Hvor mye kommer PS5 til å koste i Norge?

86

Finn ut hva PS5 vil koste i Norge og sammenlign priser på de ulike variantene. Les mer om den kommende konsoll-lanseringen og de nye spesifikasjonene. Oppgrader spillverdenen med PS5.

Det har vært stor spenning knyttet til prisene på de nye konsollene fra Sony og Microsoft, nemlig PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Mens Microsoft allerede har annonsert prisene for sine konsoller, har de norske prisene for PlayStation 5 også begynt å dukke opp i flere nettbutikker.

PlayStation 5-pris, her er den billigst

I høst lanserer både Sony og Microsoft to konsoller hver. Nedenfor ser du de ulike variantene og den laveste prisen vi har funnet på nett per 18. september:

Konsoll Pris
PlayStation 5 (med diskdrev) 5999 kroner
PlayStation 5 Digital Edition 7299 kroner

Som du kan se, er det en forskjell på omtrent 400 kroner mellom toppmodellene, selv om den amerikanske prisen i dollar er den samme ($499). Det tilsvarer omtrent 4500 kroner med dagens kurs, men husk at amerikanske priser ikke inkluderer moms. Norske priser vil variere avhengig av butikken og eventuelle kampanjer.

Sony har nylig annonsert at de vil øke prisene på PlayStation 5 i en rekke store markeder, inkludert Europa. Prisøkningen er på 10 prosent. Tidligere var veiledende pris for PlayStation 5 med diskdrev 499.99 euro, men nå øker prisen til 549.99 euro.

Foreløpig har vi fått informasjon fra Komplett, som ikke ser ut til å ha økt prisen for PlayStation 5:

«Vår pris nå er 5990 kroner. Komplett følger markedet som alle andre aktører, samtidig som vi skal tilby våre kunder lave priser,» forteller kommunikasjonssjef i Komplett, Kristin Hovland, til Tek.no.

Sony begrunner prisøkningen med høye globale inflasjonsrater og ugunstige valutatrender som påvirker forbrukerne og skaper press på mange bransjer. Den nye prisen gjelder for utvalgte markeder i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia-Stillehavsområdet og Latin-Amerika.

Den nye, litt mindre, varianten av PlayStation 5 slippes fredag 1. desember. Den har en reduksjon på 30 prosent i størrelsen sammenlignet med lanseringskonsollen. Frontpanelet har også fått to USB-C-porter i stedet for en USB-C-port og en USB-A-port.

PlayStation 5 kommer i to varianter: en med diskdrev og en uten. Begge variantene har 1 TB intern lagringsplass. Den billigste prisen blant nettbutikkene er for øyeblikket 5999 kroner for den heldigitale varianten, mens versjonen med diskdrev kan skaffes for 7299 kroner.

Det er også verdt å merke seg at man kan kjøpe et diskdrev i etterkant om man skulle ønske det. Dette kan plasseres under det avtagbare nedre panelet, da den nye designen har et todelt toppanel. Det ekstra diskdrevet koster rundt 1599 kroner i en nettbutikk.

For å ha konsollen oppreist trenger man en ekstra fot, som kan kjøpes for omtrent 40 euro.

I tiden fremover vil Sony fase ut den eldre lanseringsvarianten av konsollen til fordel for den nye Slim-modellen.

Spesifikasjoner

Her er spesifikasjonene for de nye PlayStation 5-konsollene:

Konsoll Intern lagringsplass
PlayStation 5 (med diskdrev) 1 TB
PlayStation 5 Digital Edition 1 TB

Det er viktig å merke seg at prisene kan variere mellom ulike butikker og kampanjer. Det anbefales å sjekke nettbutikker for oppdaterte priser.

Med den kommende lanseringen av PlayStation 5 kan norske spillere se frem til en spennende oppgradering i spillverdenen.

Best pris på Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB Spillkonsoller - Sammenlign  priser hos Prisjakt
Bildekilde: www.prisjakt.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Spillet ble offisielt kunngjort 25. oktober 2011. Den første traileren ble publisert 2. november 2011, og det tok et år før den andre traileren ble utgitt, 14. november 2012. Spillet ble lansert 17. september 2013.

I dag er Grand Theft Auto V en av tidenes mest kostbare videospillproduksjoner, og skal ha kostet 265 millioner dollar. GTA V var ved utgivelsen den nest dyreste Hollywood-produksjonen, etter Pirates of the Caribbean: At World’s End.

På første salgsdag solgte spillet for 800 millioner dollar, som var den nye salgsrekorden. Den forrige rekorden hadde Call of Duty: Black Ops II, som solgte til 500 millioner dollar.

Folk spør også

Hvor mye koster en PS5 i Norge?

Sony PlayStation 5 - 5889,- (Elkjp) Sony PlayStation 5 digital edition - 4799,- (Elkjp) Xbox Series X - 5499,- (Microsoft) Xbox Series S - 3299,- (Microsoft)

Fullstendig svar på dinside.dagbladet.no


Hvor mye kostet PS5 når den kom ut?

Den koster ogs 499 dollar, og fr en veiledende norsk pris p 5499 norske kroner. Den slippes likevel litt over en uke tidligere, 10. november.

Fullstendig svar på www.gamer.no


Hvor mye vil PS5 slim koste?

PS5 Slim Digital Edition koster fra 6000 kroner, mens modellen med diskdrev prises til fra 7300 kroner i norske butikker. Slim-serien vil erstatte dagens originale PS5-modeller nr disse er ute av lager.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når kommer PS5 på lager 2023?

Iflge The Leak skal den nye PS5-versjonen g i produksjon i andre kvartal 2023 og vre klar for salg i tredje kvartal.

Fullstendig svar på www.tek.no


Videoer

Settes ut når dette skjer

Lade elbil? Slik kommer du i gang

Level BackUp #449 – Pacific Drive, Prince of Persia, AGDQ, topp 5 TV-serier i 2023

Kan du få mer enn 5 ganger inntekt i lån?

SETUP TOUR, men det koster over 50 000 kroner... 👀

Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL]

How to Get the TRAVIS SCOTT Skin for FREE in Fortnite 2024!

@Randulle BLIR MÅLGAL I FIFA 23 - L2R2 #8