Logitech gjør en av sine mest populære modeller trådløs

25

Logitech har lansert en trådløs versjon av den populære G502 gamingmusen. Den nye modellen har trådløs lading og er syv gram lettere. Les mer om egenskapene og teknologien til denne musen.

Datautstyrsprodusenten Logitech har nå lansert en trådløs versjon av sin bestselgende gamingmus, G502. Den nye modellen, Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse, beholder det originale designet, men har fått trådløs lading og er syv gram lettere, nå veier den 114 gram.

G502 kommer også med 16 gram ekstra vekter, med fire på 2 gram og to på 4 gram, som kan legges til etter ønske for å tilpasse vekten etter preferanser.

Egenskaper og teknologi

Den trådløse G502-musen har elleve programmerbare knapper og er utstyrt med den avanserte "HERO 16K"-sensoren, som også ble brukt i fjorårets kablede versjon av G502. Sensoren har en sensitivitet på opptil 16 000 DPI, som gir presis og nøyaktig sporing under gaming.

Tidligere har mange gamere vært skeptiske til trådløse mus på grunn av to faktorer: hastigheten i signaloverføringen og behovet for opplading. Logitech hevder imidlertid at den trådløse Lightspeed-teknologien i denne musen gir raskere signaloverføring enn en vanlig kablet mus.

Når det gjelder ladingen, kan G502 trådløst lades enten gjennom Powerplay-musematten eller via en USB-kabel. Dette gjør at du kan lade musen mens du spiller, uten avbrudd.

Pris og tilgjengelighet

Det eneste mindre attraktive ved Logitechs nye mus er prisen, som ligger på 1490 kroner. Hvis du ønsker å dra nytte av trådløs lading gjennom musematten, vil prisen nærme seg 3000 kroner. Prisen kan virke høy for noen, men for seriøse spillere som verdsetter trådløshet og avansert teknologi, kan investeringen være vel verdt det.

Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse er tilgjengelig for forhåndsbestilling i norske nettbutikker, men det er ennå ikke kjent når den blir tilgjengelig for kjøp.

Logitech MX Master 3 For Business Trådløs 4000dpi Mus Svart (910-005710) |  Dustin.no
Bildekilde: www.dustin.no

En legende er tilbake: Logitech relanserer MX518

I en pressemelding har den store utstyrsprodusenten Logitech annonsert at de relanserer den populære spillmusen MX518. Den nye modellen vil ha oppgraderinger og forbedringer som gjør den enda bedre enn originalen.

MX518 er en ergonomisk designet spillmus som har vært en favoritt blant gamere i mange år. Den nye versjonen beholder det velkjente designet, men kommer med oppgraderte funksjoner for å imøtekomme dagens krav til gamingutstyr.

Den oppgraderte MX518 kommer med en oppløsning på 16 000 DPI, som sikrer nøyaktig og presis sporing. Musen har også åtte programmérbare knapper som kan tilpasses etter spillernes behov.

Den nye MX518-musen har også fått oppgradert belysning, med en RGB-lysstripe som kan tilpasses med forskjellige farger og effekter. Dette gir en mer personlig og stilfull opplevelse for gamerne.

MX518 er laget for å være holdbar og komfortabel, med et solid bygg og gode gripeflater. Den er utstyrt med Logitechs avanserte teknologi for rask og pålitelig signaloverføring, slik at spillere kan stole på presisjon og respons i hver bevegelse.

Den relanserte MX518-musen er allerede tilgjengelig for kjøp i norske nettbutikker. Prisen ligger på rundt 700 kroner, og for gamere som ønsker en pålitelig og kraftig spillmus, kan dette være et godt valg.

Konklusjon

Logitech fortsetter å imponere med sine innovative produkter som møter behovene til både profesjonelle gamere og vanlige spillentusiaster. Med lanseringen av den trådløse G502 og tilbakekomsten av den legendariske MX518, viser Logitech sin dedikasjon til å levere kvalitet og ytelse i sitt utstyr.

Enten du foretrekker trådløs frihet eller den klassiske kablede tilkoblingen, har Logitech et bredt utvalg av spillsmus som passer til ulike behov og preferanser. Med avanserte funksjoner, ergonomisk design og pålitelig ytelse kan Logitechs mus gi deg en konkurransefordel i gamingverdenen.

Så uansett om du er en profesjonell eSport-utøver eller bare en hobbygamer, kan du stole på Logitechs produkter for å gi deg den beste spillopplevelsen.

Logitech G502 X Lightspeed Wireless Gaming Mouse Black Trådløs 25000dpi Mus  Svart (910-006181) | Dustin.no
Bildekilde: www.dustin.no

Videoer

Hvordan optimalisere og oppdatere Logitech webkamera - Camera Settings

Logitech G PRO X Superlight 2 LIGHTSPEED Wireless UNBOXING

10 tips til din videostrømming

Windows 10 Vedlikeholdsoppgaver

$10.9M CLX96 YACHT TOUR / CL Yachts Prisvinnende Luxury SuperYacht verdenspremiere!!!

Urørt i 25 ÅR ~ Forlatt hjem til den amerikanske blomsterdamen!

Camping i SNØ - NARNIA Redemption Camp

A review of the Keis heated jacket that can be worn under your motorcycle jacket