Kabinetterotikk fra Thermaltake

16

Opplev det imponerende kabinettet Core P7 TG fra Thermaltake. Dette stilfulle halvåpne tårnet kombinerer herdet glass, luft og metall på en unik måte, og er perfekt for de som ønsker å vise frem komponentene sine på en elegant måte.

Thermaltake er et taiwansk selskap med lang erfaring innen produksjon av kabinetter, og deres nyeste tilskudd, Core P7 TG, er virkelig en fryd for øyet. Dette halvåpne tårnet kombinerer herdet glass, luft og metall på en imponerende måte og er designet for å vise frem dine komponenter på en stilfull måte.

Thermaltake Core P8 Tempered Glass - Kabinett - Tower - Svart | Billig
Bildekilde: www.proshop.no

Detaljert design

Core P7 TG skiller seg ut med sin fem millimeter tykke glassplate i front, som gir et klart og tydelig syn på interiøret. Den bakre delen av kabinettet er minimalistisk for å legge all fokus på komponentene. Det unike med dette kabinettet er muligheten til å henge det på veggen, noe som virkelig gir det en moderne og elegant touch.

For ytterligere tilpasning og fleksibilitet, kommer Core P7 TG med to ekstra plater som kan festes og justeres i en vinkel på 180 grader. Disse plattformene er ideelle for å støtte et kraftig vannkjølingssystem eller andre imponerende komponenter. Det er viktig å merke seg at denne monteringsmetoden kan begrense bevegeligheten til kabinettet hvis man planlegger å flytte det senere.

Thermaltake Core P3 TG Pro - Kabinett - Tower - Svart | Billig
Bildekilde: www.proshop.no

Praktisk funksjonalitet

Selv om praktisk funksjonalitet ikke er det primære salgsargumentet for dette kabinettet, er det likevel viktig å nevne at Core P7 TG tilbyr god plass og mange monteringsmuligheter. Det er rikelig med festepunkter og skruehull for å montere både 2,5- og 3,5-tommers harddisker, avhengig av hvordan hovedkortet blir montert.

Prisen for Thermaltake Core P7 TG er satt til 299 amerikanske dollar, men pris og tilgjengelighet i Norge er foreløpig ikke kjent. Dette kabinettet appellerer til entusiaster og brukere som ønsker å bygge et imponerende system, og er villige til å investere i et kvalitetsprodukt som skiller seg ut.

Konklusjon

Thermaltake Core P7 TG er uten tvil et imponerende kabinett som tar kabinetterotikk til nye høyder. Med sitt elegante design, herdede glass og fleksible muligheter for tilpasning, vil dette kabinettet være et flott valg for de som ønsker å vise frem sine komponenter på en stilfull måte. Selv om det ikke er det mest praktiske valget for de som flytter PC-en ofte, vil Thermaltake Core P7 TG imponere med sitt estetiske utseende og imponerende funksjonalitet.

Kilde: TechPowerUp

Thermaltake The Tower 300 - Kabinett - Tower - Svart | På lager
Bildekilde: www.proshop.no