Dette himmellegemet har fått det til å koke på nettet

39

Fortnite, verdens mest populære spill, har skapt stor spenning blant spillere over hele verden. Les om spekulasjonene rundt en kommende hendelse den 30. april som kan for alltid endre spillet. Spillere venter i spenning på oppdateringen og hva den vil bringe.

Introduksjon

Fortnite, verdens mest populære spill, har skapt store forventninger blant spillere over hele verden. Med over 45 millioner spillere og 3,4 millioner aktive spillere samtidig, har Fortnite tatt verden med storm. Nå spekuleres det om en meteor vil treffe kartet den 30. april og for alltid endre spillet. Dette har skapt enorm spenning blant spillerne, spesielt med tanke på Tilted Towers, et populært sted i spillet.

Himmellegeme – Wikipedia
Bildekilde: no.wikipedia.org

Fortnite - Battle Royale fenomenet

Fortnite er et såkalt «battle royale»-spill der 100 spillere slippes ut over en øy og må kjempe om å overleve. Spillerne velger selv hvor de ønsker å lande på øya, samler ressurser og våpen, og forsøker å eliminere motstanderne. Målet er å stå igjen som den siste overlevende.

Siden spillets utgivelse i september i fjor, har Epic Games, utviklerne av Fortnite, oppdatert spillet flere ganger med små endringer. En stor oppdatering i februar introduserte et helt nytt kart med flere landingssteder, hvorav Tilted Towers har blitt spesielt populært.

Nytt himmellegeme
Bildekilde: www.bt.no

Tilted Towers - problemet og spekulasjonene

Tilted Towers er et område i Fortnite som har hatt stor konsentrasjon av ressurser og tiltrekker mange spillere. Dette har skapt en ubalanse i spillet, da resten av kartet nærmest har blitt folketomt. Diskusjonen har derfor gått høyt om Epic Games vil fjerne Tilted Towers for å gjenopprette dynamikken i spillet.

Den 20. mars oppdaget spillere en lysende prikk på himmelen i spillet, som senere har vist seg å være en meteor, eller rettere sagt en komet. Denne kometen beveger seg mot kartet og ser ut til å være på vei mot Tilted Towers. Dette har ført til spekulasjoner om at en meteor skal treffe landingsstedet, og dermed skape store ødeleggelser. Mange spillere mener dette er nødvendig for å endre dynamikken i spillet.

Utviklerens hint og tegn

Epic Games har gitt flere hint og tegn som peker i retning av at Tilted Towers vil bli berørt av en meteor. Blant annet har de satt opp teleskoper rundt omkring på kartet som peker mot himmelen, og dette har ytterligere forsterket spekulasjonene.

Astronomi - en kosmisk reise
Bildekilde: www.universitetsforlaget.no

Konklusjon

Fortnite har skapt stor spenning blant spillere over hele verden, spesielt med tanke på den kommende hendelsen den 30. april. Spørsmålet om en meteor vil treffe Tilted Towers og endre spillet for alltid har skapt stor diskusjon og spekulasjon. Spillerne venter i spenning på den kommende oppdateringen og hva den vil bringe med seg.

6eaafeefb7b43a0c8906696d2d7bb7d17f2845f5ebc82db5ecc90f2d9a6f75a9
Bildekilde: www.astronomi.no