batteritiden. Når strømsparingsmodus er aktivert, begrenses noen funksjoner som ikke er nødvendige for øyeblikket, for eksempel automatiske nedlastinger og visse visuelle effekter. Du kan aktivere strømsparingsmodus ved å gå til Innstillinger > Batteri og slå på strømsparingsmodus.

5. Lukk ubrukte apper

Å ha flere apper åpne samtidig kan forbruke mye batteri. Det anbefales derfor å lukke apper som ikke er i bruk. Dobbeltklikk på hjemknappen (på eldre modeller) eller sveip opp fra bunnen av skjermen (på nyere modeller) for å få frem appveksleren, og sveip deretter appene du ønsker å lukke opp og ut av skjermen.

6. Oppdater iOS og apper regelmessig

Apple utgir jevnlig oppdateringer til iOS-operativsystemet som kan inneholde forbedringer på batteriforbruket. Det er derfor viktig å holde iOS og appene dine oppdatert for å dra nytte av slike forbedringer. Gå til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering for å sjekke etter tilgjengelige oppdateringer.

Oppsummering

Ved å følge disse metodene kan du forlenge batteritiden på din iPhone betydelig. Juster skjermlysstyrken, slå av unødvendige funksjoner, begrens bakgrunnsoppdateringer, slå på strømsparingsmodus, lukk ubrukte apper og hold iOS og apper oppdatert. Ved å implementere disse tipsene vil du kunne nyte lengre batteritid og bruke din iPhone uten konstant bekymring for å måtte lade opp.

17 tips for å få iPhone-batteriet til å vare lenger - Mackabler.no
Bildekilde: mackabler.no

Videoer

Slik sparer du batterilevetid på iPhone

Slik øker du batterilevetiden: Ved å bruke CHARGIE til å få telefoner til å vare lenger

Hvordan man viser batteri kapasitet med prosent i iPhone.

How to Clear Space on iPhone

2 netters bilcamping i kraftig regn

Camping i regnet - Popup-telt - Lastebil

ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО!

Bil CAMPING med oppgradert 4x4 Ford Ranger - Iskaldt