Hvordan kan man se gratis kanaler?

10.01.2024, 09:40 76

Ja, det er fullt mulig å se mengder av gratis TV-kanaler via Internett. Du kan se "live" TV eller velge programmer og serier, nyheter, sport, livsstilsprogrammer, filmer og mye mer med noen få tastetrykk på PCen.

En av de beste og mest kjente plattformene for å se gratis norske kanaler på nett er NRK. NRK tilbyr en rekke kanaler som inkluderer et bredt programtilbud med nyheter, distriktsnyheter, underholdning, fakta, debatt, sport og norske og internasjonale dramaserier. NRK1 er Norges største, eldste og viktigste TV-kanal som gir et mangfoldig og bredt tilbud til hele befolkningen. Kanalen er et ikke-kommersielt alternativ og er reklamefri.

En annen plattform som tilbyr gratis kanaler er Viafree. Viafree gir tilgang til noe gratis innhold fra TV3 og Discovery+ (TV Norge). Det er viktig å merke seg at dette gjelder bare enkelte programmer for å lokke til seg nye kunder.

En ny tilbyder på markedet er Pluto TV, som lanserte sin gratis-strømmetjeneste i Norge, Sverige og Danmark. Pluto TV tilbyr over 70 TV-kanaler gratis mot annonser. Du kan finne tematiske og unikt kuraterte originalkanaler på tvers av flere sjangere, inkludert filmer, TV-serier, realityprogrammer, barne- og familiefavoritter, sport, nyheter og mye mer. Innholdet inkluderer også ikoniske titler fra Paramounts bibliotek og filmkanaler med fokus på sjangre som action, komedie og thrillere.

Du trenger ikke å registrere deg for å se på disse gratis kanalene. Alt du trenger er en nettleser (som Internet Explorer eller Firefox) og en god bredbåndsforbindelse. Med dagens bredbåndshastigheter er det enkelt og problemfritt å se favorittkanalene direkte på PCen.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Hvor langt går Audi Q4 e-Tron?

lagt til på 10.01.2024, 09:37

Hvem kjøpte Twitter?

lagt til på 11.02.2024, 16:04

Når er det salg etter jul?

lagt til på 11.02.2024, 16:06

Hva er den nyeste MacBook Air?

lagt til på 13.02.2024, 03:10

Når kommer PlayStation 5 Pro?

lagt til på 10.01.2024, 10:52