Hvorfor har Netflix fjernet serier?

10.02.2024, 12:22

Netflix fjerner serier av ulike årsaker, hovedsakelig på grunn av lisensavtaler. Som en streamingtjeneste kjøper Netflix lisenser fra studier over hele verden for å tilby innholdet til sine abonnenter. Når disse lisensavtalene utløper, kan det resultere i at serier fjernes fra Netflix.

Når Netflix vurderer om en serie skal fornyes eller fjernes, tar de hensyn til flere faktorer. Hvis en serie blir fornyet av studiet, vil den bli værende på Netflix slik at abonnenter fortsatt kan se den. Men hvis en serie ikke blir fornyet, vil Netflix gi beskjed på forhånd om at den er i ferd med å forsvinne fra plattformen.

Tidligere pleide Netflix å offentliggjøre en oversikt over titler som ville forsvinne i nær fremtid, men de valgte å fjerne denne oversikten etter negativ oppmerksomhet. Selv om det fortsatt er mulig å finne utløpsdatoer for noen titler, blir denne informasjonen mer begrenset. Netflix har også fjernet muligheten for abonnenter å se utløpsdatoen for individuelle titler og motta notifikasjoner når en serie eller film i 'Min Liste' forsvinner.

Så når en serie fjernes fra Netflix, skyldes det vanligvis at lisensavtalen har utløpt. Dette kan være skuffende for abonnenter, men det er en del av det dynamiske innholdet som tilbys av streamingtjenesten. Netflix jobber kontinuerlig med å forhandle om nye lisenser og tilby et bredt utvalg av serier og filmer til sitt publikum.

Hvis du ønsker å finne ut mer om hvorfor serier og filmer forsvinner fra Netflix, kan du sjekke informasjonen om lisensiering på deres nettside. Du kan også kontakte Netflix med forslag til serier eller filmer du ønsker å se på plattformen.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Hvor mange Model Yi Norge?

lagt til på 13.02.2024, 04:35

Hva er klimaanlegg?

lagt til på 10.01.2024, 19:42

Hva er forskjellen på aircondition og klimaanlegg?

lagt til på 10.01.2024, 12:31

Kan foreldre overvåke Snapchat?

lagt til på 08.02.2024, 16:44

Hvilket Sony headset er best?

lagt til på 13.02.2024, 03:34