Kan man dele skjerm med Mac?

10.01.2024, 17:54 36

Ja, det er mulig å dele skjermen med en Mac. For å dele skjermen med andre brukere, kan du bruke Skjermdeling-appen på Macen din.

For å starte Skjermdeling-appen, kan du klikke på Launchpad-symbolet i Dock på Macen din og deretter skrive "Skjermdeling" i søkefeltet. Klikk deretter på Skjermdeling-symbolet når det vises.

Når du har åpnet Skjermdeling-appen, kan du velge hvem som får tillatelse til å dele skjermen med Macen din. Klikk på lokalmenyen ved siden av "Tillat tilgang for" og velg "Kun disse brukerne". Klikk deretter på Legg til-knappen for å legge til tillatte brukere. Du kan velge fra listen over brukere og grupper, inkludert alle brukerne på Macen din og personer på nettverket ditt. Hvis du vil fjerne en bruker fra listen, kan du markere brukeren og klikke på Fjern-knappen.

For å splitte skjermen på Mac-en din og organisere to vinduer ved siden av hverandre, kan du følge disse enkle trinnene:

  1. Klikk og hold på den grønne fullskjerm-knappen på vinduet du vil splitte.
  2. Dra vinduet til enten høyre eller venstre side av skjermen, avhengig av hvor du ønsker å plassere det.
  3. Klikk deretter på neste vindu du vil legge ved siden av, og det vil automatisk justere seg ved siden av det første vinduet.
  4. Juster midtlinjen mellom de to vinduene etter ønske.

Hvis du ønsker å avslutte splittet fullskjermmodus og gå tilbake til det normale skrivebordet, må du gjøre følgende for begge vinduene:

  1. Klikk på den grønne fullskjerm-knappen igjen på hvert av vinduene.

Når du bruker flere Apple-produkter med samme Apple-ID, kan du dra nytte av Kontinuitetsfunksjonene. Du kan for eksempel bruke Apple Watch til å låse opp Macen, lese en nettartikkel på iPhone og fortsette på iPad, eller kopiere en tekst på iPhone og lime den inn på Macen. Kontinuitetsfunksjonene kan variere avhengig av enheten og krever at du har oppdatert til den nyeste versjonen av macOS, iPadOS, iOS eller watchOS.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Hva er blender på Kamera?

lagt til på 13.02.2024, 03:02

Hva betyr HD skjerm?

lagt til på 13.02.2024, 03:12

Hvordan kan man se gratis kanaler?

lagt til på 10.01.2024, 09:40

Hva er fordelen med Windows 11?

lagt til på 18.01.2024, 05:49

Hva kan man bruke HomePod til?

lagt til på 11.01.2024, 09:19