Hvor mye koster Apple Music?

79

Finn ut prisen for Apple Music-abonnementene og se hvilke tilbud som er tilgjengelige. Individuelle, familie- og studentabonnementer gir deg ubegrenset tilgang til musikk når som helst. Finn ut hvordan du abonnerer på Apple Music og deler abonnementet med familiemedlemmer.

Apple Music er en populær musikkstrømmetjeneste som tilbyr millioner av sanger og et omfattende musikkbibliotek. Som abonnent har du muligheten til å lytte til musikken når som helst, enten du er tilkoblet internett eller ikke. Her skal vi se nærmere på prisen for Apple Music og hvilke abonnementstilbud som er tilgjengelige.

Abonnementspriser for Apple Music

Prisene for Apple Music-abonnement varierer avhengig av hvilket abonnement du velger. Her er en oversikt over de ulike prisnivåene:

Abonnementstype Pris per måned
Individuelt abonnement 99 kr
Familieabonnement (opptil seks familiemedlemmer) 149 kr
Studentabonnement 49 kr

Det individuelle abonnementet gir deg tilgang til alle funksjonene og musikken i Apple Music for en pris på 99 kr per måned. Dette abonnementet er ideelt for enkeltbrukere som ønsker ubegrenset tilgang til musikk.

Familieabonnementet tilbyr samme funksjoner som det individuelle abonnementet, men kan deles med opptil seks familiemedlemmer. Prisen for familieabonnementet er 149 kr per måned, noe som gjør det til et kostnadseffektivt alternativ for husholdninger med flere musikkelskere.

Studenter kan dra nytte av Apple Musics studentabonnement, som tilbys til en redusert pris på 49 kr per måned. Dette abonnementet krever bekreftelse av studentstatus gjennom et kvalifisert utdanningsinstitutt.

Hvordan abonnere på Apple Music

Å abonnere på Apple Music er enkelt. Her er de trinnene du trenger å følge:

  1. Åpne Musikk-appen på din iPhone, iPad, Mac eller Apple TV 4K.
  2. Velg Innstillinger > Musikk og trykk på abonnementsknappen.
  3. Du kan velge mellom individuelt, familie eller studentabonnement, avhengig av dine behov.
  4. Nye abonnenter kan også dra nytte av en prøveperiode, som kan avbrytes når som helst.

Deling av Apple Music-abonnement med familiemedlemmer

Som nevnt tidligere kan Apple Music-abonnementet deles med familiemedlemmer gjennom Familiedeling. Opptil fem familiemedlemmer kan ha tilgang til Apple Music gjennom denne funksjonen. Hvis du abonnerer på Apple Music, Apple One Family eller Apple One Premier, kan du enkelt legge til familiemedlemmer og dele musikkopplevelsen med dem.

Dette er en flott måte å spare penger på for familier som ønsker å nyte Apple Music sammen. Det er verdt å merke seg at hvis du blir med i en familiegruppe som allerede abonnerer på Apple Music, vil abonnementet ditt ikke bli fornyet på neste fakturadato, da du vil bruke familiens abonnement.

Avsluttende tanker

Apple Music er et førsteklasses musikkstrømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av musikk og funksjoner. Med ulike abonnementstilbud kan brukere velge det som passer best for deres behov og budsjetter. Enten du er musikkelsker alene eller ønsker å dele musikken med familien din, har Apple Music et passende abonnement for deg.

Mer informasjon om Apple Music og abonnementene finner du på Apple-kundestøttesiden. Start din musikkreise i dag med Apple Music og nyt en verden av forskjellige musikkopplevelser.

How Much Is Apple Music, and How Can You Get It for Free? | Digital Trends
Bildekilde: www.digitaltrends.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Russlands invasjon av Ukraina har ingen direkte relevans for prisen på Apple Music.

Folk spør også

Hva koster Apple Music i måneden?

Nye abonnenter fr Apple Music gratis i n mned, og betaler deretter kr 139 per mned.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hva er Apple Music medlemskap?

Som abonnent kan du lytte nr som helst – enten du er tilkoblet internett eller ikke – og opprette dine egne spillelister, strmme og laste ned Lossless- og Dolby Atmos-musikk, f personlige anbefalinger, flge artister og f varslinger nr de slipper ny musikk, se musikken vennene dine lytter til, se eksklusivt ...

Fullstendig svar på support.apple.com


Hva er billigst av Spotify og Apple Music?

Lokker ogs nye kunder

Fullstendig svar på www.tek.no


Hvor mye koster det å ha Spotify?

Prisene for Spotify Premium i Norge varierer avhengig av hvilket Premium-abonnement du velger. Spotify Premium Individual-abonnementet koster 129 kr per mned, Premium Duo-abonnementet koster 169 kr per mned, Premium Family-abonnementet koster 199 kr per mned og Premium Student-abonnementet koster 69 kr per mned.

Fullstendig svar på www.spotify.com


Videoer

How much Spotify pays its artists 😬💰

Warum ich 2022 einen iPod Classic nutze!

The Weeknd: Holding Onto Sobriety | Apple Music

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar & 50 Cent FULL Pepsi SB LVI Halftime Show

What is AirPlay? — Apple Support

Spotify vs Apple Music vs Яндекс.Музыка vs YouTube Music — что выбрать?

How to Use Family Sharing on iOS

How To Enable Haptics & Vibration in Silent mode on iPhone