Rekordtap for Sandisk

20

Omsetningen i flashminnebransjen stuper, noe som rammer både Micron og Sandisk. Sistnevnte rapporterte svimlende 1,86 milliarder i tap for 4. kvartal 2008. Les mer om den negative utviklingen i flashminnebransjen og samarbeidet med Toshiba. Sandisk går over til 32 nm-produksjonsteknikk og introduserer høyere kapasitet og ny funksjonalitet.

Innholdsfortegnelse

Rekordtap for Sandisk

Omsetningen i flashminnebransjen stuper, noe som rammer både Micron og Sandisk. Sistnevnte rapporterte svimlende 1,86 milliarder i tap for 4. kvartal 2008. Omsetningen falt litt over 30 prosent sammenlignet med samme periode i 2007.

Sandisk har bekreftet at de inngår et samarbeid med Toshiba på selve produksjonen og vil overføre 20 prosent av kapasiteten for nær 900 millioner dollar. Negativ utvikling for Sandisk og flashminne generelt er svært uheldig for markedet, siden mange ønsker at flashbasert lagring skal bli billigere og øke i kvantum. Kanskje er det allikevel litt positivt at Seagate i hvert fall har besluttet å satse for fullt på SSD?

SanDisk Extreme PRO USB-C to SD Card Reader, USB 3.0 | Western Digital
Bildekilde: www.westerndigital.com

Sandisk går over til 32 nm

Når Sandisk går over til 32 nm-produksjonsteknikk på senhøsten, vil dette gi utslag i flashminne med høyere kapasitet og litt ny funksjonalitet. Selskapet har både X3- og X4-klasse produkter på vei der førstnevnte har 32 Gbits-kapasitet og kan brukes i microSD-flashbrikker. X4 kommer før sommeren og vil bruke 43 nm-produksjonsteknikk. Disse vil også føre til økt kapasitet, men ikke på såpass liten formfaktor som microSD. X3 og X4 skriver data med henholdsvis 5,6 og 7,8 MB/s. Begge får ny teknologi for feilkorreksjon.

Toshiba har et ganske nært samarbeid med Sandisk og vil også få tilgang til samme teknologi. Intel begynner sin overgang til 32 nm på omtrent samme tidspunkt som Sandisk.

(Kilde: Cnet)

(Kilde: Extremetech)

400 ГБ SanDisk Extreme® PRO microSDXC™ UHS-I CARD, Best Micro SD Card |  Western Digital
Bildekilde: www.westerndigital.com

Innholdsfortegnelse

Videoer

How to use SYNC MANAGER in REKORDBOX 6 to EXPORT MUSIC to USB the RIGHT WAY. UNLOCK CDJ SUPERPOWERS

CP Plus Ezykam Local, Loop & Scheduled Recording I Recording Mode I Storage Settings I Format Card

STEMS o PARTS en CUALQUIER controlador de Pioneer... ¡MUY FÁCIL!

How to make SD Card show up in storage (LG G3)

How to Record and Edit PS4 Videos for YouTube (NO CAPTURE CARD)

4K Einsteiger Drohne - Holy Stone HS720G 4k Drohne mit 2-Achsen Gimbal und GPS im Praxis-Test

Front and Rear 4k Dash Cam NEW for 2022 | Zenfox U1 4K Dash Cam 👀

EL GRID ➡ Qué es, para qué sirve, modificarlo... y con BPM variable!📍DJCITY LATINO LAB🇪🇸