Avslørt: Sonos med vanntett WiFi-høyttaler

72

Sonos Roam er en kommende bærbar høyttaler fra Sonos med WiFi- og Bluetooth-tilkobling. Den er kompakt, vanntett og ideell for utendørsbruk. Les om funksjoner, forventet lansering og pris.

Sonos, kjent for å være markedsledere på WiFi-høyttalere og multiromsløsninger, ser ut til å lansere en ny bærbar høyttaler kalt Sonos Roam. Selv om Sonos ikke har bekreftet dette offisielt, har nettstedet The Verge fått tilgang til bilder og informasjon om den kommende lanseringen.

AVSLØRT - Sonos sin nye høyttaler får genial funksjon - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

En bærbar høyttaler som passer perfekt inn i Sonos-systemet

Sonos Roam ser ut til å være en kompakt og avrundet høyttaler som passer perfekt for de som ønsker å ta med seg musikken sin på farten. Med målene 16,5 x 6,35 x 6,35 centimeter, er Roam betydelig mindre enn den tidligere lanserte Sonos Move. Ifølge nettstedet vil prisen for Sonos Roam være 169 dollar, noe som gjør den betydelig rimeligere enn Move.

Som andre Sonos-høyttalere vil Sonos Roam ha både WiFi- og Bluetooth-tilkobling. Dette betyr at du kan enkelt bytte mellom de to tilkoblingsalternativene, avhengig av dine behov. Når du er hjemme, kan du bruke WiFi for å streame musikk trådløst fra din telefon og koble Sonos Roam til resten av Sonos-systemet ditt. Når du er på farten, kan du enkelt koble til Sonos Roam via Bluetooth og fortsatt nyte den trådløse musikkopplevelsen.

Sonos Roam bærbar trådløs høyttaler (lunar white) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Holdbar og vanntett for all slags vær

Sonos Roam vil være både vær- og vanntett, noe som gjør den ideell for bruk utendørs eller i våte omgivelser. Med IP67-beskyttelse mot støv og vann, kan du trygt ta med deg høyttaleren på stranden, i dusjen eller på piknik uten å bekymre deg for skader.

Sonos Roam vil også ha en imponerende batteritid på opptil ti timer. Dette gjør det mulig å nyte lytteopplevelsen uten bekymringer om å måtte lade høyttaleren hele tiden. Du kan også bruke Sonos Roam som en nettverkshøyttaler når den er koblet til WiFi og som en Bluetooth-høyttaler når du er utenfor rekkevidde for et WiFi-nettverk.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 12:52 21
Hvilke Iphoner får iOS 17?
Nyheter 10.01.2024, 13:35 17
Når kom bærbar PC?

Flere funksjoner og integrasjoner

Sonos Roam vil være utstyrt med Sonos' kjente funksjoner, inkludert Trueplay, som automatisk tilpasser lyden etter dine omgivelser. Den vil også ha innebygde håndfrifunksjoner og støtte for taleassistenter for enkel og praktisk betjening.

En spennende ny funksjon som Sonos Roam introduserer er Sound Swap. Ved å holde inne play/pause-knappen kan du automatisk overføre musikken til den nærmeste Sonos-høyttaleren når du kommer hjem, eller bytte fra hjemmesystemet til Sonos Roam når du går ut igjen.

Sonos One SL Smart Høyttaler (Wi-Fi) Svart
Bildekilde: www.avxperten.no

Forventet lansering og pris

Sonos Roam forventes å bli avslørt offisielt den 9. mars. Med en forventet pris på 169 dollar, vil den være et mer prisgunstig alternativ sammenlignet med tidligere Sonos-batteridrevne høyttalere som Move. Vi kan forvente at Sonos Roam vil være tilgjengelig i to fargevarianter: matt lys grå (Lunar White) eller matt sort (Shadow Black).

Med Sonos Roam får du et bærbart supplement til ditt eksisterende Sonos-system, kombinert med den velkjente Sonos-kvaliteten og funksjonaliteten. Uansett om du er hjemme eller på farten, kan du nyte den trådløse musikkopplevelsen og ta med deg Sonos-kvaliteten hvor som helst.

Sonos One SL Smart Høyttaler (Wi-Fi) Svart
Bildekilde: www.avxperten.no

Folk spør også

Er Sonos vanntett?

Roam er solid konstruert og IP67-klassifisert, fallsikker, vanntett i opptil 1 meter i 30 minutter, stvtett og klar for ethvert eventyr.


Hvordan slå på Sonos roam?

Sl p Sonos Roam ved trykke p knappen p baksiden eller ved koble den til strm via USB-kabelen. Et blinkende grnt lys vises p Roam nr den er klar til konfigureres.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Hvordan koble til Sonos med Bluetooth?

Flg disse trinnene for pare en enhet til Roam via Bluetooth: Trykk og hold inne av/p-knappen p baksiden av Roam i to sekunder, fr du slipper den. ... G til enhetens Bluetooth-innstillinger og velg Roam fra enhetslisten.Nr paret er dannet, hrer du en annen tone og status-LED-lyset skifter til jevnt bltt.


Hva er forskjell på Sonos Roam og Sonos Roam sl?

Sonos Roam SL er den samme portable hyttaleren som Roam, men uten mikrofonen. Prislappen er et par hundrelapper lavere.

Fullstendig svar på www.elektronikkbransjen.no