Bose lanserer nye ørepropper med «verdens beste støyreduksjon»

40

Les om Boses nye QuietComfort Earbuds II med påstand om verdens beste støyreduksjon i ørepropp-kategorien. Oppdag funksjoner som CustomTune og omgivelsesmodus for skreddersydd lyd og situasjonsbevissthet.

Bakgrunn

I markedet for trådløse ørepropper dukker det stadig opp nye produkter, og mange har ventet spent på når Bose, som i mange år har vært regjerende på støydemping, skulle få ut fingeren og lansere helt trådløse ørepropper.

Det har de nå gjort med lanseringen av Bose QuietComfort Earbuds II. Disse øreproppene hevder å ha verdens beste støyreduksjon, og kommer med flere nye funksjoner og forbedringer sammenlignet med forgjengeren.

Emne: ørepropper
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Verdens beste støyreduksjon

Bose QuietComfort Earbuds II leverer ifølge Bose selv verdens beste støyreduksjon uansett hodetelefoner. Dette er en betydelig påstand som vi skal se nærmere på.

Øreproppene er utstyrt med avansert støydempingsteknologi som bruker både eksterne og interne mikrofoner for å plukke opp og nøytralisere lyder fra omgivelsene. Dette skaper en immersiv lydopplevelse og gir deg muligheten til å fordype deg i musikk eller samtaler uten forstyrrelser.

Støydemping - Emneside | DN
Bildekilde: www.dn.no

Forbedret design og passform

Bose QuietComfort Earbuds II har blitt en tredel mindre enn forgjengeren, og har dermed fått et mer kompakt og estetisk tiltalende design. Selv om de fortsatt er blant de mer volumøse øreproppene på markedet, har Bose jobbet med å sikre god balanse og komfort for brukeren.

Den nye modellen har også fått en oppgradert passform med et stabiliseringsbånd som erstatter de tidligere vingene. Dette bidrar til å holde øreproppene på plass og sikrer en behagelig og sikker passform under bruk.

CustomTune-funksjon

En av de mest spennende nye funksjonene i Bose QuietComfort Earbuds II er CustomTune. Denne funksjonen spiller av en tone hver gang du plasserer øreproppene i øret og måler ørets «akustiske respons». Basert på denne informasjonen tilpasser øreproppene både lyden og støydempingen for å gi deg en skreddersydd lydopplevelse.

Prosessene med å måle ørets respons og tilpasse lyden tar mindre enn et halvt sekund, slik at du raskt kan nyte den optimale lydkvaliteten for dine ører.

Støyreduserende hodetelefoner og ørepropper | Bose
Bildekilde: www.bose.no

Omgivelsesmodus

Bose QuietComfort Earbuds II har også en omgivelsesmodus som lar deg være oppmerksom på omgivelsene uten å fjerne øreproppene. Denne modusen filtrerer ut skarpe og høye lyder, slik at du unngår ubehagelige overraskelser. Øreproppene er utstyrt med fire mikrofoner per ørepropp for å sikre optimal lydopptak og filtrering.

Støydemping - Emneside | DN
Bildekilde: www.dn.no

Sammenligning med konkurrenter

Bose QuietComfort Earbuds II konkurrerer direkte med andre støydempende ørepropper på markedet, som for eksempel Apples AirPods Pro og Sonys WF-1000XM4. Alle disse modellene tilbyr avansert støydemping, men Bose hevder å ha den beste i klassen.

Det vil være interessant å se hvordan Bose QuietComfort Earbuds II sammenligner seg med konkurrentene når det gjelder lydkvalitet, støydemping og brukeropplevelse.

Bose har lansert sine nye QuietComfort Earbuds II med påstander om å ha verdens beste støyreduksjon i ørepropp-kategorien. Disse øreproppene kommer med en rekke spennende funksjoner, inkludert CustomTune for skreddersydd lyd og støydemping, samt en omgivelsesmodus for å opprettholde situasjonsbevissthet.

Med et forbedret design og passform har Bose også jobbet med å sikre god komfort og langvarig brukervennlighet. Det gjenstår å se hvordan QuietComfort Earbuds II vil sammenligne seg med konkurrentene på markedet, men de har definitivt skapt forventninger med sin påstand om verdens beste støyreduksjon.