Les om den revolusjonerende S7 Pro-lydbrikken som lar deg lytte til musikk mens du svømmer. Qualcomm introduserer XPAN-teknologien for trådløs lyd også under vann. Oppdag den beste måten å glede deg over musikk på når du er i vannet.
Innholdsfortegnelse
Ny brikke kan lage lydrevolusjon for hodetelefoner
I dagens teknologiske verden er hodetelefoner en uunnværlig del av vår hverdag. Vi bruker dem til å nyte musikk, lytte til podcaster og ta telefonsamtaler mens vi er på farten. Men hva med når vi vil nyte musikken også under vann? Tidligere har det vært begrenset med muligheter for å lytte til musikk mens vi svømmer, men nå har Qualcomm, en ledende mikrobrikkeprodusent, introdusert en ny lydbrikke som kan revolusjonere den trådløse lyden også under vann.
S7 Pro - den mest avanserte hodetelefonbrikken
Qualcomm har lansert to nye lydbrikker, S7 og S7 Pro, som er spesielt designet for bruk i hodetelefoner og øreplugger. Den mest avanserte av disse, S7 Pro, er utstyrt med både Bluetooth- og Wi-Fi-teknologi, som kan veksle mellom de to basert på hva som passer best. Med den innovative "micro-power Wi-Fi" teknologien kan lydbrikken kommunisere over større avstander og gi bedre lydkvalitet uten å trekke mer strøm enn en tradisjonell Bluetooth-forbindelse.
Ifølge Qualcomm åpner denne Wi-Fi-teknologien for en båndbredde på 29 Mbps, og muligheten til å strømme ukomprimert musikk i høy kvalitet med 24-bit og 192 kHz. I tillegg kan rekkevidden utvides langt utover Bluetooths vanlige 10 meter. Hvis du beveger deg for langt unna lydkilden, for eksempel datamaskinen eller mobiltelefonen din, kan hodetelefonene automatisk bytte til det lokale trådløse nettverket via Wi-Fi. Dette betyr at du kan nyte musikken uansett hvor du er i nærheten av Wi-Fi-nettverket ditt.
XPAN - utvidet personlig område nettverk
Denne revolusjonerende teknologien er kjent som XPAN, som står for expanded personal area network. Den krever imidlertid kompatibilitet med andre produkter fra Qualcomm, slik som Snapdragon 8 Gen 3 mobilplattformen og Snapdragon X Elite bærbarplattformen, som forventes å bli tilgjengelige i 2024. Men selve S7 Pro-lydbrikken forventes å bli implementert i hodetelefoner og øreplugger allerede i år.
Testet og anbefalt
Vi har utført grundige tester av ulike hodetelefoner som er egnet for bruk under vann. Disse hodetelefonene er testet både over og under vann, og vi har tilbakelagt mange kilometer og timer med innsats for å finne den beste løsningen. Blant de testede hodetelefonene fant vi også beinledende hodetelefoner, som fungerer ved at lyden ledes gjennom beinstrukturene i hodet og ikke gjennom luft til trommehinnene. Disse hodetelefonene egner seg spesielt godt for svømming.
Et av de anbefalte valgene er Shokz Openswim, som er spesifikt designet for bruk i vann. Disse hodetelefonene benytter seg ikke av Bluetooth eller håndfri-funksjoner, men gir likevel en god lydopplevelse under vann. Det er viktig å merke seg at selv om disse hodetelefonene fungerer både over og under vann, er lydkvaliteten ikke like definert og god som tradisjonelle hodetelefoner og øreplugger med membraner/drivere.
For de som ønsker å nyte musikk mens de svømmer, kan beinledende hodetelefoner være et godt alternativ. Men hvis du vurderer å bruke denne typen hodetelefoner, bør du ha i tankene at de kan være mer egnet for lengre svømmesessions for å rettferdiggjøre investeringen.
Uansett hvilken type hodetelefoner du velger, er det spennende å se utviklingen innen vannbestandige lydbrikker som Qualcomm har introdusert. Med den nye S7 Pro-lydbrikken og den innovative XPAN-teknologien, kan vi forvente at svømming med musikk på ørene blir en enda mer populær opplevelse i fremtiden.
Hva vil Wiki fortelle oss?
Vi har funnet den beste måten å lytte til musikk mens vi svømmer.
Mannskapet brukte nødbluss og radiotelegrafistene sendte ut radiomeldinger med morsenøkkel for å oppnå kontakt med andre skip mens passasjerene ble satt i livbåtene. Skipet hadde imidlertid for få livbåter til alle ombord, til tross for at det var flere livbåter enn den gjeldende lovgivningen krevde og mange av båtene ble ikke fylt opp til full kapasitet på grunn av dårlig ledet evakuering og at man trodde at livbåtene ikke ville tåle vekten av passasjerene, enda de hadde blitt testet med vekten av 70 menn.
Skipet forliste med over tusen passasjerer og mannskap fortsatt ombord. Nesten alle som hoppet eller falt i vannet, døde av hypotermi etter noen få minutter. RMS «Carpathia» ankom rundt en halvannen time etter forliset og reddet de siste overlevende i livbåtene klokken 09.15 15. april, litt mer enn ett døgn etter at «Titanic»s mannskap hadde fått varsler om isfjellet.