Hevder ny Mac mini er rett rundt hjørnet

53

Den kjente Apple-lekkeren Mark Gurman hevder at en oppdatert versjon av Mac mini, utstyrt med Apples oppdaterte M1X-chip, vil snart bli lansert. Les mer om de forventede oppdateringene til Mac mini, MacBook Pro og Mac Pro.

I følge den kjente Apple-lekkeren Mark Gurman, vil det snart lanseres en oppdatert versjon av Mac mini som vil være utstyrt med Apples oppdaterte M1X-chip. Denne nyheten har vakt stor interesse blant de som følger med på utviklingen i Apple-verdenen.

Ny Mac Pro rett rundt hjørnet? | Mac1.no |
Bildekilde: static.mac1.no

Oppdatert M1X-prosessor

Den nåværende M1-chippen har vært en suksess for Apple, og det ryktes nå at den oppgraderte versjonen, M1X, vil bli enda kraftigere og raskere. Selv om det er vanskelig å spå nøyaktig hvor mye raskere den vil være, har det blitt rapportert at den kan være opp mot dobbelt så rask som sin forgjenger, noe som vil være et betydelig ytelseshopp.

Nye Mac-stasjonære rundt hjørnet
Bildekilde: www.cw.no

Nytt design og flere utganger

Ifølge YouTube-personligheten Jon Prosser, vil den nye Mac mini-modellen få et nytt design med en "pleksiglass-aktig" topp. Dette vil gi maskinen et moderne og stilrent utseende. I tillegg vil den nye Mac mini være tilgjengelig i to forskjellige fargevalg og ha en strømkabel som fester seg magnetisk, lignende det vi har sett på Apples 24-tommers iMac.

Tidligere har Mac mini blitt sett på som et smart budsjettalternativ for de som ikke ønsker å investere i en iMac eller MacBook. En ulempe med tidligere modeller har imidlertid vært begrensede tilkoblingsmuligheter. Ifølge Gurman har Apple nå tatt tak i dette problemet, og den oppdaterte Mac mini vil være utstyrt med flere utganger og et oppdatert design.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 04:47 122
Er kreft i øyet farlig?
Nyheter 22.03.2024, 16:36 127
Har Norge droner?

Forventninger og spekulasjoner

I fjor ble Mac mini beskrevet som "starten på en revolusjon" i en test. Det gjenstår å se om årets oppdaterte versjon vil ha den samme wow-faktoren. Mange venter også spent på en ny og oppdatert versjon av MacBook Pro, som ikke har blitt oppdatert på lang tid. Det er derfor mye spenning knyttet til eventuelle oppdateringer og forbedringer i Apples kommende maskiner.

En Windows-PC er tre ganger dyrere i drift sammenlignet med en Mac -  ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Oppdatering av MacBook Pro og Mac Pro

I tillegg til den oppdaterte Mac mini, er det også forventninger om oppdateringer av MacBook Pro og Mac Pro. De siste ryktene antyder at MacBook Pro vil få et nytt design inspirert av MacBook Air. Det er også spekulasjoner om introduksjonen av Retina Display, som har vært en suksess på andre Apple-enheter.

Mac Pro har vært i behov av en oppdatering i lang tid, og det antas at en ny versjon kan være rett rundt hjørnet. Det er også rykter om at den vil få USB 3 og en raskere Firewire-tilkobling.

Med den stadige utviklingen innen prosessorteknologi og tilkoblingsmuligheter, er det ingen tvil om at Apple er dedikert til å levere kraftige og innovative maskiner til sine kunder. Med den kommende lanseringen av den oppdaterte Mac mini og forventede oppdateringer av MacBook Pro og Mac Pro, vil Apple fortsette å imponere med sin teknologiske fremgang.

Ny MacBook Pro rett rundt hjørnet? | Mac1.no |
Bildekilde: mac1.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Det er dessverre ingen relevant informasjon om 'Hevder ny Mac mini er rett rundt hjørnet' i det gitte Wikipedia-avsnittet.