Sommerspillene vi gleder oss til

31

Oppdag spenningen med sommerspillene vi ser frem til å nyte i 2024. Utforsk klassikere som Diablo og Final Fantasy, opplev alternativt eventyrspill med Dordogne, nyt nostalgiske 16-bits Sonic-spill, og bli med på eventyr i Baldur's Gate 3.

Sommer og sol er kanskje ikke synonymt med gaming for alle. Men for noen, inkludert oss i Tek-redaksjonen, er de der late dagene innimellom all annen aktivitet et velkomment avbrekk.

Derfor har vi samlet sammen et lite knippe spill som vi gleder oss til å sjekke ut i sommer.

Tomas |
Bildekilde: sommerspillet.wordpress.com

Klassikerne

Som en kollega sa: «herreguuuuud! Både Diablo og Final Fantasy på samme måned!». Disse klassikerne har vi ventet lenge på, og nå er tiden endelig kommet til å dykke inn i disse episke spillverdenene igjen.

På førstkommende tirsdag... - Fortunens Musikkorps Bergen | فيسبوك
Bildekilde: m.facebook.com

Alternativ opplevelse

Om ikke noen av disse er din greie, leverer eventyrspillet Dordogne - med stil som et akvarellmaleri - en helt annen opplevelse. Utforsk et vakkert og følelsesladet spillunivers mens du løser gåter og oppdager minner fra fortiden.

Se også

For nostalgikere og actionelskere

For deg som ønsker å teste om reaksjonen fortsatt er like god som da du var 15, slippes en nyversjon av flere 16-bits Sonic-spill. Gjør deg klar for klassisk plattformaction og adrenalinfylt fart!

For alle som har spilt Dungeons & Dragons, så har Baldur’s Gate en spesiell plass i hjertet. Og forventningene til Baldur’s Gate 3 er intet mindre enn store. Utforsk en rik og detaljert spillverden full av eventyr og intriger.

Sande Musikkorps - Vi gleder oss til det blir Sommer! Det blir sommerspill  27/6, 4/7, 1/8 og 8/8🤗🤗 På Kommunelokalet kl 18.30. Vi kommer tilbake med  detaljer men hold av dagene. Pris
Bildekilde: m.facebook.com

Sommerlige opplevelser

Vil du slappe av og nyte bondelivet? Da er Story of Seasons spillet for deg. Dyrk avlinger, ta vare på dyrene dine, og opplev gledene ved en enkel og harmonisk tilværelse på landet.

Utforsk en verden av planteaktige skapninger gjennom Pikmin 4. Plante, gro, samle og sloss med dine egne plantearméer i dette sjarmerende og unike strategispillet.

Hafslundsøy Musikkorps
Bildekilde: www.facebook.com

For fans av The Expanse

For de av oss som satt som limt til skjermen da kanskje tidenes mest troverdige sci-fi-TV-serie kom - altså The Expanse for de uinvidde - så er i alle fall ikke forventningene mindre når The Expanse: A Telltale Series kommer. Ta del i en interaktiv historie basert på den populære TV-serien og ta avgjørelser som påvirker utfallet av handlingen.

Se også

En smakebit av kommende spill

Sommeren er også en tid for å glede seg til kommende spill. Få en smakebit av det som kommer med disse spillene:

Spill Utvikler Forventet utgivelsesdato
Atlas Fallen Ukjent August
Smurfs Kart Ukjent August

Enten du er ute etter action, eventyr, strategi eller nostalgiske opplevelser, har sommeren 2024 noe å by på for alle spillentusiaster. Sett deg godt til rette, finn frem kontrolleren, og la sommerspillene ta deg med på uforglemmelige eventyr!

Hvilke av sommerens spill gleder du deg til? Hør gjerne fra deg i kommentarfeltet!

031 - Final Fantasy XVI by Spillegal
Bildekilde: podcasters.spotify.com

Folk spør også

Hvilke spill kommer i 2023?

Beste spill 2023 Baldur#39;s Gate III.Alan Wake 2. ... Dredge. ... Resident Evil 4 Remake. ... Marvel#39;s Spider-Man 2. ... Viewfinder. ... Hogwarts Legacy. ... Final Fantasy XVI. Final Fantasy XVI representerer – i likhet med mange andre Final Fantasy-spill – en ny blge. ...

Fullstendig svar på www.gamer.no


Hva er det mest spilte spillet i verden?

Danker ut World of Warcraft og Minecraft i ny underskelse.

Fullstendig svar på www.tek.no