Sonos’ nye app er endelig klar

Sonos har nylig lansert tre nye høyttalere - Sonos Arc, Sonos Sub og Sonos Five. Sammen med disse produktene kommer den oppdaterte Sonos S2-appen, som nå er tilgjengelig for både Android og iOS/iPadOS. Denne artikkelen gir deg informasjon om støttede produkter og begrensninger, Sonos S2-operativsystemet og fordelene det gir. Les mer her!

Sonos, kjent for sine innovative lydprodukter, har nylig lansert tre nye høyttalere - Sonos Arc, Sonos Sub og Sonos Five. Disse nye produktene kommer sammen med en oppdatert Sonos S2-app, som nå er tilgjengelig for både Android og iOS/iPadOS. Denne nye appen bringer med seg et oppdatert grensesnitt og nye funksjoner, som Sonos-brukere kan dra nytte av.

Sonos S2: Den ny app er klar 8. juni - recordere.dk
Bildekilde: www.recordere.dk

Støttede produkter og begrensninger

Det er viktig å merke seg at ikke alle Sonos-enheter støttes av den nye appen. Noen av de aller eldste produktene, som Zone-produktene, vil rett og slett ikke fungere med den nyeste appen. Det er imidlertid en liste tilgjengelig som viser hvilke produkter som støttes, og hvilke som krever bruk av en separat app.

Støttet i Sonos S2-appen Krever separat app
Sonos Arc Zone-produkter
Sonos Sub -
Sonos Five -

Det oppstod noe kontrovers da Sonos først kunngjorde at de ville kutte støtten for eldre enheter i den nye appen, og ikke lenger gi programvareoppdateringer til disse høyttalerne. Som respons på dette kom en beklagelse fra selskapet, som lovet å gjøre tiltak for å bedre situasjonen. Et av tiltakene inkluderer muligheten for å kjøre S1 og S2-systemer parallelt, slik at de nyere enhetene kan styre de eldre.

Den gamle Sonos-appen har nå fått navnet Sonos S1, og vil fortsatt være tilgjengelig for brukere som ikke ønsker å oppgradere til de nye Sonos-produktene. Imidlertid vil Sonos S1 ikke være kompatibel med Sonos-enheter som er lansert etter mai 2020.

Sonos Play: 5 setter ny standard - smp.no
Bildekilde: www.smp.no

Sonos S2 – Et nytt operativsystem

Sonos har lenge ønsket å videreutvikle sitt lydekosystem med funksjonalitet som eldre enheter ikke har kapasitet til å håndtere. For å oppnå dette, har selskapet utviklet et nytt operativsystem kalt Sonos S2. Dette operativsystemet vil kun være kompatibelt med nyere utstyr, og det er planlagt å bli lansert i løpet av juni måned.

Sonos S2 vil ikke fungere med eldre produkter eller med oppsett som inneholder både eldre og S2-kompatible produkter. For brukere som har Sonos-enheter som ikke er kompatible med Sonos S2, vil den nåværende appen bli kjent som "Sonos S1 Controller" og vil kunne fortsette å brukes med eksisterende produkter, musikktjenester og stemmetjenester. Men det forventes ikke at Sonos S1 vil motta betydelige oppdateringer i fremtiden.

Fordeler med Sonos S2

Sonos hevder at Sonos S2 vil bringe med seg flere fordeler, inkludert nye funksjoner, forbedret brukervennlighet og oppgradert båndbredde, som muliggjør støtte for høyoppløste lydformater. Det er imidlertid ikke gitt ut noen konkrete detaljer om disse fordelene ennå.

For brukere som ikke ønsker å oppgradere til Sonos S2, tilbyr Sonos fremdeles et innbytteprogram som gir 30% rabatt på kjøp av nyere enheter. Det er ikke lenger nødvendig å sette produktene i "resirkuleringsmodus". Alternativt kan brukere også dele opp systemet sitt i en del som kjører S1 og en del som kjører S2, for å beholde både gamle deler og dra nytte av noen av nyvinningene som Sonos S2 bringer. Det er imidlertid ikke mulig å gruppere et S1-system med et S2-system.

Med den nye Sonos-appen er det spennende tider for Sonos-brukere, med oppdaterte funksjoner og et forbedret brukergrensesnitt. Selv om det er begrensninger på hvilke enheter som støttes, fortsetter Sonos å jobbe med å forbedre brukeropplevelsen og tilby alternativer for de som ønsker å beholde eldre enheter. Med Sonos S2 kan Sonos-brukere se frem til en mer avansert og oppgradert lydopplevelse.

Test av Sonos Roam: Innfrir forventningene, men er ikke for alle - fvn.no
Bildekilde: www.fvn.no

Folk spør også

Hvordan konfigurere Sonos?

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Connect pne Sonos-appen for iOS eller Android. Trykk p Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg p Sonos-kontoen din. Trykk p Legg til p hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Hvis du bruker Sonos S1 Controller, trykker du p Fortsett gt; Konfigurer produkter.


Kan ikke koble til nettverket Sonos?

Koble Sonos til en ny ruter eller et nytt Wi-Fi-nettverk Hvis du har skiftet ruteren eller endret Wi-Fi-nettverksnavnet eller passordet, mister Sonos-appen forbindelsen til Sonos-produktene dine. F hjelp med oppdatere nettverksinformasjonen p Sonos-anlegget ditt for koble til igjen.


Hvordan koble til Sonos til Iphone?

Sonos S1-appen for iOS eller Android Koble enheten til det trdlse nettverket som Sonos er p.pne Sonos-appen.Nr du ser meldingen Sonos ble funnet verst p skjermen, trykker du p Koble til.Trykk p La oss koble til. ... S snart du ser Koblet til Sonos-systemet, velger du Ferdig.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Hvordan koble Sonos høyttalere sammen?

pne Sonos-appen for iOS eller Android. G til fanen Innstillinger, og trykk p System. Under Produkter trykker du p n av hyttalerne du vil bruke i stereoparet. Trykk p Konfigurer et stereopar (eller Opprett stereopar hvis du bruker Sonos S1 Controller) og flg instruksjonene i appen.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Videoer

Funktioniert die Brilliant-Kontrolle wirklich? Eine ehrliche Rezension des ultimativen Smart Ho...

Homey Bridge - Starten Sie Ihr neues Smarthome GÜNSTIG! - DKK 549,-

Rüsten Sie Ihr Smart-Home-Spiel auf!-Entdecken Sie KI-gestützte Beleuchtung, All-in-One-Geräte ...

Homey Pro 2023 - The Newest Release of The Worlds Prettiest Smarthome System! - Homey Pro 2023

Was ist der Zweck eines Brilliant Control Panels? Entdecken Sie die Magie der totalen Hauskontr...

Sohn in Haft - Camperausbau holt Gaby aus tiefster Depression

Die SHIMANO 105 Di2 ist da

Essen | Der scharfe Esswettbewerb zwischen Songsong und Ermao ist wirklich aufregend! | mukbang