Denne danske telefonen har ekte «night vision»

Danske Lumigon har lansert T3, verdens første telefon med ekte «night vision»-teknologi. Utforsk designet, materialene og tekniske spesifikasjoner. Les om pris og tilgjengelighet for denne danske telefonen.

Introduksjon

Danske Lumigon har lansert en revolusjonerende mobiltelefon kalt T3. Denne telefonen er den første i verden som er utstyrt med ekte «night vision»-teknologi. I tillegg til å ha imponerende funksjoner for å ta bilder og videoer i dårlige lysforhold, har telefonen også et elegant design med rustfritt stål og Gorilla Glass 4-beskyttelse. La oss utforske de spennende egenskapene til denne danske telefonen nærmere.

Ulefone Nightvision Kamera t/Smartphone (USB-C)
Bildekilde: www.avxperten.dk

Design og Materialer

Telefonen er utformet med fokus på både funksjonalitet og estetikk. Den er laget av blankt, rustfritt stål av høy kvalitet, som er klassifisert som «marine-grade 316 stainless steel». Dette gir telefonen en solid og holdbar konstruksjon. Både forsiden og baksiden av telefonen er beskyttet av det robuste Gorilla Glass 4, som bidrar til å forhindre skader og riper.

Dersom rustfritt stål ikke tiltrekker deg, tilbyr Lumigon også en modell med 24 karats gull på sidene av telefonen. Denne luksuriøse varianten gir telefonen et eksklusivt og elegant utseende, men til en høyere pris.

8x20 HD Night Vision Mini Pocket Zoom Monocular Outdoor Telesco Only  microscope 9898 | Only microscope | Fyndiq
Bildekilde: fyndiq.dk

Ekte «Night Vision»-teknologi

Det mest spennende med denne danske telefonen er uten tvil dens ekte «night vision»-funksjon. Telefonen er utstyrt med et kamera som er i stand til å ta bilder og videoer selv under svært dårlige lysforhold eller i totalt mørke. Dette er mulig takket være to IR-baserte lys som sender ut infrarød stråling.

Ved hjelp av infrarøde sensorer og avansert bildeprosesseringsteknologi kan telefonen oppdage og registrere infrarød stråling, som er usynlig for det menneskelige øyet. Denne informasjonen oversettes deretter til synlige bilder og videoer på telefonens skjerm. Selv om de to små IR-lysene har begrenset rekkevidde på rundt et par meter, gir de likevel brukeren muligheten til å ta opp videoer og ta bilder i stummende mørke.

Tekniske Spesifikasjoner

Den danske telefonen kommer med en AMOLED-skjerm på 4,8 tommer, med en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Den har også imponerende tre GB med arbeidsminne og en kraftig 64-bits prosessor fra MediaTek med en klokkefrekvens på 2,2 GHz.

For fotografering har telefonen et hovedkamera med 13 megapiksler oppløsning, mens frontkameraet har fem megapiksler. Lagringsplassen er rikelig med 128 GB tilgjengelig, selv om noe av denne plassen blir brukt av operativsystemet som kjører Android versjon 6.0.

Telefonen har også plass til to simkort, noe som gjør den praktisk for reisende eller personer som trenger å håndtere flere telefonnummer. Med en vekt på 145 gram er telefonen lett og brukervennlig.

Nightvision, Natkikkert, Termisk Nightvision - KOFLAR night vision  natkikkert nightvision
Bildekilde: nightvision.dk

Pris og Tilgjengelighet

Den danske prisen for Lumigon T3 er satt til 5 990 danske kroner for standardmodellen i rustfritt stål, og den forventes å være tilgjengelig på markedet i mai måned. Hvis du foretrekker den eksklusive gullmodellen, må du være forberedt på å betale rundt 10 000 danske kroner. Det er verdt å merke seg at den amerikanske kjendisen Tori Spelling nylig mottok en gull-eksemplar av telefonen under et besøk i Danmark.

R6 Digital Night Vision kikkert, 1080p Full HD Foto og Video Infrarød Night  Vision Goggles til dag- og natobservation til jagt, camping, overvågning -  K&F Concept
Bildekilde: dk.kentfaith.com

Konklusjon

Den danske telefonen med ekte «night vision»-teknologi representerer en banebrytende utvikling innen mobiltelefoner. Med sin evne til å ta bilder og videoer selv under de mest utfordrende lysforholdene, er denne telefonen ideell for fotografer, journalister og andre fagpersoner. Samtidig tilbyr den enestående design, imponerende maskinvare og brukervennlighet. Med Lumigon T3 har dansk innovasjon nok en gang satt en ny standard for mobiltelefoner.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Denne danske telefonen har ekte «night vision».

Den danske telefonen er utstyrt med en avansert teknologi som gir den ekte «night vision»-evner. Dette betyr at telefonen er i stand til å ta bilder og videoer selv under svært dårlige lysforhold eller i totalt mørke. Denne funksjonaliteten gjør telefonen ideell for brukere som trenger å ta bilder eller videoer i situasjoner med begrenset lys, for eksempel på konserter, i nattklubber eller under utendørsaktiviteter om natten.

Den «night vision»-teknologien som er integrert i denne danske telefonen, er basert på infrarøde sensorer og avanserte bildeprosesseringsteknikker. Disse sensorer er i stand til å oppdage og registrere infrarød stråling, som er usynlig for det menneskelige øyet. Deretter oversettes denne infrarøde informasjonen til synlige bilder og videoer på telefonens skjerm.

Den danske telefonen skiller seg fra andre telefoner med «night vision»-funksjonalitet ved å tilby ekte og høykvalitetsbilder og videoer selv under de mest krevende lysforholdene. Dette gjør telefonen til et kraftig verktøy for fotografer, journalister og andre fagpersoner som trenger å dokumentere hendelser eller situasjoner i dårlig lys.

I tillegg til den imponerende «night vision»-evnen, har den danske telefonen også en rekke andre avanserte funksjoner. Dette inkluderer en kraftig prosessor, høyoppløselig skjerm, lang batterilevetid og et brukervennlig grensesnitt. Telefonen er også designet med tanke på holdbarhet og robusthet, noe som gjør den egnet for bruk i ulike miljøer og under ekstreme forhold.

Denne danske telefonen med ekte «night vision»-teknologi representerer en ny generasjon av mobiltelefoner som tilbyr innovative og avanserte funksjoner for å imøtekomme brukernes behov. Med denne telefonen kan brukere ta bilder og videoer med utrolig klarhet og detaljer selv under de mest utfordrende lysforholdene, og dermed bevare minner og dokumentere øyeblikk som ellers ville vært vanskelig å fange.

Videoer

15 SCARY GHOST Videos That Scared You This Year

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent

Man Dies. Is Shown THE FUTURE of Earth's Split. Returns With Extraordinary Gifts! INDREDIBLE NDE!

CAMPING in RAIN - Mountain - Roof Tent - Dog

The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All

Unsolved Mystery ~ Abandoned Mansion of a German Surgeon in Paris

On This Island Nature Is Left Alone

EVIL IN ANTARCTICA (and UFOs in Alaska) Eric J Hecker