Skal du kjøpe en Galaxy Note 7 bør du se etter en svart firkant for å sikre deg at den er trygg

Galaxy Note 7 hadde alvorlige batteriproblemer som førte til tilbakekalling og stopp i produksjonen. Lær hvordan du kan sikre deg en trygg Galaxy Note 7 ved å se etter en svart firkant på emballasjen. Kjøp kun fra pålitelige forhandlere og følg sikkerhetsinstruksjonene fra Samsung.

Galaxy Note 7 var en populær smarttelefon som ble lansert av Samsung. Dessverre opplevde denne modellen alvorlige sikkerhetsproblemer med batteriet, noe som førte til flere tilfeller av brann og eksplosjoner. På grunn av disse hendelsene ble Galaxy Note 7 tilbakekalt fra markedet og produksjonen av modellen ble stoppet.

Samsung sender ut brannsikker returpakke til Note 7-eiere – E24
Bildekilde: e24.no

Problemet med Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 hadde et batteriproblem som førte til overoppheting og i noen tilfeller brann. Dette skyldtes en designfeil som gjorde at batteriet kunne kortslutte. Samsung tok raskt grep for å håndtere situasjonen ved å tilbakekalle alle utsendte enheter og stoppe produksjonen.

Galaxy Note20 - Kvadrat Cover | Samsung Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Hvordan sikre seg en trygg Galaxy Note 7

Hvis du likevel vurderer å kjøpe en Galaxy Note 7, er det noen tiltak du kan ta for å sikre deg at enheten er trygg. En av de viktigste indikatorene er tilstedeværelsen av en svart firkant på emballasjen.

Den svarte firkanten er et tegn på at enheten er produsert etter gjennomførte sikkerhetstester og har fått nødvendige oppdateringer for å unngå batteriproblemer. Denne indikatoren viser at telefonen er trygg å bruke og ikke vil utgjøre noen risiko for brann eller eksplosjoner.

Se også

Nyheter 08.02.2024, 16:42 48
Hva er nytt med iOS 15?
Nyheter 25.04.2024, 12:37 16
Når kommer iOS 17 ut?

Hvordan identifisere den svarte firkanten

Før du kjøper en Galaxy Note 7, må du sjekke emballasjen nøye for å se etter den svarte firkanten. Firkanten skal være tydelig merket og indikerer at enheten er trygg. Hvis du ikke finner den svarte firkanten, bør du ikke kjøpe enheten, da den kan være en tidligere produksjonsmodell med det kjente batteriproblemet.

SAMSUNG GALAXY NOTE 7 BLACK - Power.no
Bildekilde: www.power.no

Andre viktige tips

I tillegg til å se etter den svarte firkanten, er det også viktig å kjøpe Galaxy Note 7 fra pålitelige forhandlere og autoriserte forhandlernettsteder. Dette vil bidra til å sikre at du får en ekte enhet som er produsert etter sikkerhetsoppdateringene.

Hvis du allerede eier en Galaxy Note 7 uten den svarte firkanten, er det sterkt anbefalt å slutte å bruke enheten umiddelbart og kontakte Samsung eller din forhandler for ytterligere instruksjoner. Det er viktig å ta sikkerheten på alvor og unngå potensielle farlige situasjoner.

Nå kommer Samsung med svar på Galaxy Note 7-skandalen – E24
Bildekilde: e24.no

Konklusjon

Galaxy Note 7 var en modell som opplevde alvorlige batteriproblemer, noe som førte til tilbakekalling og stopp i produksjonen. Hvis du likevel vurderer å kjøpe en Galaxy Note 7, må du se etter den svarte firkanten på emballasjen for å sikre deg at enheten er trygg. Det er også viktig å kjøpe fra pålitelige forhandlere og følge sikkerhetsinstruksjonene gitt av Samsung.

Se også

Videoer

Steven Greer: UAPs, CE5, Lazar, Skinwalker Ranch

NYE TRUSLER - Høringer i USAs senat om AARO / UFOer / UAP

UFO-er OG JET-AVSNITTRING (forbløffende NORAD-interaksjoner) - Luis Elizondo

UKENS RARE NYHETER - 56 | Mystisk | Universet | UFOer | Paranormalt

UFOer OG KONGRESS (Sjøens UFO-møte) - Dan Willis

UKELIGE RAR NYHETER - 18 - #UFOer #Paranormalt #Univers #Merkelige

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

UKELIGE RAR NYHETER - 17 - #UFOer #Paranormalt #Univers #Merkelige