Disney+ taper abonnenter på grunn av prisøkning og tap av strømmerettigheter for cricket

26

Prisøkning og tap av strømmerettigheter for cricket er rapportert som årsaken til at Disney+ taper abonnenter. Les mer om årsakene og tiltakene selskapet tar for å sikre økte inntekter.

Prisøkning og tap av strømmerettigheter for cricket er rapportert som årsaken til at Disney+ taper abonnenter, ifølge Bloomberg News. Tidligere hadde Disney satt et mål om å nå mellom 215- og 245 millioner abonnenter innen 2024, men dette målet er nå forkastet.

Disney har valgt å følge Netflix sin praksis ved å ikke lenger offentliggjøre abonnentprognoser. Selskapet har ikke bekreftet abonnentfallet offentlig, men CEO Bob Iger har uttalt at de ikke vil gi informasjon om forventet abonnentutvikling i fremtiden.

Disney innfører ansettelsesstopp og må kutte kostnader | Kampanje
Bildekilde: kampanje.com

Årsaker til abonnentflukt

Den rapporterte abonnentflukten har to hovedårsaker. Den første er prisøkningen som påvirker abonnenter også her i Norge. Fra og med 1. november vil Disney+ tilby tre abonnementsnivåer med priser som varierer fra 59 til 119 kroner per måned. Tidligere i 2021 økte prisen fra 69 til 89 kroner per måned. Dette kan ha bidratt til at noen abonnenter har valgt å si opp tjenesten.

Den andre årsaken er tapet av strømmerettigheter for cricket, som primært påvirker abonnementstallene i India. Dette har gjort det vanskelig for selskapet å nå de ønskede abonnementstallene i dette markedet.

Disney leverte bedre enn ventet tross skuffende strømmetall – E24
Bildekilde: e24.no

Disney+ slår ned på abonnementsdeling

Disney+ har også valgt å slå ned på abonnementsdeling, en praksis hvor innloggingsinformasjon deles med personer som ikke er i samme husstand. Dette er et forsøk fra selskapet på å sikre at strømmetjenesten går med fortjeneste. Netflix har allerede implementert restriksjoner på abonnementsdeling, og nå følger Disney+ etter.

Denne restriksjonen vil i første omgang gjelde i Canada, hvor abonnentene har blitt informert om at de ikke lenger kan dele konto- eller innloggingsinformasjon med personer utenfor husstanden. I Norge har det blitt tydeliggjort på tjenestens hjelpesenter at abonnementsdeling ikke er tillatt.

Det er foreløpig uklart hvordan Disney+ planlegger å kontrollere og implementere sperrer for abonnementsdeling, men selskapet tar grep for å sikre økte inntekter og oppfordrer tidligere delere til å tegne sine egne abonnementer.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 09:38 35
Når kommer PS5 pro ut?
Nyheter 18.01.2024, 21:37 45
Hvordan bruke inkognitomodus?

Nye abonnementsplaner

I et forsøk på å tilpasse seg markedshverdagen, lanserer Disney+ i dag nye abonnementsplaner for Norden. Dette inkluderer et rimeligere abonnement med reklame, samt to annonsefrie alternativer. Dette gir forbrukerne muligheten til å velge en abonnementsform som passer deres preferanser og lommebok.

Det utvidede tilbudet gir kundene muligheten til å strømme Disney sitt omfattende arkiv fra kun 59 kroner per måned. Dette inkluderer eksklusive originalserier, storfilmer og populære TV-serier.

Disney+ har opplevd en betydelig vekst i antall abonnenter, men det har også vært noen utfordringer med å opprettholde abonnementstallene. Konkurranse fra andre strømmetjenester, tilgjengelighet av Disney-innhold på andre plattformer og økonomiske faktorer kan alle spille en rolle i abonnenttaperen.

Likevel er det tydelig at Disney+ fortsatt er en kraft å regne med i strømmetjenestebransjen. Med sitt omfattende bibliotek av innhold og stadig lansering av nye originalserier og filmer, fortsetter Disney+ å tiltrekke seg nye abonnenter og beholde sitt eksisterende publikum.

Disney+ finishes the quarter with 103.6 million subscribers as explosive  growth slows | TechSpot
Bildekilde: www.techspot.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

I desember 2020 rapporterte Disney+ at de hadde 86,8 millioner abonnenter på verdensbasis. Dette var en betydelig økning fra tidligere rapporterte tall, da de kunngjorde at de hadde 60,5 millioner abonnenter i august 2020. Denne veksten i antall abonnenter har gjort Disney+ til en av de raskest voksende strømmetjenestene på markedet.

Imidlertid har det vært noen rapporter om at Disney+ taper abonnenter i enkelte regioner. Dette kan skyldes flere faktorer, inkludert konkurransen fra andre strømmetjenester og tilgjengeligheten av Disney-innhold på andre plattformer. I tillegg kan økonomiske faktorer også spille en rolle i at folk velger å avslutte sitt abonnement.

Disney+ har imidlertid fortsatt å tiltrekke seg nye abonnenter gjennom lanseringen av nye originalserier og filmer, samt gjennom tilbud om eksklusivt innhold fra selskapets omfattende katalog. Det er tydelig at Disney+ er fortsatt en kraft å regne med i strømmetjenestebransjen, til tross for noen utfordringer knyttet til tap av abonnenter.

Folk spør også

Hvor mange brukere kan man ha på Disney?

Profiler er den beste mten for deg og familien din holde oversikt over favorittseriene og -filmene deres p, og dere fr ogs personlige anbefalinger basert p seerhistorikken deres. Disney+ lar deg opprette seks ekstra profiler (sju til sammen) per abonnement.

Fullstendig svar på help.disneyplus.com


Kan Disney Plus deles?

pne Disney+-appen. Velg tittelen du vil dele. Trykk p deleikonet p tittelens hovedside. Velg om du vil kopiere lenken eller dele den direkte p e-post, tekstmelding eller andre sosiale meldingsverkty.

Fullstendig svar på help.disneyplus.com


Hvor mye koster abonnement på Disney +?

Abonnementer

Fullstendig svar på www.disney.no


Hvor mye reklame på Disney+?

Fra 59 kroner til 119 kroner mneden – lanseres 1. 50 kroner er prisen for abonnementet med reklame, og man fr ikke 4K: bde standard og den med reklame makser ut p 1080p. Begge pakkene gir mulighet for to samtidige avspillinger, men reklame-utgaven gir ikke mulighet for nedlastinger.

Fullstendig svar på itavisen.no


Videoer

KANN JIMMY REPARIERT WERDEN? | Werkstattalltag in Mexiko | Van Life México | #98

Belle Delphine Being Problematic Again? Life With Mak Quitting & Slazo

Autocamping im Regen - Das perfekte Autozelt

ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит

Into the Greyspine Mines | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 2

SCARY TEACHER 3D MANDELA EFFECT LESSON

Contrôler sa TV avec Jeedom et Google Home

NOVA VS KANG